Bildirim
en az 1 saat ses kaydı yapabilecek alet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yokmu bu konuda bilgisi olan arkadaşlar -
Walkman gb dersen onlar kasetli hafızalı olanlarda biraz tuzlu...,
http://www.weblebi.com/Kategori.aspx?Id=YJ_An3naKn40kX-W6lzLvQ -
fiyat o kadarda önemli değil sanırım 300 ytl ye kadar alabiliriz.sadece kaliteli bişi olması lazım o yüzden tavsiye istiyorum -
k750 i al hem telefon hem kamera hem ses kayıt aleti hem radyo hem fener hem cart hem curt... -
güzel yorum ama kaç saat kayıt yapacak bu alet
quote:
Orjinalden alıntı: BaMKaN
k750 i al hem telefon hem kamera hem ses kayıt aleti hem radyo hem fener hem cart hem curt...
-
quote:
Orjinalden alıntı: civax
güzel yorum ama kaç saat kayıt yapacak bu alet
quote:
k750 i al hem telefon hem kamera hem ses kayıt aleti hem radyo hem fener hem cart hem curt...
Walla hafıza kartına bağlı olarak 20-30 saat kayıt yapabilirsin tabi şarjın yeterse...
Bende 2GB vardı; ses kaydının sonu yoktu öyle diyeyim ben sana...
Çok da kaliteli kayıt yapar; ikinci eline 200-250 arası bulursunb ayrıca; 2MP auto focus kameralı; bence canavar... -
quote:
arkadaşın önerisine katılıyorum son derece mantıklı -
başka alternatifler:
1 : doğubank ya da karaköy altgeçidinde o tür digital aletlerden var. fiyatı da daha uygundur sanırım.
2 : ipod ya da taklitleri de sanırım ses kaydı yapıyor.
3 : digital fotograf makineleri hem ses hem video kaydı yapıyor. kayıt süresi arkadaşın da dediği gibi içine taktığın kartın kapasitesi ve pil durumuna göre değişir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X