Şimdi Ara

Emniyetten Açıklama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emniyet sözcüsü ramazan er yaptığı basın toplantısında Türk bayrağına karşı saldırılarda bulunan herkesin kamerlar tarafından tesbit edildiğini ve bununlar ilgili 5 kişinin türk bayrağına hakaret,yasadışı gösteri yapmak,bölücü örgüt üyesi olmak ve polise mukavemetten cezaevine gönderildiğini bunların arkasında olan güçlerinde tek tek tesbit edildiğini ve en kısa zamanda gerekenlerin yapılacağını ayrıca dehap yöneticilerinin türkiye aleyhine olan her eylemde gerek yurt içinde gereksede yurt dışında tüm eylemlere katılıdıklarını ve bu kişilerinde emniyet istihbaratı tarafından yakın izlemede olduğu ve haklarında suç duyurusunda bulunulduğu konusunda açıklamalarda bulunan ramazan er dehaplılarında kanun karşısında hesap vereceklerini bildirdi.

• Yani varya bazen düşünüyorum başka milletler olsa herhalde bu adamların kökünü kazımak için yapmadıkları şeyler kalmazdı. Biz fazla safız galiba
  • valla ben kürt düşmanı değilim ben ırkçılığa da zaten karşıyım ama bayrağa da kimsenin hakaret etmeye hakkı yok o bayraklar öle kolay kazanılmıyor
  • Ben ırkçıyım.Sadece kürtlere karşı.
  • çok yanlış Pcbuilder sadece bölücülere karşı olman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.