Şimdi Ara

en bahtsız tanklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce en bahtsız tanklar sizce hangileri
    1. m5 stuart son güncellemeyle topu küçüldü kendi sınıfındaki tankları dahi vuramıyor her nedense yüzde 99 5-6 seviye savaşa eşleniyor savaş sonucunda verilen hasar genelde sıfır oluyor
    2. m3lee med tank ama taret yok kamufulaj zırh sıfır topu ufak kalıyor gold atsanız dahi çogu zaman eşleştiği 5-6 tierleri vurmuyor
    3. amx40 yoruma bile gerek yok

• kapkankaan K kullanıcısına yanıt
    T-28 :D kağıt gibi zırhıyla koca gövdesiyle 5 ve 4 tier tanklara eşsiz bir lezzet sunuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: efexxxefe

T-28 :D kağıt gibi zırhıyla koca gövdesiyle 5 ve 4 tier tanklara eşsiz bir lezzet sunuyor :D

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapkankaan

arkadaşlar sizce en bahtsız tanklar sizce hangileri
    1. m5 stuart son güncellemeyle topu küçüldü kendi sınıfındaki tankları dahi vuramıyor her nedense yüzde 99 5-6 seviye savaşa eşleniyor savaş sonucunda verilen hasar genelde sıfır oluyor
    2. m3lee med tank ama taret yok kamufulaj zırh sıfır topu ufak kalıyor gold atsanız dahi çogu zaman eşleştiği 5-6 tierleri vurmuyor

amx 40 için yaptığın yorum gerçekten güldürdü benii...harbiden yoruma bile gerek yok hocam hahah
  • Churchill

• Güzel bir konu en azından o tankları alacaklar 2 kere düşünürler :)

benim görüşümde ; "TİGER ll" <<< BU tank'ı sakın almayın kağıt gibi zırhı var adı sadece AĞIR tank :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: E25 Tank Destroyer

quote:

Orijinalden alıntı: kapkankaan

arkadaşlar sizce en bahtsız tanklar sizce hangileri

amx 40 için yaptığın yorum gerçekten güldürdü benii...harbiden yoruma bile gerek yok hocam hahah

cidden o amx 40 ne rezil bi tanktır ya sebepsizce güldüm

• Fiery salient haritasında, arty'li maça düşmüş Maus kadar bahtsızı yoktur.
    T95'in bile, kamuflajı sayesinde bir şansı oluyor

O rezil haritayı neden eklediler, anlamak zor. Komarin ve Prokhorovka'ya rahmet okutur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Kasım 2014; 22:17:29 >
  • Wt auf e-100 bence.Gwe-100 ile sayisiz tek atmisligim var.Bir atiyosun 2000 damage sonra adamin icinde ne var ne yok hepsini ortaya döküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • foch155-t57 heavy-fv183-wtauf..nedenmi nerften önce mükemmeldi herkes kastı sonra bi nerf çöp oldu..
  • Hocam Tiger II'ye kağıt gibi zırhı var demişsin. IS-3 alıp ammo rack yemenin tadına baktın mı sen hiç? Artık önden de yanmıyor Tiger II.
  • AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    aynen IS-3 ne yapmışlar öyle ya WOT oyunun içine etmiş resmen güncelleme yapa yapa :)
  • Sana şu kadar söyleyeyim. Ben iyi bir Tiger II oyuncusu olduğumu düşünüyorum ve zaten klan komutanları da aynı şeyi söylüyor. IS-3 ile 35 maç yaptım. Tank mühümmat deposu hasar gördükten sonra tamir ettiğim oyunların en az 30tanesinde tekrar mühümmat hasar gördü. Önceden bu kadar değildi. Tamamen çöpe çevirmişler tankı. Ayrıca Tiger II'ye zırhsız demek tamamen hakaret. Taret zırhı diğerleri gibi çok değil. Fakat huldown için musait bir tank. Özellikle sürekli ileri geri oynarsan taretten vurmalarının ne kadar zor olduğunu göreceksin. JagTiger bile vuramadığı zamanlar oluyor taretten.
  • AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    yani zırhsız derken 2011 deki zırhı şuan yok denilecek kadar zayıf :)
    mesela E-100 gidiyor tiger serisi ama ben almıyacağım e-100 tiger ll aldım tamam olay bitti
    ama her maçı kazansam bile -1k-5k arası zarardayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wild8080

yani zırhsız derken 2011 deki zırhı şuan yok denilecek kadar zayıf :)
    mesela E-100 gidiyor tiger serisi ama ben almıyacağım e-100 tiger ll aldım tamam olay bitti
    ama her maçı kazansam bile -1k-5k arası zarardayım :)

Daha az önce ki oyun 4k pot hasar aldım 3.5k vurdum. Tier 10 maçlarda ortalama 2k vuruyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.