Şimdi Ara

EMRE BELÖZOĞLUNUN EN İYİ TÜRK OYUNCU OLDUĞUNU GÖSTEREN FOTOĞRAF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi Türk orta saha olduğunu gösteren fotoğraf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri nihatın real madride kurdurduğu keban barajından pahalı barajın fotosunu atsın

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    O barajda en fazla 5 kişi vardı. Burada 6 kişi var. Ben barajdaki oyuncularda değilim isterse PTT den olsun ama o 6 kişi çok önemli bide brezilyalı olunca en büyük Türk orta saha olduğunu gösteriyor.

En iyi oyuncu yazmak zorunda kaldım çünkü başlığı uzatmak istemedim.

• FB'ye transfer olduğu için mi?

Arda Turan aynı yaşta Barca'ya Emre'nin tüm kariyeri boyunca toplam ödenen bonservis parasının mislisine transfer oldu.
  • Hayır hayır üşenmeden üsteki yorumunu okusan?

En iyi Türk orta saha oyuncusu dedim. Başlığa bunu yazmadım çünkü çok uzun oluyor. Genel anlamda en iyi Türk oyuncu Arda Turan. Ama gelmiş geçmiş en iyi ORTA SAHA oyuncu emre Belözoğlu

• EMRE BELÖZOĞLUNUN EN İYİ TÜRK OYUNCU OLDUĞUNU GÖSTEREN FOTOĞRAF

• Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale her baraja giriyor o zaman onun karşısında oynayan oyuncu hep en iyi

94+100 milyon euro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman en iyi forvet nihat mı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

Hayır hayır üşenmeden üsteki yorumunu okusan?

En iyi Türk orta saha oyuncusu dedim. Başlığa bunu yazmadım çünkü çok uzun oluyor. Genel anlamda en iyi Türk oyuncu Arda Turan. Ama gelmiş geçmiş en iyi ORTA SAHA oyuncu emre Belözoğlu

Yoo okudum.

Arda Turan defans mı oynuyor ya da forvet? Arda Turan bu ülkenin yetiştirdiği gelmiş geçmiş en iyi ortasahadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

quote:

Yoo okudum.

Arda Turan defans mı oynuyor ya da forvet? Arda Turan bu ülkenin yetiştirdiği gelmiş geçmiş en iyi ortasahadır.

Arda turan ülkenin reklam yüzü oldu artık,barcelona'ya beko sayesinde gitti yedek takılıyor kafasına göre türkiyeye geliyor all-star maçında sırta alınıp smaç bastırılıyor,EURO 2016'da gördük zaten nal topladı yuhalandı,milli takıma alınmadı yine araya adam sokup tekrar döndü milli takıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

quote:

Yoo okudum.

Arda turan ülkenin reklam yüzü oldu artık,barcelona'ya beko sayesinde gitti yedek takılıyor kafasına göre türkiyeye geliyor all-star maçında sırta alınıp smaç bastırılıyor,EURO 2016'da gördük zaten nal topladı yuhalandı,milli takıma alınmadı yine araya adam sokup tekrar döndü milli takıma.

İleri beşlisi Rakitic, İniesta, Neymar, Suarez, Messi 'nin olduğu takımda banko 11 oynayacak hali olmamasına rağmen oynadığı süre hiç de öyle az buz değil.

Emre gençken çok ses getirecek işlere imza atmasına rağmen sonrası yok adamın.

Beko muhabettine de ayrıca güldüm.

• Arda turan kanat oynuyor cahil kardeşim

• quote:

Arda turan kanat oynuyor cahil kardeşim

Kardeş futbolu yeni öğrendin heralde . Futbolda kale vardır , defans vardır ( sağ sol bek stoper) orta saha vardır ( ön liber , merkez orta saha , on numara , kanat ) , forvet vardır ( santrafor , ikinci forvet , kanat forvet ) Arda'yı kime sorsan orta saha der . Konuda toptan fail olmuşsun zorlama.

• Konu fail. Entryler fail. Her şey fail.
  • simdiki neslin hatirlayacaklari arasindan turkiyeden cikanlar arasinda en iysi nihatti. daha sonra karakterini saymazsak emre veya tugay gelir. ardayi bu isimlerden sonra yazabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

simdiki neslin hatirlayacaklari arasindan turkiyeden cikanlar arasinda en iysi nihatti. daha sonra karakterini saymazsak emre veya tugay gelir. ardayi bu isimlerden sonra yazabiliriz.

Hocam sorması ayıp, Tugay kariyerinde Arda'dan fazla ne yaptı ? Yada Nihat ? Ezbere yorum yapmayın, bu adam sadece Atletico kariyerinde Türk futbolcuların zirvesini gördü ve 40 m euro bonservisle Barcelona yolunu tuttu.

Hala Arda basit bir şey yapmış gibi görüyorsunuz,
  • en büyük kariyere ulaşmış oyuncu ardadır.
    zamanında nihat çok büyük süske yapmıştır. ardayla kıyaslanabilir bence.

oynadığı takım olarak arda daha öndedir ama zamanında yaptığı sükse nihatta daha fazladır.
    zira balon d'or a aday olmuş oynadığı 3 yılda ronaldodan sonra la liganın en çok gol atan oyuncusu olmuş, şampiyonluğu ve gol krallığını kıl payı kaçırmış ve tüm bunları r.madrid ve barca hegamonyasındaki ligde sociadad ve villereal ile yapmıştır.

emre ise çok daha büyük takımlara gidebilecek yetenekteyken, olmamıştır. farklı mevkilerin oyuncularını kıyaslamak hiç kolay değil.

ha bana sorarsanız en iyi yerli futbolcu sergendi ama malum disiplinsizliği, tembelliği onun yurtiçinde yıldız olarak kalmasına neden oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmania -- 18 Ocak 2017; 12:2:28 >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Arda oynadigi takimlarda siradan oyuncu statusinde.

Nihat ve tugay ise gittigi takimlarin efsane sayilacak isimleri arasinda yer alir.

• Emre, Rüştü, Nihat, Arda ve Tugay.

Birbirinden ayırmaya, yarıştırmaya gerek yok. Beyinlerinizi üretmek için kullanın, çöp öğütmeye değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Konu fail. Entryler fail. Her şey fail.

Burda entry olmaz FAİL !!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.