Bildirim
Emu Server Var Mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
YoooooKKK -
olsada yesek -
kaç saat aradın da yok diyorsun? laf olsun diye yazma... birisi denk gelmiştir muhakkak... -
yok diyosak yoktur ço istiyosan otur uğraş yap -
bak velet bu forumda ki diğer abilerine benzemem. bilmiyorsan sus ... özel mesaj atmayın buraya yazın. Sanki tek ben merak ediyormuşum gibi algılanıyor... wow un 1000 de 1 i kadar emu serveri olsa bana yeter...
http://forum.ragezone.com/server-help-extra/silkroad-online-emu-120025.html
adamı hasta etmeserver kuracak olsak deneriz al linki sen kur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperbey -- 17 Aralık 2006; 21:44:17 >
-
http://sro-soeldner.de.vu/ bi incele sadece tanıtım sitesimi servermi?
edit : bir tane dahahttp://web173.webhostaccount7.de/wbb235/wbb2/index.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 17 Aralık 2006; 21:31:46 > -
ben sana pm atmadım -
quote:
Orjinalden alıntı: zeki_pekoz91
ben sana pm atmadım
haydaaaaaaa böle bi konuda beni beğenmiyormusun? demen kalmış. Niye konular saptırılmaya çalışılıyor başlık mı yanlış? yoksa açıklamam mı? bilmiyorsan yazma merak ediyorsan söyle iletişim ağımıza seni de katalım... -
Emu server Var mı ? Sorusunun cevabı Hayır ..
EmuLatör çaLışması var mı ya da böyLe bir çaLışma oLdu mu sorusunun cevabı evet oLabiLir ..
Bu yüzden atışmanıza gerek yok.. Benzer birkaç başLık açıLmıştı daha önce,aynı soru soruLunca kısa ve öz oLarak " Hayır " cevabının veriLmesi gayet normaL bende .. -
kardeşim yaklaşık 1000 tane siteye girip hepsinde de wow serveri görünce kafayı yememek elde değil... bir tane silkroad serveri yok... -
silkroad öbür oyunlara göre yerni olduğu için belki olmayabilir merak etme 2 sene sonra wow kadar emu server olur =) -
Arkadaşım kızmaya gerek yok.
SRO da server side emulatör yok.Var olanda client side emulatördür.
Ne monster var,ne NPC var,ne quest var yani kısaca sadece sana emulatör içinde gelen lvl29 char ile haritayı boş boş gezersin
Server side ile ilgili projeler var ama şu ana kadar elle tutulan birşey yok. -
zaten bu konu ile ilgili bir topic açılmıştı
ama olsaydı ne güzel olurdu -
Joymax Bu Emu serverlar hakkında bı acık wermemıs Yapılması hiç de kolay olmasa gerek yapan koseyi doner o ayrı bi konu
-
Server emusunu yazani taniyorum (iki kisi yazior).Biraktilar onlar da sıkıldı. Ama bellide olmaz yakin gelecekte ne olcagi
Edit:derseniz server warmi yok cunku emunun daha coook yapilacak isi war.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 20 Aralık 2006; 1:12:28 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Alegrot
Joymax Bu Emu serverlar hakkında bı acık wermemıs Yapılması hiç de kolay olmasa gerekyapan koseyi doner o ayrı bi konu
Hayir baya bi vermis ama yeterince kisi yok yazacak. -
bu ne yazılar kardeşim birşey anlamadım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X