Çok yakan araba yoktur, astronomik vergili benzin vardır
quote:
Orijinalden alıntı: D_G_N Çok yakan araba yoktur, astronomik vergili benzin vardır
+1
quote:
Orijinalden alıntı: MackaLi6161
Seat İbiza ve Cordoba'nın dizellerinin yakıt tüketimi çok iyi. Citroen C3 1.4 92hp HDI - Hem performanslı hem düşük yakıt tüketimi
C3 1.4 92 HDİ iki sene kullandım uzun yolda 90-110 arası 4 lt /100km tüketimi rahat tutturuyordum.
"en az yakan araba" gibi bir konudan ziyade "en verimli araçlar" adlı bir konu açılsa ve bu konuda fabrika verileri yerine,forumdaki değerli otomobil uzmanlarının değerli bilgilerinden istifade etsek daha iyi olmaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
benim arabanında tüketimi bayağı iyi :)) corsa 1.0 lpg li :))) lpg yi ucuz satan yerlerden alınca son derece komik tüketim rakamlarına ulaşabiliyorum. (2 ay önce şehir içi 0,10 kuruş gibi bir rakama imza attım lpg 1,40) (ramazan bayramı otobandan 120 ortalama hız ve birazda şehir içi ile 0,09 kuruş lpg 1,40) bu bayram şehir içi, şehir dışı, otoban (120 ortalam ile) karması 1350 km ortalaması 0,11 kuruş (lpg ortalaması 1,57 falan)
süpermiş
kime göre neye göre yok insanlığa göre işte depo küçük müçük yok litre bazında kilometrede ne kadar az yakabilen araç soruluyor hem şehir içi hem şehir dışı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme