emniyet kemerlik bişey yok herif o arabanın içinde zaten ölmezdi gariban mavi aracın sahibi mefta olmuş herhalde allah rahmet eylesin.
mercedescide sağ salim cıktı herhalde.
tabiki emniyet kemeri önemli takılması gerek de bu kaza iyi bir örnek olmamış. emniyet kemeri genelde taklalı kazalarda büyük rol oynuyor.
parası olan ölmüyor olanda ölüyor işte bu herif kötü bir araçta girseydi o zaman görürdük emniyet kemerini. ne oluyorsa garibanlara oluyor zaten.
hocam çok yanlış bir bakış açısı ve çok yanlış bir değerlendirme. mesele gariban olma meselesi değil, mesele tedbirli ve dikkatli olma meselesi. araç kötü olunca zaten parçalanıyor, emniyet kemeri takmanın anlamı olmaz demek istemişsin. ama yanılıyorsun. garibansan eğer, diğerlerinden daha çok dikatli olacak, daha çok kurallar uyacak, daha çok tedbir alacak ve daha yavaş gideceksin. lüks araçla emniyet kemerli 64km hızla çarpıp kurtuluyorsa, gariban kişi meniyet ekmerli ve yavaş gidip 40 km hızla çarpıp kurtulmaya çalışacak. bizim gariban nasıl? güvensiz ve eski arabaya biner, hız yapar, makas atar, kurallara uymaz. emniyet kemeri takmaz. kaza oldumu ölür ve gariban muhabbeti olur. sonrada anası ağlar işte videoda olduğu gibi. tekrar ediyorum, mesele garban olma meseleis değil, mesele tedbirli olma, kurallara uyma meselesidir. mesele DAHA DAHA AKIL LI olma meselesidir. AKILLI İNSANLAR BAŞLARINA GELENELRDEN DERS ALIR, DAHA DAHA AKILLI İNSANLAR BAŞKALARININ BAŞINA GELENELRDEN DERS ALIR. saygılarımla.
quote:
Orijinalden alıntı: covert
kazayı kardeşim görmüş anlattı bana kaza nedeni söylentilere göre mavi renkli accentin yüksek hızda seyretmesi ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçmesiyle gerçekleşmiş ölen kişi aracı arkadaşından ödünç alıyor ve ölen ile mercedesteki kişi arkadaş yada akrabalarmış tam bilgim yok o konuda neyse bildiklerimi aktarayım istedim.
açık konuşucam emniyet kemerini takmazdım sadece babam yanıma bindiği zaman gösteriş olsun kızmasın diye takardım ancak son zamanlarda duyduğum acı olaylardan sonra her daim takıyorum
110 bg motorları ve 175 kesit lastikleri ile uçan devrilen çok fazla Accent Era haberi var ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme