Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde pc (Eski amilo serisi 2065 ) kasılması sonrası görev yöneticisi ile sonlandırmak istemiştim ancak sistem uzun süre yanıt vermeyince canım sıkıldı notebook 'un fişini çektim. Batarya ölü olunca emule temp dosyaları kayboldu. Öylesi bir durumun olabileceği ihtimaline rağmen can sıkıntısı biran fevri bir hareketle olan oldu. Gariplik şurada 1-50 arası partlar yerinde 50-150 arası kayıp 150-200 arası var. Arada kayıp olan partlar diste görünmese de büyük olasılıkla hala var. Malum her diskte ölü veri doluluğu olur . Ancak benim diskte 15 gb lik bir doluluk var görünmeyen bu doluluk büyük olasılık kayıp partlara ait. Forumda araştırdım tavsiye edilen bazı programları denedim; ancak bütünüyle kayıp olduğu için verileri geri yükleyemedi hata verdi, ya da ben bir şeyleri yanlış yaptım. Ne yapabilirim? recovery programlarından direkt klasör tanımlama yapılara dosya ismi belirtilerek verileri geri getirme olabiliyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme