tabiki emre daha ilk maçında 15 dk da yaptığı şeyler ortada
Bu Emre neymiş ya O kadar iyi olsaydı Newcastle da skandallarıyla değil futboluyla konuşulurdu
Ya Arda yılların futbolcusu sanki.Sadece 1 yıldır iyi performans sergiliyor.Doğar doğmaz rövaşata atmıyordu heralde Arda
quote:
Orjinalden alıntı: To die
quote:
Orjinalden alıntı: lincoln10ever
Fenerbahçenin ilk 11 i bi ARDA etmez
5 tane Arda 1 Alex etmez.Komik çocuk
quote:
Orjinalden alıntı: lincoln10ever
Fenerbahçenin ilk 11 i bi ARDA etmez
OK Spider-Man.
quote:
Orjinalden alıntı: gacag
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
=
=
ah canım çok uğraştınmı en üstteki soldaki resmi koyarken elin titredimi.dedinmi "daha dün en büyük gsliydi fenere gelmez demiştim inanamamıştım ama gitti.paranın gözü körolsun.en büyük yeteneğimize sahip çıkamadık "diye. demişsindir demişsindir.
ah be canım! başkasını satanın bir gün senide satmayacağının garantisini kimse veremez.
satsın nolucak gidenin yeri dolar dostum
quote:
Orjinalden alıntı: simple
Emrenin dünyada karşısında oynamadığı bir rakip takımları sayarmısınız?
kimde oynadı fenerde mi?
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur606
quote:
Orjinalden alıntı: simple
Emrenin dünyada karşısında oynamadığı bir rakip takımları sayarmısınız?
kimde oynadı fenerde mi?
Inter,Newcastle
Arda Daha iyi Hem emrede Kaç yıldır milli takım hariç futbol oynamıyor.
ardayı tercih ederim genel olarak.ama iyi bir emre takıma cok sey katar bence.acıkcası fenerbahcede alexin mevkisinde emre oynarsa avrupada iyi isler yapabilir fenerbahçe...
Arkadaslar mevkılerı farklı yasları farklı aama emre adra nın yasındayken ardadan daha iyiydi
ardanın bir an önce avrupada büyük bi takıma gitmesi gerekiyo.fazla geç kalmamalı. gs de kendini gösteremediğini kesinlikle söyleyebilirim.
dikkat ettinizmi emrenin hersene bilgisayar oyunlarında bile yeteneği düşüyo!
quote:
Orjinalden alıntı: Sangokudbgtz
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
Ya emre kimmiş(yanlış anlaşılmasın fenere gitti diye değil)kariyeri boyunca hep yanlış işler yapıp sakatlıktan çıkamamış bir oyuncu eski emreyle kıyaslıyorsak eyvallah ama mantıklı olan şimdiki halleri olduğu için açık ara arda diyorum zaten yaşı genç avrupanın gözde isimlerinden aceleci davranmaz zamanında giderse avrupalara türk futbol tarihinin en başarılı futbolcusu olur
allahını seversen ardanın başarılarını yazda şuraya emreyle arasındaki farkı daha iyi anlayalım
Emre'nin sakatım deyip kulübede oturduğu Euro 2008'de İsviçre maçını çevirdi.. Unutulmaz Çek maçının yıldızlarından biriydi.. Yeterlidir umarım..
Benzer yanları var ama arda daha çok gelecek vaad ediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
Emre diyenlere inanamıyorum ya
Bu yorumun ve altındakş yorumuna katılıyorum. Nasıl " Emre " yaw .. ? Kesin Fener'e geldiği için diyosunuzdur ; ama kendinizi kandırıyorsunuz.
Fenerbahçeli olarak söylüyorum, Arda. Emre istikrarlı bir futbolcu olsaydı belki bir kıyaslama yapılabilirdi ama yıllarca sakat-formsuz grafiği çizdi, bizdede farklı olmayacak.
Eğer potansiyelden bahsediyorsanız saçmalıyorsunuz, hiçbir futbolcunun potansiyeli belli değildir, potansiyel ve "yetenek" konusunda birçok doktora çalışması, tez vardır - tümünün ortak noktası "yeteneğin geliştirilebilir olamsıdır".
Sonuçta Arda emreden birçok bakımda üstün şu anda;
- Çoğunlukla hazır (Emre içinse biz sürekli acaba sakatmı, oynayabilecekmi düşünüyoruz, takıma katkısı bu bakımdan az) - Genç, ilerde GS için bir umut, belkide önemli bir gelir kaynağı (duygusallığın alemi yok) - Yaşına rağmen disiplinli (en azından beklenmeyecek düzeyde).
Kazım Kazım konusu ise biraz garip. MTK maçında, Almanya maçında ve özellikle Portekiz maçında bize inanılmaz teknik, kendine güveni olan (portekiz maçında rakipten etkilenmeyen tek adamdı, dikkatimi çok çekti) bir oyuncu. Yaşı çok genç v.s v.s.
Ancak Kazımın çok önemli bir problemi var, bana nedense Yusuf'u (Şimşek) hatırlatıyor. Ondan bir takım oyuncusu olarak daha iyi, ancak Arda ile kıyaslanamayacak biçimde disiplinsiz. Oyundan çabuk kopuyor, hırslı değil, oyunu okuyamıyor. Bu nedenle arda ile benzer özellikleri olan Kazım ile kıyaslarsak da yine Arda bir futbolcu olarak takımına katkısı daha büyük, dolayısı ile de daha iyi bir futbolcu.
Eğer teknik v.s. gibi "top cambazlığını" konuşacaksak, dünyada eşi benzerini görmediğim Yusuf Şimşek in eline kimse su dökemez. Mucize gibi bir adamdı, ancak o topla oynuyordu, top onunla - maçda olduğunun farkında olamadı hiç bir zaman. Umarım Aragones bir şekilde Kazım'ı disipline sokar, eğer bunu başarırsa Avrupanın en iyi kanat oyuncularından biri olur.
Emre istikrarlı bir futbolcu olsaydı şu an fenerbahçede olurmuydu zannediyorsunuz.
Bir kere Emre cizgi adamı değil ki Arda ile karşılaştırılsın.. Emre desen 30 una merdiven dayamış, Arda desen daha 20 yaşında..
Bence fanatikçe bir soru. Ama soru 2 sene önce sorulsaydı Emre derdim. Ama şartlar ve oyun gösteriyor ki Arda'nın oyunu tartışılmaz.