Şimdi Ara

En az yakan pikap araç hangisidir arkadaşlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
103.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ssang korando Sports' sehır ıcı ıstanbul trafıgınde 9 litre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım araçlardan
    hilux 8 lt
    amarok 9 lt
    civarı yakıyor. Bu araçlar 4x4. 4x2 alırsanız biraz daha azaltmış olursunuz. Toyota'da 10.000 km'de bakım yaparsınız, Amarokta 15.000.
    Rangerda kısa süre kullandım, onun yakıtıda bu civardadır. Bu yakıtlar tabi boş araçta, siz yük attığınızda biraz daha artar.
    Aracı geri satarken az zarar edeyim derseniz Toyota seçimi yapmanızı öneririm.
  • Belli ki pick-up sevdan var yoksa boyle işler için herkes doblo alıyor,

Pick-up için gidin bayilere ve test sürüş araçşarının yakıt ortalamasına bakın,

Hem test etmiş hem fikir edinmiş olursunuz şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmigemici

Arkadaşlar bugünlerde bi cafe açıcam malzeme almak için pikap araç gerekli ve durmadan kullanıcağım için az yakan araç almak istiyorum . bunun hakkında bi kaç yerlere baktım ama biseyler bulamadım . Amarok düşünüyorum ama yakıtı çok fazla gibi geliyor , Amarok kullanan arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim . Ayriyetten Ford Ranger yakıtı nasıldır ? Yeni araçlara bakınıyorum , yardımcı olursanız sevinirim . Şimdiden teşekkürler :)

Valla 2008 4x4 ranger thunder kullanıyoruz 5 yıldır. 10 km 1 lt yakıyor. 1500 km 650-700 tl yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Arkadaşlar bugünlerde bi cafe açıcam malzeme almak için pikap araç gerekli ve durmadan kullanıcağım için az yakan araç almak istiyorum . bunun hakkında bi kaç yerlere baktım ama biseyler bulamadım . Amarok düşünüyorum ama yakıtı çok fazla gibi geliyor , Amarok kullanan arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim . Ayriyetten Ford Ranger yakıtı nasıldır ? Yeni araçlara bakınıyorum , yardımcı olursanız sevinirim . Şimdiden teşekkürler :)

3.oo motor tdı dmax hem otomatik vites hemde 3.00 motor olduğu için çok güçlü hemde yol sei oldukça az alıyor hemde 4x4 yakıtı çok iyi youtube de videoları var dmax yol testi yazarsanız

3 senedir kullanıyorum motor güçlü olduğu için fazla devir çevir çevirmiyor haliyle az yakıyor tank gibi arabadır kendisi 4x4 olarakta hummeri yerlere sürüdüğü videolar oldukça mevcuttur

naptınız 4x4 de vergi uçar. Vergiye nasıl dayanıyorsunuz

Vergi dairesi dikdörtgen olup bize giriyor

• Loganların pick-up ları var. 2012 modellerini 22-25 bin tl arasında alabilirsin. 1.5 dCi motor zaten anlatmaya gerek yok.
    Bu mesaja eklenen görseller:

En az yakan pikap araç hangisidir arkadaşlar ?

• Passat

• sw araclar bile is gorur

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

3.oo motor tdı dmax hem otomatik vites hemde 3.00 motor olduğu için çok güçlü hemde yol sei oldukça az alıyor hemde 4x4 yakıtı çok iyi youtube de videoları var dmax yol testi yazarsanız

3 senedir kullanıyorum motor güçlü olduğu için fazla devir çevir çevirmiyor haliyle az yakıyor tank gibi arabadır kendisi 4x4 olarakta hummeri yerlere sürüdüğü videolar oldukça mevcuttur

Vergisi de kendisini yerlerde süründürür. Hele 100 geç bak 1.3 doblo x 3 yakıt yakıyor. Kullandım.

• Dacia dokker yada mcv. Pikap işi yaş eğer köy yolunda yük taşımayacaksan

• Amarok ve ranger seçimimden ranger alırdım kesinlikle küçük raptor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pikupların bazı şehirlerde merkeze gündüz girmesine müsaade etmezler, cezası vardır. Ayrıca İstanbuldan bazı köprülerde geçiş sorunu olur. Birde arkadaşların bahsettiği mekan için park problemi de olacaktır. Insanlar 5,5 m uzunluğunda pikap gelecek diye mesafe bırakmazlar park ederken.

Sonuçta getirilecek malzeme havaleli yük değilse Dublo tipi bir şey, daha fazla ise kapalı kasa Transit v.b. pikapa göre daha uygun olabilir. Pickup ile şehir içine malzeme getirene pek rastlamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.