Arkadaşlar dün gazetede okudum Emre B. Galatasaray a transfer oldu 5 Milyon Euro ya.
bu haber doğru mu?
Hangi gazetede okuduğuna bağlı.
Fotomaç
quote:
Orjinalden alıntı: midnightornedo
Fotomaç
yalan
emre 350 kere "en az 3 yıl daha avrupadayım" demesine rağmen hala ısrarla gastelerde emre gs ye yakın diye haber çıkması ilginç...
palavra
quote:
Orjinalden alıntı: midnightornedo
Fotomaç
transfer sezonu bitmiş hala geldi yazıyorlar ya
Ben şahsen giderken Galatasaray beş kuruş para kazandırmadan giden futbolcuların tekrar Galatasaraya 5 milyon Euro gibi bir bonservis ücretiyle dönmesini istemem. Kaldıkı son iki Milli maçtaki Emrenin performansı ortada Artık koşup mücadele edecek güçü olmayınca iş eline koluna diline vurmuş!
quote:
Orjinalden alıntı: woltagen
Ben şahsen giderken Galatasaray beş kuruş para kazandırmadan giden futbolcuların tekrar Galatasaraya 5 milyon Euro gibi bir bonservis ücretiyle dönmesini istemem. Kaldıkı son iki Milli maçtaki Emrenin performansı ortada Artık koşup mücadele edecek güçü olmayınca iş eline koluna diline vurmuş!
+sonsuz üssü sonsuz
Olum emre fenerde sen nediyon ya
Utanmada yok 1 sene önceki konuyu uplarken
Bende şaşırdım ya 1 yıl önce
yuh 1 senelik konu
quote:
ozaman bakında görün emre fenere gitmedende görüşlerimiz böyledi kimse gelsin bize diye yalvarmıyordu ...
Fotomaç 1 yıl öncede yalancıymış Şimdi de yalancı
ilk gördüğümde şaşırdım
Yalan haber
quote:
Orjinalden alıntı: black jack
quote:
ozaman bakında görün emre fenere gitmedende görüşlerimiz böyledi kimse gelsin bize diye yalvarmıyordu ...
+1 gelse ne güzel olur diyen adam yok bi tane..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme