Şimdi Ara

Emporio Armani 5858

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Size birşey sormak istiyorum.2-3 gündür E.Armani 5858 dikkatimi çekmeye başladı.Orjinal olanını baktım birkaç siteden 800 küsür liraya satıyorlar.Sahibindensinde gördüm aynı saati %40 indirimle 200 liraya satıyolar.Satıcıya sorduğumda saatin orjinal olduğunu 2 yıl garanti verdiklerini söylüyor.Aradaki fark anladığım kadarıyla orjinal olanının kordunu çelik sahibinden'de ise satıcı kordunun çelik üstü silikon olduğunu söylüyor.Saati kullananların beni bu konuda aydınlatmalarını istiyorum.Aradaki 600 lirayı ödeyecek kadar bir fark mıdır sizce?

• ürün orjinal kordonu çelik üzeri kauçuk kaplamadır ancak belirttiğiniz saatin orjınal olma ıhtımalı yok kesınlıkle replıca dır saatin fiyatı 1139 tl dıstrıbıtorler bıle saatlerı alırken bu fıyatlara maal edemezler orjınal olanı almak ıstıyorsan
    sezonsaatler , saatvesaat ve konyalısaat gibi yetkılı satıcı olan sıtelere bak.Orjınal olduğunu ıdda eden kısılere guvenıp paranı kaptırma
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.Size birşey sormak istiyorum.2-3 gündür E.Armani 5858 dikkatimi çekmeye başladı.Orjinal olanını baktım birkaç siteden 800 küsür liraya satıyorlar.Sahibindensinde gördüm aynı saati %40 indirimle 200 liraya satıyolar.Satıcıya sorduğumda saatin orjinal olduğunu 2 yıl garanti verdiklerini söylüyor.Aradaki fark anladığım kadarıyla orjinal olanının kordunu çelik sahibinden'de ise satıcı kordunun çelik üstü silikon olduğunu söylüyor.Saati kullananların beni bu konuda aydınlatmalarını istiyorum.Aradaki 600 lirayı ödeyecek kadar bir fark mıdır sizce?

Bu saatlerin orjinalleri ile sahtesi arasında pek bir kalite farkı yok, olsa bile ilk bakışta anlaşılmaz. Maliyetleri ise neredeyse aynı. Piyasada bir de Welder diye bir marka var, millet bayılıyor, bana sorsanız 5 para etmez onların da çakmaları ile bir farkı yok. Adam 2 yıl garantisi var diyorsa pek kafayı takma çok beğendiysen al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 14 Temmuz 2012; 10:57:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.