Bildirim
En az 800lt hacimli buzdolabı tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
931lt brüt, 755lt net hacmi var görünüyor (503+252) www.lg.comLG GR-M31FWCHL Buzdolabı | LG Electronics Türkiyehttp://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GR-M31FWCHL
8500-9000tl civarı fiyatlar gördüm internette..sakıncası yoksa sorabilirmiyim; merak ettim bu kadar büyük hacimli bir buzdolabına ihtiyaç duydugunuza göre kaç kişilik ailesiniz acaba?
Net hacmi 619litre olan bosch buzdolabı 3900tl civarına alınabilir gibiwww.bosch-home.com.trBOSCH - KGN86AI40N - Alttan Donduruculu Buzdolabıhttp://www.bosch-home.com.tr/store/product/KGN86AI40N/KGN86AI40N#tab5
Yani LG 755lt net hacim 9000tl fiyatlarda iken Bosch 619lt net hacim 4000tl fiyat daha mantıklı geldi, bi bakın bence.
Ayrıca çok kalabalık bir aile veya farklı bir kullanım amacı niyetiniz yoksa bence 800litre saklama hacmi yerine taze ürünler almak daha sağlıklı olabilir..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: deryadeniz76
931lt brüt, 755lt net hacmi var görünüyor (503+252)www.lg.comLG GR-M31FWCHL Buzdolabı | LG Electronics Türkiyehttp://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GR-M31FWCHL
8500-9000tl civarı fiyatlar gördüm internette..sakıncası yoksa sorabilirmiyim; merak ettim bu kadar büyük hacimli bir buzdolabına ihtiyaç duydugunuza göre kaç kişilik ailesiniz acaba?
Net hacmi 619litre olan bosch buzdolabı 3900tl civarına alınabilir gibiwww.bosch-home.com.trBOSCH - KGN86AI40N - Alttan Donduruculu Buzdolabıhttp://www.bosch-home.com.tr/store/product/KGN86AI40N/KGN86AI40N#tab5
Yani LG 755lt net hacim 9000tl fiyatlarda iken Bosch 619lt net hacim 4000tl fiyat daha mantıklı geldi, bi bakın bence.
Ayrıca çok kalabalık bir aile veya farklı bir kullanım amacı niyetiniz yoksa bence 800litre saklama hacmi yerine taze ürünler almak daha sağlıklı olabilir..
Teşeukürler bilgilendirme için. 6 kişilik bir aileyiz misafir akrabalar vs derken kalabalık olabiliyoruz daha da.
Mutfak büyük gardrop tipi bir buzdolabı rahatlatacak bizi.
Bosch un ilettiğiniz modelini hiç incelemedim. Değerlendiririm tabi.
Ama öncelik gardrop tipi olacak.
tekrardan teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlk defa Bosch almaya kalktım. 21 gün geçti, para da gitti ürünü de vermediler. Araba sipariş etsem şimdiye Almanya’dan gelirdi. Amazon’dan alışveriş yaptım 10 günde Amerika’dan geldi. Sanki başka buzdolabı yok.
KGN86AI40N buzdolabının siparişini 11 Haziran 2016 da verdim. 18 Haziran 2016 da tüm parasını tek çekim ile ödedim. Bugün 1 temmuz 2016. Parayı aldılar ama 21 gündür ortalıkta buzdolabı yok. Bayiyi arıyorum hala kem küm ediyor. Sözde Bosch müşteri hizmetleri geri dönecekti. Ondan da ses yok. Parayı aldılar ürünü vermediler. Bayi diyor ki fabrika ürünü göndermiyormuş. Müşteri hizmetleri geri dönmediğine göre demek ki doğru söylüyor. Bosch’un müşteri prosedürü bu demek ki. Adamlar tenezzül bile etmiyorlar geri dönmeye. -
Bizde kalabalık bir aile durumumuz var. Şöyle bir çözüm yaptık. 400 lt civarı 2 adet Ariston aldık. Sonra bunları yan yana koyup birleştirdik. Kapak açılma şeklini bir tanesini değiştirdik. Ortadan ikiside açılacak şekilde. 850*2 1700 tl gibi bir bütçe ile 800 lt oldu.
Görsel olarak tek buzdolabı gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siemensin yeni serilerine baktınızmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Rhodium
Bizde kalabalık bir aile durumumuz var. Şöyle bir çözüm yaptık. 400 lt civarı 2 adet Ariston aldık. Sonra bunları yan yana koyup birleştirdik. Kapak açılma şeklini bir tanesini değiştirdik. Ortadan ikiside açılacak şekilde. 850*2 1700 tl gibi bir bütçe ile 800 lt oldu.
Pratik bir çözüm olmuş benim de aklıma geldi ancak hanım pek sıcak bakmıyor olaya.
Beklemedeyim şu an
quote:
Orijinalden alıntı: e_kandilli
İlk defa Bosch almaya kalktım. 21 gün geçti, para da gitti ürünü de vermediler. Araba sipariş etsem şimdiye Almanya’dan gelirdi. Amazon’dan alışveriş yaptım 10 günde Amerika’dan geldi. Sanki başka buzdolabı yok.
KGN86AI40N buzdolabının siparişini 11 Haziran 2016 da verdim. 18 Haziran 2016 da tüm parasını tek çekim ile ödedim. Bugün 1 temmuz 2016. Parayı aldılar ama 21 gündür ortalıkta buzdolabı yok. Bayiyi arıyorum hala kem küm ediyor. Sözde Bosch müşteri hizmetleri geri dönecekti. Ondan da ses yok. Parayı aldılar ürünü vermediler. Bayi diyor ki fabrika ürünü göndermiyormuş. Müşteri hizmetleri geri dönmediğine göre demek ki doğru söylüyor. Bosch’un müşteri prosedürü bu demek ki. Adamlar tenezzül bile etmiyorlar geri dönmeye.
İptal ettirin hocam siparişi. Paranızı da iade alın. Bazı model tedarikinde problem olabiliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: shopsiemens
Siemensin yeni serilerine baktınızmı?
Siemens değil de Bosch yeni serilerine baktım. Siemens de aynıdır diye düşünüyorum.
Evet birebir aynı, varmı beğendiğiniz bir model?
quote:
Sağolasın üstad. Beğendiğim bir model yok şu an için Almanları düşünmüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick_77
quote:
Orijinalden alıntı: Rhodium
Pratik bir çözüm olmuş benim de aklıma geldi ancak hanım pek sıcak bakmıyor olaya.
Beklemedeyim şu an
Aslında bakınca görsel olarak tek buzdolabı gibi duruyor. Arıza olursa diğerini kullanmak veya birini çok soğuk derecede diğerini daha sıcak ayarda tutmakda iyi. Bir de nofrost kısımlar Büyükde dolapta da yeterli gelmiyor.
Bizde büyük dolap varken gidip birde ayrı derin dondurucu almak zorunda kaldık. Derin dondurucu da tek başına 20 tl elektrik çekiyordu. Hepsini atıp çift buzdolabı ile işi çözdük. Bahçeden toplananlar ve tekne ile balık felan tutuyoruz ihtiyaç çok oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick_77
quote:
Sağolasın üstad. Beğendiğim bir model yok şu an için Almanları düşünmüyorum
Rica ederim hocam, iyi günler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X