Şimdi Ara

Emperor Thaurissan Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce de biraz op değil mi? Tamam ucuz değil ama tüm kartların costunu en az bi kere indireceği neredeyse garantili. Üstüne statları da kötü değil 5/5 oldukça iyi disable yoksa uğraştırıyor. Sizce nerf gelirmi? Mana costuna yada özelliğine değil de 4/4 yada 3/5 vs olsa?
    Geçen el kafama iki tane Force of Nature + Innervate + savage roar kombosu yedim bu postu onun da acısıyla yazıyor da olabilirim.

• Bence dengeli . sonuçta yeni bir paket geliyor insanlar 3500 gold veriyor bunun için pakette mutlaka 2-3tane ortalama üstü kart olmalı. Naxxramastaki mad scientist ,undertaker , belcher ,loatheb gibi kartların zamanında oyuna yaptığı etkiye bakarsak 6-6 ya bile çıkarılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeeOrAfk L kullanıcısına yanıt
    Undertaker nerf yemeseydi bence mükemmel bir kartti ancak simdi hemen kesiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet dengeli bir kart çünkü kendini amorti etmesi için elinizde (thaurissan boarddayken) en az 6 kart olması gerekiyor. bu da onu duruma özel bir kart yapıyor. ki aynı statlara sahip loathebin 5 mana, thaurissanın 6 mana olduğunu düşinürsek 5/5, 6 mana için fazla kötü.

• İlk çıktığı zaman oyuna yaptığı etkiden bahsetmek istemiştim zaten yoksa şuan ölü kart

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

İlk çıktığı zaman oyuna yaptığı etkiden bahsetmek istemiştim zaten yoksa şuan ölü kart

Yok hocam ben zaten size demedim aslinda kartin nerf yemesinin verdigi uzuntuyu paylasayim dedim yoksa zaten siz de belirtmissiniz.
  • Sadece gerçek para ile elde edilebilen bir kart olsa ve dolayısıyla "Herkes oyuna para yatırmak zorunda mı" gibi bir durum açığa çıksa, evet diyebilirdim lakin oyun içi içerik karşılığı satın alınabilen ve herkese açık olan gelmiş ve gelecek hiçbir karta OP demek doğru değil kanaatindeyim. OP'sa da herkese OP sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bellli classlarda daha iyi olabilir adam innervatesiz fon+2x roar yaptı gibi ama genel olarak aşırı op olduğunu düşünmüyorum bazı decklerin ( özellikle malygos tabanlı olan ) çok olmasa da oynanmasını sağladı.Benim kendi görüşüm op olabileceğini öngörüp hiç oyuna sokmayabilirlerdi bu kartı ama soktuktan sonra üstünde yapılan her oynama saçma olacaktır bence.
  • Blizzard'ın genel olarak kullandığı bir taktik var oyunlarda. Bir item'ı baya güçlü yapıyorlar, sonra herkes bunu hedefliyor onun için uğraşıyor. Hearthstone'da şu ara Dr. Boom mesela. Çok eski olmadığımdan örnek vermem doğru olmayabilir ama nerf öncesi Leeroy belki?
    Bi yerden sonra hemen herkes sahip olunca ona muadil başka şeyler çıkarıyorlar. Ya da dengeledik deyip nerfi basıyorlar. Biz de bağımlı gibi oynuyoruz. Diabloda da defalarca oldu.
    Ha şikayetçi miyim, aslında hayır. Adamların oyunları bu yüzden yıllarca oynanıyor bi şekilde.. Sigara gibi bırakıp bırakıp başlıyoruz

• emperor op değilse başka hangi kart op merak ediyorum

bu oyunun zaten gram taktik gerektiren tek konusu classların hangi manalarda ne combolar yapabilceğiydi mesela druid 9 manada forcesavage veya warrior 10 manada grom+cruel gibi ama bu mükemmel dengeli kartı attığın zaman rakibin elinde ki kartların 1 mana düşürüldüğünüde hesap edip ona göre oynaman lazım ki bi control warriorda sylvanas ve brawlın 1 mana düşürüldüğünü ve imba bi board clear yapabilceğini veya druidin elinde combosu varken atarsa 2. bi savage roar atmasının çokta uzak olmıyacağını hesap etmen lazım

meta aggro olduğu için bu kart okadar göze batmıyor ama aggroları nerfledikleri anda bu kart hakkında bi çok konu açılır

ve bi çok kişinin yanıldığı konu ise o alıyorsa decki sende al ozaman mantığı

e tamamda kardeş benim emperor deckin sonundaysa o ise direk 6 manada atarsa nasıl bi denge kurabilirsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 1 Haziran 2015; 15:07:59 >

• Bence baktılar aggronun önüne geçemiyorlar, bu kartla bir nevi kontrol/kombo/midrange destelerine buff vermiş oluyorlar Yani bu kartın oyundaki agresif deste baskınlığına beceriksiz bir cevap olarak geldiği kanaatindeyim.

Ayrıca op ise herkese op olayı bence burada geçerli değil. Zira her oyun stiline, her deste türüne giden bir kart değil ki herkese op olsun. Ki öyle olsa bile yine de hemen her durumda karlı çıkaran bir kartın oyunda olmaması gerektiği görüşündeyim. Bir bu iki Dr. Boom.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Ben, sadece Emperor'la da kısıtlı değil, BRM'nin nereydese tüm içeriğiyle birlikte sizin tabirinizle "oyundaki agresif deste baskınlığına beceriksiz bir cevap olarak geldiği" kanaatindeyim. Tümden hezeyan oldu; neredeyse hiçbir şey değişmedi, orası ayrı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Sadece gerçek para ile elde edilebilen bir kart olsa ve dolayısıyla "Herkes oyuna para yatırmak zorunda mı" gibi bir durum açığa çıksa, evet diyebilirdim lakin oyun içi içerik karşılığı satın alınabilen ve herkese açık olan gelmiş ve gelecek hiçbir karta OP demek doğru değil kanaatindeyim. OP'sa da herkese OP sonuçta.

