para ve güç ama onun ötesinde de şeyler var..para ve güç ne bileyim amerikan başkanında yada zenginlerde de var ama mafya babasında "öldürme" "yok etme" "acı verme" de var...
kötüler her zaman ektiğini biçer.
honesty is the best policy :)
Çakal'daki Çakal da çok karizmaydı. Ne de olsa Bruce abimiz oynuyordu ehehe
Hannibal kıskanmasın..
Kıskanmas
What dreams may come daki robin williams olmak isterdim! filmi sevenler anlarlar sanıyorum! :
bruce vilis dediniz de şimdi zor ölüm oynuyor..harbiden bana yalkın bi karaktermiş ..umarsız dağınık vs..
Dunyayi Kurtaran Adam da peluslu yaratiklardan biri oynamak isterdim :PpP
Soldaki fotomdan[arindr] belli.....[^]
------------------------------ VaN HelSiNg ----------------------------------------
VaN HelSiNg o kim ya?? İmhotep mi??
(gary oldman )dracula kesinlikle(ehhh lise ) çocukkende luke skywalker biraz büyüyüncede robocop şimdiki halimle angel(biraz kel hali)
fight clup filmindeki Taylor durden olmak iyi fikir... yada matrix deki ajan simith.... en karakterşstiği izleyeniniz var mı bilmiyorum.. bugün aslınnda dündü diye bi filnm vardı bir ara.. adam hep aynı güne uyanıp duruyordu.. oradaki kahraman olmakta güzel olurdu herhalde...
Russell Crowe - Gladyatör ve Dünyanın Uzak Ucunda yine rolünü konuşturmuş.ilk filmde de tamamen farklı oynamış adam ya. Mel Gibson - Cesur Yürek üstüne film tanımam Jack Sparrow - Sapıtık,deli ve manyak bir korsan ama bütün kızların ilgisini toplamıştı Kadir İnanır :) - Tatar Ramazan ile Cesur Yüreğin yaptığının bir değişini yapıyordu