Şimdi Ara

en az yakan araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
18.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fluance falan alma sakın beş para etmez bi araç. Fakat az yakan sağlam bi araç diyorsan Toyota corolla yada auris alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

polo bluemotion

+1

1.2TDI

yada 1.6 TDI+DSG
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

adam 40 binlik araç diyor avea tavsiye ediyorlar.o kadar para verip b sınıfı avea alana gülerler 0 şart degilse passat alır insan 2007-2008 model.

Rolan reklam yapmak yakışıyor mu

Hem C4 neden tavsiye etmedin bak buda olmadı

yeni okudum sedan istemiş ama bizimde 408 lt bagajımız war

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

quote:

adam 40 binlik araç diyor avea tavsiye ediyorlar.o kadar para verip b sınıfı avea alana gülerler 0 şart degilse passat alır insan 2007-2008 model.

Rolan reklam yapmak yakışıyor mu

Hem C4 neden tavsiye etmedin bak buda olmadı

yeni okudum sedan istemiş ama bizimde 408 lt bagajımız war

arkadaş sedan istemiş herkes c4 almasın biliyorsun fransız dandik yolda dökülmüştü geçen bi d ebiri 30 km hızla çarpmış önü herşeyeri dağılmıştı ondan tavsiye etmıyorum aykutum

• Polo Bluemotion 3.4lt ortalama yakıt tüketimi daha düşüğü yok sanırım :)
  • az yakan araç vardır ama her araca az yaktıran şöförde vardır
  • Honda City Sedan Otm. olabilir belki (benzinli yalnız, dizeli yok) bunun dışında

Hyundai Accent Blue 1.6 dizel-otomatik olabilir

Skoda Octavia 1.6 tdi-dsg olabilir
  • bazı araba firmalarının foruma üye olup her gördüleri konuya aynı arabayı önerdikleri fikrine kapılmaya başladı artık marka söylemeyeyim de efendilik bizde kalsın. adamlar utanmasa ferrari almak isteyene de "yeni ........" önerecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

bazı araba firmalarının foruma üye olup her gördüleri konuya aynı arabayı önerdikleri fikrine kapılmaya başladı artık marka söylemeyeyim de efendilik bizde kalsın. adamlar utanmasa ferrari almak isteyene de "yeni ........" önerecekler.

katılıyorum
  • 40bin lirayı arabaya vermek yerine,25-30 bin iraya normal yakan düzgün bir araç alın. 10 bin lirayı da bir kaç yıllık yakıt parası olarak kullanın.
    Yakıtı bu kadar sorun ediyor olsam bir arabaya 40 bin lira veremem herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

40bin lirayı arabaya vermek yerine,25-30 bin iraya normal yakan düzgün bir araç alın. 10 bin lirayı da bir kaç yıllık yakıt parası olarak kullanın.

sanırım çok yol yapmıyorsunuz ve çok yakan araçlarada binmemişsiniz. dediğiniz fiyata aldığınız ortalama yakıtlı aracı uzun süre kullanırsanız nasıl sorun olduğunu anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

bazı araba firmalarının foruma üye olup her gördüleri konuya aynı arabayı önerdikleri fikrine kapılmaya başladı artık marka söylemeyeyim de efendilik bizde kalsın. adamlar utanmasa ferrari almak isteyene de "yeni ........" önerecekler.

katılıyorum

Ben 30-40 arası araç tavsiyesi isteyen özel bir şartı yoksa yeni aveo tavsiye ediyorum. Ancak yukardaki mesajımda da gördüğünüz gibi başka araçlar da öneriyorum. Sedan, az yakan otomatik dizel denince ya jetta DSG dizel, ya da fluence EDC dizel geliyor aklıma. Fluence daha uygun fiyat ve donanım sunuyor bence. Ancak önü çok çirkin tabi.

Ama arkadaş 30-40 arası az yakan dizel deseydi yeni aveoyu şak diye yapıştırırdım.

• Polo Bm tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bam bam bam

quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

40bin lirayı arabaya vermek yerine,25-30 bin iraya normal yakan düzgün bir araç alın. 10 bin lirayı da bir kaç yıllık yakıt parası olarak kullanın.

sanırım çok yol yapmıyorsunuz ve çok yakan araçlarada binmemişsiniz. dediğiniz fiyata aldığınız ortalama yakıtlı aracı uzun süre kullanırsanız nasıl sorun olduğunu anlarsınız

Yıllık yaklaşık 30bin km yol yapıyorum. Mevcut aracım da ş.içinde yaklaşık 30 kuruş lpg yakıyor.
    Benim sözüm bir öneriydi. Ama tercih meselesi tabi. saygı duymak lazım.

• 1.2 tdi bluemotion sanırım 100 kmde 3.4 lt idi. hatta forumda kanıtlayan vardı bunu.
  • kullanmadıgım için bilemem ama dizel corolla olabilir
  • 50 bin lira=en az yakan araba
  • 44 .000 tlye 2012 dizel yaris var ilginç kimse yazmamış :=)
  • Renault Twingo..

Edit:Yaşı göz önünde bulundurmazsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_kaya1 -- 27 Kasım 2011; 0:24:42 >
  • quote:

Haklısın, o kadar para verceğine git vodafone al demi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.