Şimdi Ara

emulatörde oyun oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 1 yıl öncesine kadar coolrom tarzı yerlerden indirdiğim oyunları rahatlıkla oynuyordum emülatörlerde.geçen canım pokemon çekti tekrar oynayayım diye.coolrom sitesinden kaldırmış roomları.neyse başka sitelerden buldum.indirdim oynayayım dedim ama hep beyaz ekran var.başka roomlar denedim,başka emülatörler denedim ama olmadı.bunun nedeni nedir?teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobainstaley

merhabalar 1 yıl öncesine kadar coolrom tarzı yerlerden indirdiğim oyunları rahatlıkla oynuyordum emülatörlerde.geçen canım pokemon çekti tekrar oynayayım diye.coolrom sitesinden kaldırmış roomları.neyse başka sitelerden buldum.indirdim oynayayım dedim ama hep beyaz ekran var.başka roomlar denedim,başka emülatörler denedim ama olmadı.bunun nedeni nedir?teşekkürler.

hangi oyun mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

merhabalar 1 yıl öncesine kadar coolrom tarzı yerlerden indirdiğim oyunları rahatlıkla oynuyordum emülatörlerde.geçen canım pokemon çekti tekrar oynayayım diye.coolrom sitesinden kaldırmış roomları.neyse başka sitelerden buldum.indirdim oynayayım dedim ama hep beyaz ekran var.başka roomlar denedim,başka emülatörler denedim ama olmadı.bunun nedeni nedir?teşekkürler.

hangi oyun mesela?

hocam firered olsun diğerleri olsun hiç birini oynayamıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

hangi oyun mesela?

hocam firered olsun diğerleri olsun hiç birini oynayamıyorum.

Firered'i (VisualBoyAdvance-M) emulatörü ile oynayabilirsin.

http://sourceforge.net/projects/vbam/

• venomstr kullanıcısına yanıt
    budur hocam eyvallah.sorunsuz çalıştırıyorum şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.