quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş quote:Orjinalden alıntı: beyaz inci uygun... Evet tam bayanlar için erkkler için de bazen iyi olur canımmmmmmmmm
quote:Orjinalden alıntı: beyaz inci quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş quote:Orjinalden alıntı: beyaz inci uygun... Evet tam bayanlar için erkkler için de bazen iyi olur canımmmmmmmmm Bir gün temel okulu ile bilişim fuarına gitmişler, bir insan iskeleti görmüşler hocası sormuş bunun cinsiyeti ne diye temel hemen atlamış hocam bunun çenesi düşmüş kesin bayandır demiş ve bilmiş
quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Aklıma gelmişti. @oktrates bu tam senlik. Çok konuşmak ve ben
quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Aklıma gelmişti. @oktrates bu tam senlik. Çok konuşmak ve ben Sen az konuşsan da yetiyor zaten.
quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Aklıma gelmişti. @oktrates bu tam senlik. Çok konuşmak ve ben Sen az konuşsan da yetiyor zaten. Ne güzel kısa öz daha ne
quote:Orjinalden alıntı: TOMEKK boğaza gecmesı lazım kemerın yanlıs yerde takılı yanına hiç almasan daha iyi o zaman..