Öncdeden düşük ıd alıyordum ama modemimde port açıp yüksek ıd almayı başardım.Peki şimdi emule den dosya, oyun, vs indirmek için adım adım ne yapmam gerek.(emuleturk.com'daki herşeyi okudum)Açıkca benim bilmediğim bu sunucular, tam kaynaklar, vs bunlar hakkında hiç bilgim yok ve indirirken bir şeyi neye dikkat etmeliyim hiç bilmiyorum.şu an için istediğim şeyi aratıp çift tıklıtorum inmesi için fakat 10 dk oldu hiç bir aktarım yapmıyor nerde hata yapıyom ki ben
Arkadaşım emule sıra mantığı ile çalışıyor.Belli süreler sıranın sana gelmesi için beklemen gerekir.O yüzden sabret diyebilirim.Onun haricinde ed2k linkleri veren güvenilir siteler var.Oralardan arama yapıp işine yarayacak olanları eklemeni tavsiye ederim.Link vermek doğru mu bilmediğim için yazmıyorum.Onun haricinde belli release gruplarını takip et.Kaliteleri genelde hep iyi olan releaseler yapıyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: isot
Arkadaşım emule sıra mantığı ile çalışıyor.Belli süreler sıranın sana gelmesi için beklemen gerekir.O yüzden sabret diyebilirim.Onun haricinde ed2k linkleri veren güvenilir siteler var.Oralardan arama yapıp işine yarayacak olanları eklemeni tavsiye ederim.Link vermek doğru mu bilmediğim için yazmıyorum.Onun haricinde belli release gruplarını takip et.Kaliteleri genelde hep iyi olan releaseler yapıyorlar.
10 tane şeyi liste yaptım indirsin diye.Ama sabahtan beri bişey indirmemiş.Bu arada release ne demek?
Sadece Yüksek ID yeterli değil, emule de kredi sistemi (yani ne kadar upload o kadar download) ve sıra var..En iyi performansı yeterli derecede upload yaparak ve PC'ni açık bırakarak sağlayabilirsin..Bir de arama yaptıktan sonra kullanıcı sayılarına göre sıralayıp en fazla olanını seçersen daha kolay sıra gelir..kolay gelsin..
quote:
Orjinalden alıntı: erdembey
quote:
Orjinalden alıntı: isot
10 tane şeyi liste yaptım indirsin diye.Ama sabahtan beri bişey indirmemiş.Bu arada release ne demek?
ordaki herşeyi okuduğumu ilk msjımda yazmıştım. @pacman kullanıcı sırasına nerden bakılıyor? Bu arada ben emule yi açtığımda makine çok kasılıyor.Bu herkestede oluyor mu?
Erdem eğer arama yoluyla download yapacaksan Razorback 2.0'a gir. Ara de ve çekmek isteyeceğin şeyi arat. Ama bu şekilde çektiğin filmlerin kalitelerinin kötü olması veya fake olma olasılığı var. Gerçi önizleme ile bakabilirsin dosyaya ama bence uğraşma. Bence film, program gibi şeyleri veya sıkıştırılmış dosyaları çekme. Güvenilir siteler var, onları kullanmak en iyisi. Ama yine de nereden çekersen çek virus kontrolü yap açmadan önce.
Pacman'in demek istedği de arama yaptığında, kullanıcı sayısı en yüksek olanlardan download yapman.
Emule eğer Ram'in az ise zorlama yapabilir. Arka planda çok şey çalıştırma eğer sorun yaşıyorsan
Link konusunda, eğer bulamazsan P.M at. Artık burada link vermeyelim yasak çünkü. Aralıklı aralıklı yazınca da kural çiğniyoruz
Arama sonuçları boyut, dosya ismi, kullanılırlık (kaynak), tamamlandı vb gibi sıralanır..Bunları "Kullanılırlık (kaynak)" ibaresi üzerine tıklayarak kullanıcı sayısına göre sıralayabilirsin..Bir de hemen yanında "tamamlandı" ibaresi altında dosyanın ne kadar oranda tamamının kaynaklar arasında olduğunu gösterir..
Ya bende farklı bir sorun var galiba.Hızım ilk başta iyiyken sonradan düşüyor ve sıfır buluyor.Öylece de bekliyor.Bu emule vede torrente oluyor bölee.Yoksa ben doğru linkleri veya torrentlerimi indirmeyi beceremiyorum.Biri bana denemem için torrent linki yollayabilirmi bana.(PM den tabi)
dostum reklam gibi olmasın ama divxplanet ve divxforever sitelerinde emule linkleri var oradan hertürlü şey indirebilirsin...
sabrın varsa devam et araştır,
sabrın yoksa torrent
quote:
Orjinalden alıntı: erdembey
Ya bende farklı bir sorun var galiba.Hızım ilk başta iyiyken sonradan düşüyor ve sıfır buluyor.Öylece de bekliyor.Bu emule vede torrente oluyor bölee.Yoksa ben doğru linkleri veya torrentlerimi indirmeyi beceremiyorum.Biri bana denemem için torrent linki yollayabilirmi bana.(PM den tabi)
torrent için böyle oluyor hızım düşüyor.Ne yapmam gerek?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme