Şimdi Ara

emre abi(CrasHh)geri dösün diyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayı yazsaydın keşke bizde destek çıkardık çünkü gün gelir desteklerinize ihtiyaç duyabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaVeN_3 -- 16 Eylül 2010; 18:34:46 >
  • Yeni gördüm benide yaz...
  • beni de yazın
  • Benide yaz ama noldu emre abiye ?
  • Benide yaz.
  • Come back EMRE
  • Paylaşım yapan 3-5 üyeden biri.Yaz beni de.
  • kaç yaşında bu crashh
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

kaç yaşında bu crashh

50-55 arası
  • benide yaz ben severim crashhı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Beni de yaz demek isterdim ama o konu sizin bu saçma sapan alakasız ve boş mesajlarınızdan dolayı silindi.Emre de ondan gitti.Ben onu ayartıp geri döndürmeye çalışacağım zaten.Bu konu da silinirse şaşırmayın sakın.

+1907
  • quote:

kaç yaşında bu crashh

15-16 yaşlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

kaç yaşında bu crashh

50-55 arası

50-55 yaşındaymış
  • 16 Yaşında .

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 3 Ekim 2010; 16:32:47 >
  • Arkadaşlara ayıp olmasın diye mesaj yazıyorum.Geri dönmüş değilim.Malum okullar açılıyor.Geçen sene derslere hiç çalışmadım bir kere kitap yüzüne bakmadım , sayısal derslerin çoğunda kopya çekerek geçtim.Bu sene önümde 3 seçenek vardı.1.si Dil Bölümü'ne gidip ingilizceme güvenerek hep derslerde başarılı olmak hem internete yine normalde olduğu gibi zaman ayırmak.Ama bu seçenek sevgili bakanımız(!) Nimet Çubukçu yüzünden suya düştü.2.seçenek derslerime gereken ilgiyi göstermeye çalışıcam ve bilgisayardan kurtulmayı denicem.Bu dikenli ve zor olan yol.Bu sene dersler 9ders saati ve ben ayvayı yemiş durumdayım.3.seçenek yine eski CrasHh olup internet aleminde bulunmak dersleri ve hayatı akışına bırakmak.Bu doğal olanı.
    Kaderimi kendim belirlemek istemiyorum ama bunu yapmak zorundayım.Kafam çok karışık bu aralar.Buraya kadar yazdıklarım normal hayatımdaki kafa karıştırıcı birkaç sorudan biriydi.Gelelim Pokémon Oyuncularına;
    Dediğim gibi bölüme son olanlardan sonra dönmeyi düşünmüyorum.Yakın zamanda veya uzak da olabilir.Yeni Projelerimle karşınızda olucam.Rp severlere söylüyorum.Artık kesinlikle Rp yapmam.Beni aşırı yoruyor.Pokémon Oyuncuları PostWalker konumun halen daha neden kilitlendiğini anlamış değilim!?Hiçbir admin bana açıklama yapmadı.Lugi@ nın konusunun kitlenme sebebi belli.Ama benimkinin değil.Nedense bölüm adminleri hep kötü birşey olduğu zamanda geliyor.Olayı çözüp ortalığı karıştırıp gidiyor.Ben Forum Önerileri ve Şikayetleri bölümüne mesaj atmıştım.Bölümün iyiliğini istiyorum ilgilenin diye.Mesela üst konularla başlayabilrsiniz demiştim.Ama admin bana birkaç soru sordu.Üst konular yine aynı.PR0_BJK'nin konusu dışında.O da sanırım fazla ilgilenmiyor o konuyla.Farkındaysanız bölüm yavaş yavaş ölecek.Şuan bölümü ayakta tutan konulardan ikisi 5.Nesil ve Vortex.Bazen Craft.(Saygılar.)Bunlarında zamanı geçecek.Parlaklığı solucak ve eskicekler.O zaman ne olucak?Bölüm bitecek.Belki bitmez ama eskisi gibi olmaz.Arkadaşlar bizim burada dayanışmamız vardı.Böylece bölüm bize göre canlı duruyordu.Gözlemlerime göre bu dayanışma yavaş yavaş yıkılıyor.Eskiden konu dışının bile tadı başkaydı.Hem ciddi hem komik.Tadından yenmiyordu.Şimdi öyle mi?İncisözlük özentisi ve her konuya absürt resimler konan bir bölüm olmuş.Bence eski eğlencesi yok.Benden bu kadar.

