Şimdi Ara

En boş Renault Symbol 73.550 TL Şaka mı bu? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
18.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temiz 2.el bieçr araç alın ve bir daha al sat yapmayın sıfırda almayın. Ben böyle yapmaya karar verdim. Piyasa ölsün sıfır araç satışları dursun bakın devlet sonra yine ötv indirimi yapacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük resmi gören kimse gelmemiş mi ? Göremedim yorumlarda da.
  • yav araba yurt dışında 7000 dolar ötv kdv eklenince 50-55 bin yapmaz mı nasıl 77 bine satıyorlar.
  • İnsanın "10 daha koyar 1,5 İskender yerim" diyesi geliyor.

Şaka bir yana, Muhtemelen ÖTV ve Kur zammı bu fiyatlarda etkin rol oynuyor. Ama asıl kabahat bence Dizel fetişisti olan vatandaşın olduğunu düşünüyorum.Benzin-Dizel arasındaki fahiş fark anlaşılmasın diye ağalar benzinli modeli de satıştan kaldırmışlar.

Marka zaten birçok piyasada Dacia logosu ile ekonomik model olarak satılıyor. Renault markasının Clio ile birlikte en başarılı modeli olan Megane sedan araç 66 bin Tl iken bu aracın 73 binden başlayan fiyatlarla satılmasının izahı olamaz.
  • 14 Ekim 2016 da Megane sedan dizel otomatik icon aldığımda millet delimisin o paraya Renault alınır mı dedi.Şimdi bakıyorum da bedava almışım arabayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

en dolusu da 90 bin liraymış. linea, symbol, 301, c-elysee gibi arabaların özelliği düşük maliyetle üretilip uygun fiyata satılmalarıydı. üretim amaçları buydu. vergilendirme, kur artışı derken amaçlarının çok uzağında kalmışlar. maaşlar 100 lira artıyor arabalar 20 şer 30 bin lira istikrara bak hey yavrum be. süfer güç.

ee kolay değil Almanya bizi kıskanıyooorrr bizdeki vergi sistemi, Avrupa veya japonya'da olsa bu kadar parayı nereye harcayalım diye gazeteye ilan verirler.

Bizimkiler nereye harcayacaklarını çok iyi biliyor bikere.

Japonya da avrupa da bizi kıskanıyor...s

Yol yaptık, köprü yaptık, hastane yaptık, hava alanı yaptık ve daha niceleri.

Ama bu yapılanları elin gavurları kendi paralarıyla yapıyor.

Bizimkiler gerçektende çok iyi biliyor nereye harcayacaklarını.

İstikrar sürsün Türkiye büyüsün.

Bütün forumdaşlara HAYIR'lı geceler olsun.

• Bu ülkeden gideyim diyorumda gideceğim yerlerdede ırkçılık, göçmen karşıtlığı falan var.
  • benim 2007 jettam ona on basar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PentiumlaAynıAndaDoğdum

quote:

Orijinalden alıntı: astegon

quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

quote:

En boş Renault Symbol 73.550 TL Şaka mı bu?

6 Mart 2017 saat 18:23'te Üsküp - Makedonya'daki kocaman billboard'u görüp ana avrat düz gittim.

Oha bu araba 9 bin euro muymus yazik ya makedonya devlet degil zaten bunlar vergisiz veriyo

gibiler.

Vergisi içerisinde anahtar teslim.

Bu arada 3 günlük mekadonya seyehatimde;

1 MKD (Makedon Denar'ı) = 15 TL [yaklaşık]

40 MKD otoyol geçiş ücreti.

60 MKD 95 Oktan benzin fiyatı

1 Şişe Heineken 174 MKD
    Carlsberg 179 MKD

1 kadeh Rakı 119 MKD

Dışarda yediğimiz o çok cafcaflı pasta'lar (makarna) = 80-150 MKD arası değişiyor.

Pizzalar da 150 MKD gibi felan.

Ancak; 1 doktor'un maaşı 400-500 €

Ülkede aylardır hükümet yok. Siyasi kriz var. Hatta Arnavutlar - Makedonlar birbirlerini yemekteler.

Olmayan hükümeti protesto gösterileri vardı. TOMA felan yok ortalıkta. Polis sadece yolları kapatıyor, taşkınlık olursa müdahale ediyor. Pek de taşkınlık yok.

Konuya geri dönersek; bu kadar ucuz gibi görünse de bize, alım gücü çok çok düşük.

Hocam yanlış anlamayında bende makedonyaya gittim bi sene önce 60 makedon dinarı 1 euroya eşitti iki euroya milka alıp yedi euroya iskender yemiştik

Bi hata olmasın

Aynen devam ediyor.

Ek koyayım madem inanmıyorsunuz.

Mekan da ;

https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g295110-d1774629-Reviews-Pelister-Skopje_Skopje_Region.html

Üsküp'ün tam merkezinde, meydana bakan yer. Muhtemelen burası en pahalı yerlerden birisi...

• Arabanın kıçı cok kötü duruyor, tasarımı cok berbat.
  • quote:

6 Mart 2017 saat 18:23'te Üsküp - Makedonya'daki kocaman billboard'u görüp ana avrat düz gittim.

İnternet sitesininin uzantisini dedim icimden. Bedava resmen su araba o paraya

• C segmenti Megane ve Clio HB bile daha ucuz rakamlardan başlıyor. fiyatta bir hata olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 9 Mart 2017; 10:57:55 >
  • Ya bir hata var ya da fiyatlardan habersiz olup alan olur dediler

• En boş Renault Symbol 73.550 TL Şaka mı bu?
  • Megane sedan 66 bin lira başlangıç fiyati olan listeye bakılırsa ya listede sıkıntı var yada bu fiyatı yazan beyinlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Büyük resmi gören kimse gelmemiş mi ? Göremedim yorumlarda da.

Fiyat yanlış yazılmış,olur mu öyle şey diyenler yolu açmış ama büyük resim hala muamma
  • Adamlarin amaci belli bunu anlamayacak ne var.

Adamlar son kullaniciya symbol satmak istemiyor. Bayi fiyatini yüksek tutuyorlarki bireysel kullanıcılar symbol almasin.

Filolara çok daha düşük fiyattan veriliyor. Symbol amacına uygun olarak filo araci olmaya devam edecek.

• megane sedan 2016 63 bin lira arkadaslar hemde full guvenlik ekipmani ile birlikte.
  • Megane'ler ile karşılaştırmak için megane'ların dizel fiyatlarına bakmak lazım. Megane HB dizelin en boşu 87.000, sedan dizelin en boşu ise 91.000'den başlıyor. Sıkıntı az yaksın diye dizel tercih edilmesinden dolayı dizel motor fiyatlarının 10.000 - 15.000 daha pahalı olmasından kaynaklanıyor. Artık dizel tercih edebilmek için yılda en az 25.000-30.000 km yapıyor olmak lazım. Bu dizel-benzinli motor farkı diğer markalarda da hemen hemen aynı şekilde fiyatlandırılmış.
  • ama 181 tane üniverstitemiz var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.