Şimdi Ara

empatisine ve ikna kabiliyetine güvenen biri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim okulda bir kız var.Çok hoş biri. bu kızın msnini aldım ama kız msne giriyor 1 dk geçmeden çıkıyor. Dün ekledim onu dün girdi 1 dk geçmeden çıktı bugün de aynısı oldu . Anlamadım gitti.. Şimdi sizden yardım istiyorum arkadaşlar. Öyle direk teklif falan etmicem. sadece ona bi e-posta göndermek istiyorum. yani böle arkadaş olalım maksatında etkileyici aşırıya kaçmadan bi bi e-posta göndermek istiyorum bunun yardımını da en iyi burda alırım heraldeŞimdi Bana yardım edermisiniz ?
    acele lazım...

• $imdi Sen Kızla Dost mu oLmak istiosun Yoksa Aşıq mısın Kıza ?
  • mail ile yazı ile kim etkilenir ki? Yüz yüze yapmalısın bunu
  • merhaba ben mert tenefüste seni gördüm azım 1 karış açıkta kaldı neden bilmiyorum ama babamda benim gibi palavracıymış oradan yani.şey neyse ben seninle tanışmak istiyorum.hyr hyr çıkmak degil yani kendi çapımda eglenmek istemem eger okul çıkışı vaktin varsa bişiler içmeye kafeye gidebiliriz böylelikle birbirimizi tanımış oluruz

böögk noluyor bana ya banane milletin sevdiginden bugun uyumadım ondan oldu galiba
  • @ßiliyorum

+99999

ayrıca kıza asıkmısın onu söyle bu arada kız seni engelliyoda olabilir belki oyun oynuyodur bazen bende istemedigim birini görünce yada mesaj yazınca bana direk engellerim
  • direkt kıza teklif edersem terslenebilirim diye düşündüm tabiki de işim gönül eğlendirmek değil ciddi cevaplar verirseniz çok sevinirim yani okulda fazla görüşemiyoruz görüşmek isterim ama biraz cesaret lazım yüzyüze direkt söylemek için o yüzden internetten ortamı yumuşatıp öyle konuşıyım dedim etkileyici bi eposta lazım arkadaşlar yardım cı olun lütfen...
    edit: daha msnden hiç birşey yazmadım ama benim eklediğimde ona gidiyor ileti o zmn yani okulda kim olduğumu büyük ihtimal tahmin etti yani kız beni hiç görmemiş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3®T -- 31 Mayıs 2007; 20:15:58 >
  • slm ben m3®T ismimi tescillettirdim bi daha bana izinsiz mert diyemezsin demen için sevgili olalım

®®®®®®®®
  • size güveniyorum bana yardımcı olabilirsiniz...
  • yukarı..
    arkadaşlar çok lazım halimden anlayın birazcık..
  • BEn hoslandığım kızın yanına gidip , diyorum böyle böyle senden cok hoslandım tanısmak istiyorum.. falan filan zaten tanıdığım biriyse ki msn adresini almışsın tanıosun demektir. git yüzyüze konuş
  • msn' nin paylaşım özelliğini ona açarak ilk adımı atabilirsin.
    paylaşım klasörüne bir tane slow mp3 bırak. bir txt file oluşturarak adını "ne zaman gözlerine baksam" yaz.
    file' in içine de "kalbim her zamankinden daha hızlı atıyor" yaz.

• senin istediğin de bu değil mi? ne zaman paylaşım verdin, o zaman karşı tarafa uyarı mesajı gider. kabul veya red edecek. kabul ederse kurcalayacaktır. download ettiğini farkedersin. bu durumda, senin ona karşı neler hissettiğini açık ve seçik olarak beyan etmiş olacaksın. böyle bir durumda da muhabbetiniz devam ederse bir şekilde, biraz zaman alır. çünkü sen nesin tanımak kolay olmayabilir. ya herrooo ya merrooo..

aslına bakarsan klasik dışı bir öneri oldu. birisi yazmış, bodoslama da gidebilirsin ama sağlam gitmen lazım. bunun için de çok iyi antrenman yapmalısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.