Şimdi Ara

EN AZ KAÇ ADET BANKO MAÇ OYNANIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Futbol iddiaa kuponu doldururken sistemli ve banko oyniyacağım. Şimdi ben 6 maç oynadım banko seçecegim sonra sistem seçeceğim ben en az kaç tane banko seçeceğim. Yoksa istetigim kadar banko seçebilirmiyim. Yardımcılara şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam benim bildiğim 1-9 sistem var toplam 12 maç 3 banko seçiyorsunuz 3 banko mutlaka gelicek 9 tane maçta süpriz yazıp gelenlere göre para alıcaksınız
  • birde sistem bölümünde Mm yazan kutu var onu işaretleyip bankolarda tutarsa bankolarin oranina gore para alirsin diyorlar ben simdi Sistem bölümünden hem "Mm" yi hemde 1,2,3,4.... rakamlarından herhangi birini işaretleyebilirmiyim

• Peki ben hangi maçın hangi mbs ye sahip oldugunu nerden bileceğim

• Benim asıl sorum şu Sistem alaninda hem Mm hemde 1,2,3,4 işaretleyebilirmiyim bir kuponda

• arkadaşım sistem banko vs. konuları karışmış
    1-mm : sistem sıfır demektir seçtiğin banko kaç adetse minumum maç sayısını karşılıyorsa bunu seçebilirsin mbs:3 olan 5 maç vaer diyelim sen 2 maçtan kesin eminsin
    maç 1 banko , maç 2 banko diğerleri için mm 0 yapamazsın çünkü en az 3 maç olacak bu durumda sistem 1-2-3 yaparsın mesela
    https://www.iddaa.com/yardim/oyun-ozellikleri/sistem/
  • quote:

Orijinalden alıntı: hokan1088

Benim asıl sorum şu Sistem alaninda hem Mm hemde 1,2,3,4 işaretleyebilirmiyim bir kuponda

kupona bağlı mbs 3 olan maçlardan en az 3 bankon varsa seçersin fakat sistem 0-1-2-3-4 yapar 3 bankonda olursa baya tutar kupon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benonur kullanıcısına yanıt
    EN AZ KAÇ ADET BANKO MAÇ OYNANIR

Şimdi siz mbs 3 olan maclarda en az 3 banko oynanir diyorsunuz ben mbs yi nerden oğrencem dedim sizde mbs kolonundan dediniz peki iddiaa nin mobil uygulamasinda mbs kolonu yani mbs yazan yer burasimi oluyor

• peki ya ben simdi 5 maclik bir kupon oynadim 4 tanesinin mbs:3 , 1 tanesinin mbs:4 ozaman ben en az 3 bankomu oynarim yoksa 4 bankomu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.