Günde 25 oyun atan normal bir oyuncunun, oyuna para yatırmadan naxx ve blackrockı tamamlaması(tabi bu süre içinde arena yapamayacak ve deck açamayacak) basit kartlar ile normal oyun atıp görev ve 3 oyunda bir gelen 10 g ile hem adventure hem de en az 1 classın kartları toplaması kaç ay sürer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyakamozx -- 16 Haziran 2015; 19:48:11 >
  • ben şöyle düşündüm nasıl loatheb battlecry ile çalışıyorsa emperor da öyle olsun sadece bir tur manaları düşürsün şu hali bana biraz op geliyor ama bu karta gelmeden daha op olan çok kart var pek rahatsız etmiyor beni battlecry olayı olsa daha dengelenirdi belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerrKetzer

ben şöyle düşündüm nasıl loatheb battlecry ile çalışıyorsa emperor da öyle olsun sadece bir tur manaları düşürsün şu hali bana biraz op geliyor ama bu karta gelmeden daha op olan çok kart var pek rahatsız etmiyor beni battlecry olayı olsa daha dengelenirdi belki

6 Manaya bunu oynatıktan sonra kalan 4 manaya ne yapmayı düşünüyorsun ? 6. turda attıysan 6 manaya 5/5 kart çöptür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

ben şöyle düşündüm nasıl loatheb battlecry ile çalışıyorsa emperor da öyle olsun sadece bir tur manaları düşürsün şu hali bana biraz op geliyor ama bu karta gelmeden daha op olan çok kart var pek rahatsız etmiyor beni battlecry olayı olsa daha dengelenirdi belki

6 Manaya bunu oynatıktan sonra kalan 4 manaya ne yapmayı düşünüyorsun ? 6. turda attıysan 6 manaya 5/5 kart çöptür.

Emperor'a çöp diyenin oyun bilgisinden şüphe ederim. Emperor hemen hemen her desteye girebilen ve loathebden sonra eklenen en işlevsel kartlardan biridir. Masa inmenizle birlikte elinizdeki kartları 1 er mana düşerek çok büyük bir avantaj sağlıyor, yok edilemezse karşı tarafın canını fena sıkıyor, yeni kombolara olanak sağlıyor. Blackrock adventure'ı kurtaran kart diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

quote:

Emperor'a çöp diyenin oyun bilgisinden şüphe ederim. Emperor hemen hemen her desteye girebilen ve loathebden sonra eklenen en işlevsel kartlardan biridir. Masa inmenizle birlikte elinizdeki kartları 1 er mana düşerek çok büyük bir avantaj sağlıyor, yok edilemezse karşı tarafın canını fena sıkıyor, yeni kombolara olanak sağlıyor. Blackrock adventure'ı kurtaran kart diyebiliriz.

Yazdığımı anlayıp cevap verseydiniz keşke.Arkadaş kartın nerflenmesini istemiş bende onun söylediği şekilde nerf yerse kartın çöp olucağını söyledim anladınız mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HerrKetzernc

Yazdığımı anlayıp cevap verseydiniz keşke.Arkadaş kartın nerflenmesini istemiş bende onun söylediği şekilde nerf yerse kartın çöp olucağını söyledim anladınız mı ?

Gayet iyi anladım. Arkadaşın dediği gibi nerflenmesi gerekiyor. Bazı durumlarda yerde minionun yoksa Emperoru yok etmek çok zor oluyor.(genelde paladin) Emperor nerf yese bile kimse onu destesinden çıkarmaz. 1 tur mana düşürmesi bile bir çok yeni komboya olanak sağlıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HerrKetzernc

Gayet iyi anladım. Arkadaşın dediği gibi nerflenmesi gerekiyor. Bazı durumlarda yerde minionun yoksa Emperoru yok etmek çok zor oluyor.(genelde paladin) Emperor nerf yese bile kimse onu destesinden çıkarmaz. 1 tur mana düşürmesi bile bir çok yeni komboya olanak sağlıyor.

emperorlu deck ile 50 oyun atmış olsam 5 tanesinde hemen öldürülmedi. 6 mana için 5/5 ÇOK KÖTÜ bir stat. eh statları kötüyse etkisi zaten iyi olmalı, ki iyi verim alabilmeniz için emperoru elinizde en az 6 kart daha varken kullanmanız lazım. o da zaten her oyun olmuyor. herkes yokedemiyor demişsiniz,oyun 6 manaya geldiğinde 5 canlı bir minyonu öldürmek hiç de zor değil. emperor'a nerf gelirse çöp olur,kimse kullanmaz.

• Neden elimde 6dan az kart varken kullanmamaliyim? 5-5 minionun mana degeri 4tur. Emperorun verdiği özellik 2 manaya denk oluyor. Elinizdeki 2 kartin manasini indirse kendini amorti ediyor. Ek olarak druid,malylock,malyrog,priest mindblast daha sayamadigim birçok komboya olanak sağlıyor. Yüksek mana değerli minionlari 1 tur erken oynamamizi sağlıyor. 1Turluk efekti bile op iken 2. Tur yine mana düşürmesi bence fazla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.