Şimdi Ara

en az 1 saat ses kaydı yapabilecek alet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeri burasımı bilmiyorum ama sesle ilgili olduğu için buraya yazdım.arakdaşlar en az 1 saat iyi derecede ses kaydı yapabilecek iyi kalitede küçük kayıt cihazı lazım hani şu gazetecilerin kullandıkları küçük walkman gibi bişiler varya onlardan. tavsiyelerinizi bakliyorum.tşkler

• yokmu bu konuda bilgisi olan arkadaşlar
  • Walkman gb dersen onlar kasetli hafızalı olanlarda biraz tuzlu...,

http://www.weblebi.com/Kategori.aspx?Id=YJ_An3naKn40kX-W6lzLvQ
  • fiyat o kadarda önemli değil sanırım 300 ytl ye kadar alabiliriz.sadece kaliteli bişi olması lazım o yüzden tavsiye istiyorum
  • k750 i al hem telefon hem kamera hem ses kayıt aleti hem radyo hem fener hem cart hem curt...
  • güzel yorum ama kaç saat kayıt yapacak bu alet
    quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

k750 i al hem telefon hem kamera hem ses kayıt aleti hem radyo hem fener hem cart hem curt...
  • quote:

Orjinalden alıntı: civax

güzel yorum ama kaç saat kayıt yapacak bu alet
    quote:

k750 i al hem telefon hem kamera hem ses kayıt aleti hem radyo hem fener hem cart hem curt...

Walla hafıza kartına bağlı olarak 20-30 saat kayıt yapabilirsin tabi şarjın yeterse...

Bende 2GB vardı; ses kaydının sonu yoktu öyle diyeyim ben sana...

Çok da kaliteli kayıt yapar; ikinci eline 200-250 arası bulursunb ayrıca; 2MP auto focus kameralı; bence canavar...
  • quote:

arkadaşın önerisine katılıyorum son derece mantıklı
  • başka alternatifler:
    1 : doğubank ya da karaköy altgeçidinde o tür digital aletlerden var. fiyatı da daha uygundur sanırım.
    2 : ipod ya da taklitleri de sanırım ses kaydı yapıyor.
    3 : digital fotograf makineleri hem ses hem video kaydı yapıyor. kayıt süresi arkadaşın da dediği gibi içine taktığın kartın kapasitesi ve pil durumuna göre değişir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.