Şimdi Ara

EmpireRoad 120 level Cap 7/24 Açıktır Sorunsuz Bugsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak şunu söylemeyi eski zszc oyuncuları private serverın tadını bilir :)
    Forumda bir çok private server var forumlardan private server nasıl kurulur diye öğrenen herkes private açmış ben istesem hiç bir bilgim olmadığı halde ben bile açabilirim. İşte bu yüzden emeklerinizi boşa harcatmıcak profesyonel insanlar tarafından kurulmuş bu oyun tam size göre .!

Oyun diğer private serverları gibi aşırı ratelere sahip değil herkesin kolayca üstün olabileceği bir oyun değil.
    GM ler zevk için private açan kişiler değil gerek veritabancılığında gerek kodlamada iş tecrübesi olan insanlardır.

** Private serverda GM ' lerin profesyonel olması önemlidir. Daha önceden tecrübeniz var ise serverların nasıl çöktüğünü ve emeklerinizin nasıl boşa gittiğine şahit olmuşsunuzdur. Bu oyundaki GM ' ler tamamen profesyonel ve işin ehli kişilerdir. DESTINY sro' yuda en iyi yapan şey budur.
    * Oyunda hiç bir bug yoktur ekip profesyonel olduğunu için herşey isro kalitesindedir.
    * Server geleceği olan saldırılara karşı son derece profesyonelce hazırlanmış emeklerinizi boşa harcatmıcak bir serverdır.

Oyun Bilgileri;

Level Cap : 120
    EXP RATE : 65x (75x İsro system)
    SP RATE: 50x x (100x İsro system)
    DROP : 15X x (30x İsro system)

** MISIR İTEMLERİ AÇIK.
    ** Kale savaşları açık ve tamamen bugsuz.
    ** Kale savaşları 12.05.2012 tarihinde yapılacaktır)
    ** Honor sistemi kusursuz çalışmakta.
    ** 5 ila 10dk arası unique'ler çıkmakta.
    ** İtem Mall : Çalışıyor.
    ** Capture Flag : Çalışıyor.
    ** Haritalar : Her Yer Açık.
    ** Guild Amblem : Çalışıyor.
    ** Battle Arena : Çalışıyor.
    ** Forgetten World : Kapalı Tutuyoruz(en kısa sürede getirilecek)
    ** Hotan,Jangan,Bandit FTW : Çalışıyor(Haftaya yapılacaktır)
    ** Unique titan'lar 30dk arayla çıkmaktadır.
    ** + basma standarttır.
    ** Hergün unique event vardır.

Resmi Sitemiz:www.empireroad.net

Üyelik Link:http://server.empireroad.net/index.php?action=register

Full Client Link:http://server.empireroad.net/index.php?action=download

Server'ımızda 7/24 en az bi [GM] Bulunmaktadır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribery41 -- 14 Mayıs 2012; 1:33:32 >

• Bugün 120 gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribery41

Bugün 120 gelecektir.
    120 level gelmiştir. oyuna girişte. 250k sp 7günlük devil sprit's 3günlük pet hediyemizdir.
  • quote:

120 level gelmiştir. oyuna girişte. 250k sp 7günlük devil sprit's 3günlük pet hediyemizdir.

Alıntıları Göster
    güncelll
  • quote:

güncelll

Alıntıları Göster
    Xp Rate 65' e yükselmiştir.
  • quote:

Xp Rate 65' e yükselmiştir.

Alıntıları Göster
    Oyun iyi fakat adam kayırma oldugunu düşünmekteyim adamlar 120 nin ilk günü sos ları dizmişler onu geçtim setleri direk +8 +10 du :) yani imkansız bi olay yinede oyun iyi biraz sp rate arttırırsanız dahada iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Oyun iyi fakat adam kayırma oldugunu düşünmekteyim adamlar 120 nin ilk günü sos ları dizmişler onu geçtim setleri direk +8 +10 du :) yani imkansız bi olay yinede oyun iyi biraz sp rate arttırırsanız dahada iyi olur

Alıntıları Göster
    Kıyırma yoktur Hiç bir şekilde. Bize katılmayı unutmayın. Sp ratede yükseltildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kıyırma yoktur Hiç bir şekilde. Bize katılmayı unutmayın. Sp ratede yükseltildi

Alıntıları Göster
    güncelll
  • quote:

güncelll

Alıntıları Göster
    Haydi Gelen yokmu :)=
  • quote:

Haydi Gelen yokmu :)=

Alıntıları Göster
    _GuMmY_ arkadaşımıza katılıyorum.Kıyırma yok diyorsunuz millet full sun setle geziyor ilk günden.Sırf bunlar yüzünden silk almaktan caydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtletliSapik

_GuMmY_ arkadaşımıza katılıyorum.Kıyırma yok diyorsunuz millet full sun setle geziyor ilk günden.Sırf bunlar yüzünden silk almaktan caydım.

ondan bende bıraktım abi adam ilk günden basmıs +8 +10 seti nasıl oldu sw bile anlamadı neyse iyisi o olsun
  • quote:

quote:

ondan bende bıraktım abi adam ilk günden basmıs +8 +10 seti nasıl oldu sw bile anlamadı neyse iyisi o olsun

Sözde char kasmak için vermişler o itemleri ama globallerde yok mu pvp yapan yok mu bizim kaleye gelen diye artistlik yapıyolar

• quote:

quote:

quote:

Sözde char kasmak için vermişler o itemleri ama globallerde yok mu pvp yapan yok mu bizim kaleye gelen diye artistlik yapıyolar

Eski sro en iyisiydi herkes kendi emeğiyle bi yere geliyordu neyse :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen

Alıntıları Göster
    Oyunumuzda hiçbir şekilde kayırma yoktur

• quote:

Oyununuzu zamanında oynadıgımı buraya yazmıstım sınavlardan vize vs. dolayı charı bir arkadasa emanet etmiştim ama bugün bakayım dedim verdiğim charın şifresini değiştirmiş diğer charlarımı guildden atmış cuma günü tekrar girersem cocukla konusmaya calısıcam foto da alırım konusmadan burayada koyarım sizden istediğim charı geri vermezse ya bir uyarı vermeniz yada charı silmenizi rica ediyorum.Umarım cocuk cuma günü şifreyi geri verir
  • quote:

quote:

Oyununuzu zamanında oynadıgımı buraya yazmıstım sınavlardan vize vs. dolayı charı bir arkadasa emanet etmiştim ama bugün bakayım dedim verdiğim charın şifresini değiştirmiş diğer charlarımı guildden atmış cuma günü tekrar girersem cocukla konusmaya calısıcam foto da alırım konusmadan burayada koyarım sizden istediğim charı geri vermezse ya bir uyarı vermeniz yada charı silmenizi rica ediyorum.Umarım cocuk cuma günü şifreyi geri verir

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.