Şimdi Ara

EN BABA RAPÇİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

EN BABA RAPÇİ

(En Son Oy Tarihi: 30.3.2006)
Giriş
  • Benim favorim Ceza ama Erci-E'de fena rap söylemiyo...
  • Sagopa Kajmer, Sirhot, Sahtiyan, Narcotic, Silahsız Kuvvet, Nefret
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

orda ümit davala layı da gördüm ya ben artık bişi demiyorum o adamıda rap ci sıfatına soktunuz ya helal

Onun reple alakası yok 2 tane şarkı çıkardı ikiside çok çirkin benim bildiğim ceza dan sonra fuat gelir bence eeennn iiyiii ceza.

• ceza ve ayden bide son nefer damara ii geliyo
  • rock müzik farkı bea önüne gelen rap albüm yapıyo ama rock yapamıyo, eee kolay diil tabii sultana niye yok orda????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

rock müzik farkı bea önüne gelen rap albüm yapıyo ama rock yapamıyo, eee kolay diil tabii sultana niye yok orda????

önüne gelen dediğin 2 kişi ogedayla ümit davala.abartmayın şu olayı. asıl önüne gelen pop albüm yapıyo.
  • hiçbiri diye bir seçenek yok burada onu unutmuşunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

rock müzik farkı bea önüne gelen rap albüm yapıyo ama rock yapamıyo, eee kolay diil tabii sultana niye yok orda????

önüne gelen dediğin 2 kişi ogedayla ümit davala.abartmayın şu olayı. asıl önüne gelen pop albüm yapıyo.

evet yaw bunlardan bazıları dj mahmut-narcotic-basemode falan filan pop şarkı yapanların sayısını bilmiyorum
    kral tvde hep çıkyor ama kral tv yi dinlemiyorum...

• bana sorarsanız bunlarnı hiç biri gerçek rap ci değil bence rap gerçek anlamını varoşlarda kazanır yani doğduğu yerde...
  • Çok rap müzik dinlemem ama yine de Ceza'yı severim.
  • aynen

quote:

Orjinalden alıntı: FB*gonca

Çok rap müzik dinlemem ama yine de Ceza'yı severim.
  • demek ki orada "fuchs ve ceza" diyormuş adam şarkıda. ben de suç ve ceza anlıyordum.

• Ümit davala haa Ya o rapçi değil olsa olsa çıkarcıdır Maffay'a haksızlık olmuş. Şu sıralar cartelle beraberler ama yarın ne olur bilinmez. Bu zamana kadar hiçbir rap rubu 95 yılındaki cartel gibi bomba etkisi yapmamıştır. Zira rap'in türkçe'de de yapılabilirliğinin kanıtıdır. Şu sıra Ceza fırtınası esiyor ve tarzı bayağı iyi
  • SİR-HOT NERDE YAWWW SİR-HOT 2003 DE YILIN EN İYİ MC Sİ OLDUYDU Bİ DE 2004 DE EN İİ PRODUCTOR
  • Ümit Davalanın hiç arkadaşı yok galiba biri çıkıpta napıyosun sen kardeşim demiyo adama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.