Şimdi Ara

Empires & Allies Yardımlaşma Başlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arama kutucuğundan baktım. Birkaç başlık var hepsi toplasan bir sayfayı geçmiyor.Belki çok geç kaldım ama hala oynayanlar varsa buradan yardımlaşabiliriz.İyi olur.

Katılanlar:
    - Problem?
    - car_26

Taktikler:
    - Problem?
    + Savaşırken ilk önce savaşacağınız birimlere bakın türlerine göre asker çıkartın. Kışlaya tıklayınca birimin türü ve neyde çok etkili olduğu yazıyor.5-6 tane çiftliğiniz olsun
    oyundan çıkmadan kesinlikle birşeyler ekin çok iyi getirisi oluyor. Oynarkende çilek falan ekebilirsiniz.Ordu geliştirme binasında geliştirmeler yapın onlarda baya iyi oluyor.Her hafta kupa kısımındaki ödülleri kazanmaya çalışın. Kupaları almayın alırsanız şehrinizde yer kaplar.Görevleri biriktirmeyin fazla.Oyundan çıkarken 12-24 saatlik odun,petrol,cevher sözleşmesi yapın,biriktirin.Komşularınızın imparatorluklarında çalışma yapın,hürmet düzeyiniz artıyor.Yeni öğeler açılıyor.Başkalarıyla her gün yardımlaşarak oynayın. Yani karşılıklı hediyeleşin.Komşuların köşk,mahkeme'sinde eleman olarak çalışın.Bir günde bir ordan hürmet düzeyinizi arttırabilirsiniz.

-car_26
    +Yıldırım harbinde ve savaş odasında çok iyi para kazanabilirsiniz.

SSS:
    - Düzenlenecek.

4-5 gün önce başladım oynamaya şuanda 13. düzeydeyim :). Daha yeni fark ettim çiftliğin para kazandırdığını, iyi oldu. Artık para,odun,petrol,cevher sıkıntısı kalmadı. Bu başlık altından sorunlarımızı yazabiliriz.

Bronz kupa kazanmıştım şehrime yerleştirdim ama sonra envantere geri koymak istedim koyulmuyor,satılmıyor boşuna yer kaplıyor,güzel durmuyor zaten,nasıl kaldırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 10 Kasım 2011; 11:25:32 >

• bende varım ama konu tutmaz envantere koymanın yolunu bende bilmiyorum
    yıldırım harbinde ve savaş odasında çok iyi para kasılıyor.
  • @car_26
    oha para,odun,petrol,cevherler çok fena Taktiklerini bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 10 Kasım 2011; 11:04:23 >
  • Buda benım Kasabam Tüm Savaslarım Bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Doktor -- 10 Kasım 2011; 11:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC Doktor

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 10 Kasım 2011; 11:43:11 >
  • tamam o zaman Geri Adım Atıyorum Paylaşım Yapmıyorum

Size Zararlı Bir Link Veya Bi Konu Paylaşmadım Editliyorum sende Alıntıyı sil
  •  Empires & Allies Yardımlaşma Başlığı

Yeni lider tablosu geldi

- Harbiyeli Askerin tüm geliştirmeleri tamam.

- Topçunun geliştirmeleri devam ediyor.

Uranyum 53 ama diğerleri oldukça az nasıl demir,bakır,aliminyum,altın üretebilirim? Yardım.

Bu arada şehrim;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 11 Kasım 2011; 15:50:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar birleşmiş milletler elçiliği çalısıyor mu sizde ? dokunulmaz olamiyorum 2 haftadır. nezaman denesem sunucuyla baglantı kesildi diyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpelCorsa1.3

arkadaslar birleşmiş milletler elçiliği çalısıyor mu sizde ? dokunulmaz olamiyorum 2 haftadır. nezaman denesem sunucuyla baglantı kesildi diyor :S

Aynen bende dokunulmaz olamıyorum.Oyundan kaynaklanan bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 14 Kasım 2011; 17:01:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Problem?

quote:

Orijinalden alıntı: OpelCorsa1.3

arkadaslar birleşmiş milletler elçiliği çalısıyor mu sizde ? dokunulmaz olamiyorum 2 haftadır. nezaman denesem sunucuyla baglantı kesildi diyor :S

Aynen bende dokunulmaz olamıyorum.Oyundan kaynaklanan bir sorun.

buna rağmen bazıları dokunulmaz oluyorlar. sanırım illegal yontemlerle şu oyunda bile insanlar hileye basvuruyorya aklim almiyor

• 5 komşu ekleme ile nükleer bomba alma olayı bitti.artık füze saldırısı 3 geliyor.
    para,odun,petrol,cevher hepsi savaş odasından gelme
  • Up. 27 levele yükseldim
  • kuzgun harekatı bitti titan görevini bitirdim 2.kere yapıyorum görevi yapan varsa son titan çok kolay 16bin canı olduğuna bakmayın.
    tersane 3te siyah zummwalt üretimi açıldı 1 kere 3 tane ürettim 560 canlı deli bi gemi.şimdi onun görevini yapıyorum anam ağladı umarım yetişir.57 levelim bu arada
  • Arkadaşlar benim problemim titan kaplaması stoklama meselesinde ne kadar toplarsam toplim stoklama kısmı bitmiyo. şuana kadar baya topladım ama hala stoklamayı geçmedi. lütfen yardımcı olurmusun.http://www.facebook.com/profile.php?id=100000486776340 bu linkten beni faceden arkadaş ekliye bilirsiniz yardımcı olursanız çok çok sevinirim cevabını biliyorsanız beni arkadaş ekleyip facebooktan mesaj atın lütfen
  • zaten çok fazla genişleme var .
    arkadaşlar ile genişleme alMak istediğimde böyle bir şey yazıyor nedir bunun sebebi bilen var mı ?
  • ARKADAŞLAR BENIM 2 SORUNUM VAR BIR KUZGUNUN GAZABI AÇILMADI BENDE 25 LWLM 2. SİDE KAYNAKLARIMIN YUKARDA GOZUKMEMESI PETROL FALAN GOZUKMUYOR NASIL YAPABILIRIM YARDIM EDERSENIZ SEWINIRIMMM
  • Ilk ciktigi zamanlar ne oynardim bu oyunu varya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Ilk ciktigi zamanlar ne oynardim bu oyunu varya

bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.