Şimdi Ara

Emre Mor için Fenerbahçe Devrede (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: f@ithline

3-4 den fazla verilmeyecekse gelsin yoksa gerek yok bizim genclerin yildizini parlattigimiz nerde gozukmus...

16 milyon euro

forumda 100 bin euro değer biçenler vardı
  • mobil için ilk sayfayı okuyup Türk insanın futbola bakış açısının özetini görebilirsin bu arada bilirkişi gibi atıp tutan arkadaşların buradaki mesajlarını aklınıza kaydedin bilmiş gibi konuşurlarsa gülüp geçersiniz bunları hatırlayıp :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blok listesi gibi konu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fail olmussun kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Senin yaşın yetmez birader,tabi bilmezsin Emre Belezoğlunu 18 yaşında şampiyonlar liginde oynattığını, görürüz alıp almayacağanı.

eğer bu çocuk bu şampiyonaya giderse ve grup maçlarında aldığı süre 30 dakikayı geçerse bende kendimi banlıyorum kapiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

quote:

quote:

Senin yaşın yetmez birader,tabi bilmezsin Emre Belezoğlunu 18 yaşında şampiyonlar liginde oynattığını, görürüz alıp almayacağanı.

eğer bu çocuk bu şampiyonaya giderse ve grup maçlarında aldığı süre 30 dakikayı geçerse bende kendimi banlıyorum kapiş

çocuk bir de asist yaptı

• quote:

quote:

erkekliğini göreceğiz bakalım futbol üleması seni

• Forumun futbol uzmanlarını da görmüş olduk bir kez daha.
  • Hadi yine seni fail hadi yine seni fail hadi yine yine yine yeniden fail.

• quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Bugün yayılan bir fotoğrafı vardı. Teklif edildiği iddia edilen parayla dalga geçiyordu.. Bu tür davranışları olan bir futbolcuyu takımımda görmek istemem..

O Beşiktaş'ı çok ister zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbol bölümündeki diğer konuları yazıp buraya uğramıyor bile

ee hani ban bekliyor millet ?
  • Boş yapma, işine bak
  • unutmuşum konuyu, bir kez yazdım banlayacaktın hani diye tınlamadı, bende üstelemedim, onuda yazmazdımda gene böyle çok bilmiş havasında konuştu başka birine, bu forumda böyle futbolu transfermarkt'tan falan ibaret sanıp aslınbda hiç bilmeyen çok kişi var, ondan soğudum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Bizim millet bi maçla abartmayı sever Enes Ünal ile yaşıt bu arkadaş ve Futbola Danimarka'da başlamış Enes ise Daha Bursa altyapısindayken Bir çok büyük klubun radarina girip Mcitye gitti kesinlikle 3-4 milyon edecek bir oyuncu değil

noldu kardeş ? adam dortmunda gitti 9,5 m €'ya. uzun uzun yazmak istemiyorum sadece şuna cevap ver. noldu kardeş noldu ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.