Bildirim
En acısız intihar şekli (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThirdEye
Beynin acı merkezi yoktur yani beynine açıkken bıçak sapla hissetmezsin damarları filan saymıyorum tabi
sadece kafa tası acıyı hisseder
oha la herif aşmış -
quote:
Orijinalden alıntı: blackjack41
bence kafaya pompalı tüfekle ateş etmek. ortada bir beyin kalmayacagi için acıda olmaz
donmak zehir etkisi yapar ve damarları yakar. zehir tüm kılcal damarlara kadar acı çektirir
yanmak bütün sinir hücrelerine kafayı yedirir . (en kötüsü)
yüksekten atlamak . kemiklerin iç içe girmesine ve kısa süreli dehşete sebep olur
silahla kafaya ateş etmek. kafa tası kırılma esnasında inanılmaz bi ağrı ve yanma oluşur. ayrıca o kısa zaman dilimi zehirlenmekten bile kötüdür .
uyurken ölüm. ruhani felç geçirildiğinden dakikalarca acı verir
başka fikrş olan varsa alıntılasın bu mesajı ekliyim onuda.
dur dostumuda çağırayım konuya bari
-
quote:
Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof
quote:
bence kafaya pompalı tüfekle ateş etmek. ortada bir beyin kalmayacagi için acıda olmaz
donmak zehir etkisi yapar ve damarları yakar. zehir tüm kılcal damarlara kadar acı çektirir
yüksekten atlamak . kemiklerin iç içe girmesine ve kısa süreli dehşete sebep olur
silahla kafaya ateş etmek. kafa tası kırılma esnasında inanılmaz bi ağrı ve yanma oluşur. ayrıca o kısa zaman dilimi zehirlenmekten bile kötüdür .
siyanür ? denizde boğulmak ? 30 40 ilaç içmek ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: onz
quote:
quote:
siyanür ? denizde boğulmak ? 30 40 ilaç içmek ?
siyanür bene doğru giden tüm damarların her milimetresinde inanılmaz bir yanma hissettirir . ilaç içmeyi denedim . müthiş bir bulantı ve ağrı oluyor. şizofreni ilaçlarımın hepsini içmiştim . ayrıca vücudunda uzun bir uyuşma yapıyor. ölmek için dua ediyorsun
denizde boğulmakta suda bogulmanın fazla yakma hissi olan hali . akciğerleriniz suyla doldukça daha çok yakıyor ve akciğerlar suyun etkisiyle sarkmaya başlıyor . kılcal damarlarda koparken inanılmaz bir acı meydana getiriyor
-
Değiştirir mi ki ölmek her şeyi? -
quote:
Orijinalden alıntı: AşıkGenç
Değiştirir mi ki ölmek her şeyi?
dostum sanırım birine aşık oldun ve bu kişi illk aşkın . ama o seni kabul etmedi yada açılamadın . muhtemelen ya orta okula yada lise 1 de falan . şimdide onun acısını dışa vuruyorsun -
Yüksek dozda 'valium' al kafan rahat gidersinquote:
Değiştirir mi ki ölmek her şeyi? -
Siyanür -
quote:
Orijinalden alıntı: bc_
2:55'ten itibaren izleyin arkadaşlar.
http://www.youtube.com/watch?v=eQBEdl79gJ4
Spoiler der insan Allahtan farkedip izlemedim
-
quote:
quote:
dostum sanırım birine aşık oldun ve bu kişi illk aşkın . ama o seni kabul etmedi yada açılamadın . muhtemelen ya orta okula yada lise 1 de falan . şimdide onun acısını dışa vuruyorsun
Ne alaka hocam? Aslında doğruda benim yorumla alaka ne çözemedim açıkçası -
Bi küveti tamamen su doldurun, içine uzanın, çok küçük bi miktar Sezyum atın suya. Küvet de siz de yoksunuz artık. -
Hitlerin kendini vurduğu gibi ağzına sıkıcaksın -
burnuna meni çek. -
ortalama bir silah yeter. pompalı olursa daha garanti tabi.quote:
Orijinalden alıntı: relaxadam1234
burnuna meni çek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chromosty
quote:
Orijinalden alıntı: Howard!
quote:
Orijinalden alıntı: Grant Imahara
Dondurucu soğukta uykun gelecek sal kendini.
soğuk ısırması , deri çatlaması , kanama , hapşurmaktan salya sümük olma ve kangrenin ardından uykun gelebilir
Uyku hapi alacagindan bunlari yasasan bile coktan gitmis olursun
uyku hapı alarak dememiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
Yüksek bi yerden atla gitsin yere deydiğin an ölürsün he birde düşerken ki o heyecanı da yaşamak lazım
Ya sakat kalırsa
-
Bence donarak, atlayarak ve silahla kafaya sıkmak.quote:
Orijinalden alıntı: relaxadam1234
burnuna meni çek. -
quote:
quote:
quote:
dostum sanırım birine aşık oldun ve bu kişi illk aşkın . ama o seni kabul etmedi yada açılamadın . muhtemelen ya orta okula yada lise 1 de falan . şimdide onun acısını dışa vuruyorsun
Ne alaka hocam? Aslında doğruda benim yorumla alaka ne çözemedim açıkçası
Mesajdaki kelimelerin hassasiyetinden belli oluyor. Ama benden söylemesi pekte hoş durmuyor -
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne alaka hocam? Aslında doğruda benim yorumla alaka ne çözemedim açıkçası
Mesajdaki kelimelerin hassasiyetinden belli oluyor. Ama benden söylemesi pekte hoş durmuyor
sözler bu şarkıdan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X