Şimdi Ara

En büyük bankotuyla Big King dahi alınamayan ülke (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bekir hocam şube müdürü müsünüz fastfoodda

• Ahlaksız partizan işte; bir de girmiş Big King ile Double Whopper karşılaştırmış.

Bunlar böyle. Yeter ki biricik düzenleri devam etsin, ülkeyi emmeye devam etsin bunların mahalle!

• Neyine bu milletin burger king mc falan biraz daha aşağılara aynı coğrafyanın örneklerini alın, Hindistan Pakistan sokak yemekleri gibi leş ucuz pislik içinde müstahak. Yavaş yavaş buna eviriliyor zaten olay gıda enflasyonun bu denli yüksek olduğu yerde hile hurda pislik eksik olmaz.

• önceden hamburger mi vardı. bulmuşsunuzda buluyorsunuz.

• ByGÖKTÜRK kullanıcısına yanıt
    Hayır düz personel, eğer o seviyeye torpil olmadan gelmediyseniz kendinizi ve işinizi kabul ettirmek için belli süre emek vermeniz gerekecektir , burada basit gözükse de çoğu masabasi işten ya da fabrika dan aktif, etkin çok kişinin ekmek yediği komplike bi sistem var eğer hakkını vermek isterseniz tabii, en azından şuan olduğum yer için bulundugum kisa zaman dilimi icin bu geçerli diğerlerini bilmem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatını geçtim ayrıca dandik, hem zam geliyor hemde kalite düşüyor. Çöp gibi bir şeye para vermekte düşündürücü.

• Cem kullanıcısına yanıt

Artık mesajları konulara rastgele atıyor galiba. 

• Bu forumda ki Arap yalayici tipler ,Türkiye'yi araplasinca dünya devi olacaz sanıyorlar.Yaladiginiz suudileri dünyada seven yok.Yan ülkede aclikdan ölen müslümanlara su bile vermediler .Suudiler İngiliz ve Amerika'nın uşağı olmuş .
    Utanmadan muslumaniz diyebiliyorlar.Seytanin canlı halleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 22 Mayıs 2024; 15:24:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bazı kişiler market ve fastfoodçularda yükselmenin çok hızlı olduğunu ort. 6 ayda bir kıdem atlandığını söylüyor ondan dedim.

• geçen ikili menu aldım 170 lıra mı neydi.

2 ısırıkta bitti doymayı bırak çeyrek depo bile almamıs gıbı oldum dahada girmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByGÖKTÜRK kullanıcısına yanıt

sürekli genç çocukları çalıştırıp onların triplerine maruz kalınca stabil az çok işi bilen birini yükseltmeleri normal ama bu sektör benim tarzım değil normalde yemek yapmanın y sini bilmem, elim yatkın sayılmaz, teknoloji marketlerine giremedim çok iyi yönlendirme ve bilgi sunardım, ülke tamamen insanı istemediğini yapmaya ya da birinin kulu olmaya zorluyor maalesef

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.