Şimdi Ara

EMRE MOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı pozisyon tr de olsa abartısız söylüyorum; rakip arkadan ısrarla asıldığı için sarı kart, Emre de buna tepki verdiği için kartsız uyarı alması lazımdı. Eminim Almanya da ki spor programlarıda bu paralel de tartışıyordur olayı.

• Kırmızı kart pozisyonunda bence haksız.
    Futbolda kısasa kısas diye bir şey yok.
    Adam seni tutmuş, ne güzel mücadeleni sürdürmeye çalışıyorsun.
    "o beni çekti, ben de tahrik oldum ve ittim." kusura bakmayın ama futbolda böyle bir şey yok. Hakem zaten gereken cezayı verecek rakibine. Serbest vuruş da kazanacaksın. Cezayı sen verirsen karşılığını alırsın.
    Sarı da verilebilirdi ama Hakemin takdiri kırmızı oldu. Ben olsam bunu yapan futbolcuya ben de kırmızı veririm.

• 2 milli maç ve son Dortmund maçında dikkatli seyrettim adam her faul aldığında istisnasız faul yapan futbolcuya dayılanıyor. Tam süt kardeşlerdeki küçük enişte. Kardeşim faul denen olay futbolun en önemli faktörü. Messi'ye yapılan faullerden sonra, Messi rakibe dayılansa her maç 30 dakika oynar sonra kırmızı görür. Her faul sonrası agresif hareketler sergilemesi ya mental olarak bitikliğinden ya da basın, sosyal medya gibi mecralardan iyice totosunun kaldırılmasından. Bu kafa ile sezonu Dortmund'da tamamlaması çok zor. Umarım antreman sırasında da ona buna saldırmıyordur her faul sonrası yoksa hali harap.
  • Bence bu cocuktan bisey olmaz abartiliyor messi o yastayken bile bambaskaydi orta sahadan lig macinda inanilmaz calimla gol atmisti 19 yasinda iken. Gerafeye 8 kisi mi ne gecmisti..

Emre daha profesyonel bile degil milli takimda bile hemen simarmis izlanda macinda arkadaslarina kufur eder gibi orta sahadan tribune sut atti nerdeyse..

Her calim atan iyi takima gidince iyi topcu olsaydi yada yetenekli olan. Messi ronoldo gibisi dolu olurdu. Futbol o kadar basit degil yani..

Kirmizilik pozisyona ben bakmadim ama hakem durduk yere vermedi herhalde bu sekilde isi zor messi kac yildir prof ronoldoda daha hic kirmizi yemedi messi misal

• Şimarmış bu çok net belli. Almanlar bu çocuğu adam etti, etti yoksa yok olur gider. Halbuki Euro 2016'da nasıl da seviniyorduk genç, yetenekli, efendi diye.

Umarım bu patavatsız hareketlerinden biran önce vazgeçer.

• Bu geceki Union Berlin maçında kendini rezil etti. Topu her aldığında ezdi ve takımının gol girişimlerini yok etti. Takım arkadaşları bazen zorunda olduğu için pas verir hale geldi. Birinin çıkıp bu çocuğa gol pozisyonlarının çoğu zaman takım halinde yaratıldığını öğretmesi lazım. Maçta 120 dakika sahada kaldı 90 kez topla buluştu 43 pas verdi. Aldığı topları böyle ezmeye devam ederse Dortmund'ta fazla kalmayacağı kesin.
  • Şişirilmiş balon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cengiz Ünder > Emre Mor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.