İyi forumlar.Kalın sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Arkadaşlara ayıp olmasın diye mesaj yazıyorum.Geri dönmüş değilim.Malum okullar açılıyor.Geçen sene derslere hiç çalışmadım bir kere kitap yüzüne bakmadım , sayısal derslerin çoğunda kopya çekerek geçtim.Bu sene önümde 3 seçenek vardı.1.si Dil Bölümü'ne gidip ingilizceme güvenerek hep derslerde başarılı olmak hem internete yine normalde olduğu gibi zaman ayırmak.Ama bu seçenek sevgili bakanımız(!) Nimet Çubukçu yüzünden suya düştü.2.seçenek derslerime gereken ilgiyi göstermeye çalışıcam ve bilgisayardan kurtulmayı denicem.Bu dikenli ve zor olan yol.Bu sene dersler 9ders saati ve ben ayvayı yemiş durumdayım.3.seçenek yine eski CrasHh olup internet aleminde bulunmak dersleri ve hayatı akışına bırakmak.Bu doğal olanı.
    Kaderimi kendim belirlemek istemiyorum ama bunu yapmak zorundayım.Kafam çok karışık bu aralar.Buraya kadar yazdıklarım normal hayatımdaki kafa karıştırıcı birkaç sorudan biriydi.Gelelim Pokémon Oyuncularına;
    Dediğim gibi bölüme son olanlardan sonra dönmeyi düşünmüyorum.Yakın zamanda veya uzak da olabilir.Yeni Projelerimle karşınızda olucam.Rp severlere söylüyorum.Artık kesinlikle Rp yapmam.Beni aşırı yoruyor.Pokémon Oyuncuları PostWalker konumun halen daha neden kilitlendiğini anlamış değilim!?Hiçbir admin bana açıklama yapmadı.Lugi@ nın konusunun kitlenme sebebi belli.Ama benimkinin değil.Nedense bölüm adminleri hep kötü birşey olduğu zamanda geliyor.Olayı çözüp ortalığı karıştırıp gidiyor.Ben Forum Önerileri ve Şikayetleri bölümüne mesaj atmıştım.Bölümün iyiliğini istiyorum ilgilenin diye.Mesela üst konularla başlayabilrsiniz demiştim.Ama admin bana birkaç soru sordu.Üst konular yine aynı.PR0_BJK'nin konusu dışında.O da sanırım fazla ilgilenmiyor o konuyla.Farkındaysanız bölüm yavaş yavaş ölecek.Şuan bölümü ayakta tutan konulardan ikisi 5.Nesil ve Vortex.Bazen Craft.(Saygılar.)Bunlarında zamanı geçecek.Parlaklığı solucak ve eskicekler.O zaman ne olucak?Bölüm bitecek.Belki bitmez ama eskisi gibi olmaz.Arkadaşlar bizim burada dayanışmamız vardı.Böylece bölüm bize göre canlı duruyordu.Gözlemlerime göre bu dayanışma yavaş yavaş yıkılıyor.Eskiden konu dışının bile tadı başkaydı.Hem ciddi hem komik.Tadından yenmiyordu.Şimdi öyle mi?İncisözlük özentisi ve her konuya absürt resimler konan bir bölüm olmuş.Bence eski eğlencesi yok.Benden bu kadar.

Haklısın emre ,demek ki yönetim emin değil bu yaptıklarının doğruluğundan bir açıklama bile yapamıyor.
    Ders konusuna gelirsek her gün 1 saat yada yarım saat buraya girip işine bakarsın sonra gidersin bence ama RP yapacak vakit bulamazsın ona hak veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 18 Eylül 2010; 4:38:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Arkadaşlara ayıp olmasın diye mesaj yazıyorum.Geri dönmüş değilim.Malum okullar açılıyor.Geçen sene derslere hiç çalışmadım bir kere kitap yüzüne bakmadım , sayısal derslerin çoğunda kopya çekerek geçtim.Bu sene önümde 3 seçenek vardı.1.si Dil Bölümü'ne gidip ingilizceme güvenerek hep derslerde başarılı olmak hem internete yine normalde olduğu gibi zaman ayırmak.Ama bu seçenek sevgili bakanımız(!) Nimet Çubukçu yüzünden suya düştü.2.seçenek derslerime gereken ilgiyi göstermeye çalışıcam ve bilgisayardan kurtulmayı denicem.Bu dikenli ve zor olan yol.Bu sene dersler 9ders saati ve ben ayvayı yemiş durumdayım.3.seçenek yine eski CrasHh olup internet aleminde bulunmak dersleri ve hayatı akışına bırakmak.Bu doğal olanı.

Bende geçen sene hiç kitap yüzüne bakmamıştım ve hocaları kafama hiç takmamıştım(ama yinede kötü bir notum yok)Ama bu sene benim içinde böle olmucak.Bilgisayarı günde 1-2 saat ders-ödev felan olursa açmayı düşünüyorum.Hafta sonları ise belki gelirim.Ama forum benim içinde bitmiştir.

Ayrıca benim konup sebepsiz yere kapatıldı.Pokémon Black ve White için hiç bir konu yoktu.Kim şikayet ettiyse kulağını iyi çınlatmışımdır.Konuyu kitlemediler bile direk sildiler.Link olduğu için desem her konuda link var neden onlar kapanmıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 18 Eylül 2010; 13:55:58 >

• Artık pokemon buluşmaları,rpler bitti diyebiliriz...
  • pff çok kötü oldu ya o öneri bölümüne bi danışıcam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.