Bildirim
EN AZ YAKAN ARABALAR SIRALAMASI
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
VW Polo BlueMotion 1.4 Motor ve 75 HP ŞD 2.6 litre yakıyormuş. Vay be bisiklet gibi neredeyse hiç yakmayacak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de inanasım gelmiyor ama kullananlardan birisi 2.9 yaktığını söylemişti. Bedava sayılır vallaha
Bisikletten bile az yakacak -
Polo inandırıcı gelmedi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Az daha kassalar benzin üretecek herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan
Polo inandırıcı gelmedi
Yanlış yazamazlar fabrika verisi bunlar... -
Fabrika verilerinin nasıl yapıldığı belli ama standart kullanımda bu değerlerin alınabileceğini sanmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: L&M
Az daha kassalar benzin üretecek herhalde.
Dizel hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan
Fabrika verilerinin nasıl yapıldığı belli ama standart kullanımda bu değerlerin alınabileceğini sanmam
Bilmiyorum ama ben şimdiye kadar kullandığım Clio Symbol, Peugeot 301 ve Jeep Renegade araçlarımın hepsinde fabrika verisinin altında kullanmayı başardım. -
bizim 2006 model 1.4 tüplü citroen c3 şehir içi 18-20 kuruş yakıyor uzun yolda 15 -
quote:
Orijinalden alıntı: Avenged7Fold
bizim 2006 model 1.4 tüplü citroen c3 şehir içi 18-20 kuruş yakıyor uzun yolda 15
Hey maşallah
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X