Şimdi Ara

EmpireSro - Silkroad Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum burayı up layıp duruyosun da oyundaki problemi niye çözmüyosunuz ? bir deneyelim diye girdik, level ödüllerinin hiçbirini alamadık. 8. lvl ödül silahı alayım diye gittim 42 lvl silahını gösteriyor. 42 lvl olup onu almaya gidincede vermiyo zaten. Sonuç olarak On dakika oynadım " bu ne böyle ya" deyip kapattım.
  • Arkadaşım bizim oyuncular 1 2 günde 100 levelin üstüne çıkıp 120 oldukları için direk 12d, 13d Itemlarları alıyorlar, o yüzden senin söylediğin seviyede kalınmıyor 1 2 gün sonra diye kimse böyle bir hata iletmedi şimdiye kadar. Sizde birkaç günde 120 olup 13dg Itemları Magic Pop ta alabilirsiniz. Yada oyunda kasıp Free coin toplayıp Jangan NPC lerden alabilirsiniz. 14dg ve Adv satışımız da vardır. Kolay gelsin. Hatayı bildirdiğiniz için tşk.
  • Deneme amaçlı giricem sw a. Gm oyuncu kayırlamarına başka serverlarda bizzat kendim şahit oldum. sırf iyi oyunculara bırakmasınlar diye yapmadıkları kalmıyor. private swlarda oyunun gidişatını belirleyende iyi oyuncular oluyor genelde. eski oynadıgım server bunlardan birisiydi. ki gm ile birebir görüşmek yerine göre iyi yerine göre kötü de olabiliyor. ama aklıma takılan sorulardan birisi şu. item alacağız diyelim. ödemeyi yaptıktan sonra size güven konusu var. bir mail bir cep telefonu belirtmeniz sizin yararınıza olur. yalnızca kendi düşüncem
  • Evet söylediklerinde haklı olduğun yanlar var elbette, biz de zaman zaman GA, GM sorunları yaşadık. Şuan birtek sw oyun sorumlusu (yani bu işi beraber yaptığımız) bir arkadaş GM, başka GM yok. 2 arkadaşımızda GA. GA arkadaşlar mümkün oldukça yeni ve lvl i düşük oyuncularla ilgileniymeye çalışıyor. GM arkadaşımız hergün 22:00dan sonra oyuna girip gerekli işlemleri yapıyor.
    Telefon konusuna gelince; Face adresinden bizimle bağlantıya geçen, ürün almak isteyen arkadaşlara GM arkadaşımız telefonunu verip daha ayrıntılı konuşabiliyor. Siteye telefon koymadık, çünkü bu tüm oyuncuların gerekli gereksiz araması anlamına gelecekki, bu da bizim diğer işlerimizi aksatabilir. :)
    Oyunu denedikten sonra yorumlarınızı önemle bekliyorum, umarım eylenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge23 -- 4 Ekim 2012; 10:49:41 >
  • Free coin nedir?
  • 101-120lvl moblardan düşen bir Item. Mob kestikçe free Coin toplayıp, Jangan önündeki NPC de Free Coin ile istediğiniz şeyi alabilirsiniz (14dg hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: golge23

101-120lvl moblardan düşen bir Item. Mob kestikçe free Coin toplayıp, Jangan önündeki NPC de Free Coin ile istediğiniz şeyi alabilirsiniz (14dg hariç)

Kaç saat kasıldım hiçbirşey çıkmadı free coinle alakalı?
  • 14d Nova lar NPC ye konulacaktır.
  • 14dg Novalar NPC lerde. Hak eden, emek harcayan kazanıyor.
  • free coin ile item alınacak diosunda hangi bot kullanılıyor bu oyunda mbot ya da sbotda free coin yok ?
  • mbot kullanan oyuncular var onlarda sorun yok. 101 üstü moblardan düşüyor
  • 15dg Itemlar 15.11.2012 tarihinde çıkacaktır.
    14dg ler NPC lere eklenecektir.
    EmpireSro.com
  • Biz iddialıyız aynı şekilde İddialı, ancak Kalite ve Saygın oyuncuları bekliyoruz.
    Web:www.EmpireSro.com
    Face:http://www.facebook.com/EmperorsRoadOnline?ref=hl
  • gncl
  • Uniq Eventleri 2 haftada bir yenilenmekte
    Roc eventi bir kişi tarafından 10 tane Roc kesildikçe yenilenmektedir.
    Hediyeler için EmpireSro.com - 120 Cap
  • EmpireSro REAL Açıldı.
    Sw de sende yerini al.

EmpireSro-Real Game Info
    1 Exp Rate 20x
    2 Party Exp Rate 30x
    3 Gold Rate 30x
    4 Item Rate 5x
    5 Alchemy Rate +%20
    6 Start Lvl 1 - 120
    7 İtem Satışı Yok
    8 Free Coins Var
    9 Silk Satışı Var
    10 Max Degree 14dg Nova

http://real.empiresro.com/
    Face:http://www.facebook.com/EmperorsRoadOnline?ref=hl

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.