Şimdi Ara

EN BÜYÜK BOYUTLARA,EN GENİŞ İÇ MEKANA SAHİP SUV HANGİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
36.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DIŞ BOYUTLARI VE EN ÖNEMLİSİ İÇ MEKANI EN GENİŞ VE FERAH OLANINA BAKALIM.TEKNİK OLARAK EN GENİŞİ Q7,RANGE ROVER VE MERCEDES AMA PRATİKTE DE BÖYLE Mİ?BİZİ BU KADAR LÜKS ARAÇLAR ŞU ANDA AŞIYOR,BUNDAN DOLAYI TEST ETME VE İÇİNİ İNCELEME FIRSATIM OLMADI.ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞIMIZ UZUN BOYLU VE KİLOLU,AİLESİ DE GENİŞ. BAGAJ SIKINTISI DA OLMAMASI GEREK.YARDIMCI OLAN DOSTLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİR SAYGILARIMI SUNARIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetrephil -- 10 Şubat 2008; 23:30:55 >
  • ADAMI HER ARABAYA SIĞDIRAMIYORUZ!MÜMKÜNSE OVA GİBİ OLAN SUVLARDAN.(TEST EDEN İNCELEYEN MERAKLI ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ)
  • Q7 ye binmiş biri olarak dış boyuta aldanmayın boyum 1.86 klomda 115 arkada öncelikle koltuk minderi kısa tutulmuş bu drece lüks bir aracta niye anlamadım birde tavana başım cok yakındı bir range rover gibi değildi öndede cam cok yatık olduğu için dışardan cok geniş görünüyor ama değil

toyota gercekten geniş bu yeni cıkana değil önceki güncel modelede bindim aracın heryeri görünüyor aracın bittiği yer vs. koltuklar geniş birde yüksek oturma pozisyonu

range rover aslında en genişleri dikkat edersen ister binek ister suv olsun daima köşeli tasarıma sahip aracların iç hacimlerei görüş acıları kullanışlılığı ferahlık hissi iyi olur oval cizgilere sahip araclardan o yüzden köşeli tasarıma sahip benim toyotadan sonra en cok rahat ettiğim (fiziki yapıma göre) land rover LR3 hse paket full ne ararsan var parcalı cam tavan acık renk döşeme geniş koltuklar köşeli tasarımın sağladığı görüş acıklığı oturma pozisyonu harika fiyatıda 100.000 euroyu gecmiyor 2.7 olduğu için de vergisi ve tüketimi az dikkatimi ceken özellikle vites gecişleri hiç hissedilmiyor birde içi cok sessizdi

cıt kırıldım bir arac değil ister arazi ister otoban nereye sürersen oraya gidiyor yani

eğerki görüş acısı ferahlık hissi ve genişlik istiyorsan köşeli tasarımdan yana olmalı tercih hemen hemen tüm suv lara bindim

araba manyağı olduğum için tanıdıklarda olduğu için sağolsunlar bindik

ordan biliyorum bu yazdıklarımı zaten Q7 nin içine oturunca anlıyorsun neyin ne olduğunu arac cok gösterişli dev gibi ama içi dar hissi veriyor yatık tavan cizgisi yükseltilmiş bir a6 dasın sanki yol tutuş vs süper de o ferahlık hissi yok bence ..

aslında gidip inceliye bilirsiniz tüm aracları daha kesin sonuçlara bilgilere verilere varılabilir bence her insanın beklentileri zevkleri vs. farklıdır mesela Q7 kimi insan için cok geniş olabilir benim için iç haciminin ytersiz olması gibi kişiden kişiye değişir

bütce ne kadar aslında ona göre araclar yazılsa kıyaslansa daha iyi olur...

• fiatı aşırı yüksek olmasın demişsin ama nekadara kadar bi suv kimine 150 000 eur ucuz kimine çok para yanii.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 11 Şubat 2008; 0:38:31 >
  • YENİ TUAREG,YENİ X5,PAJERO,PATROL İÇ MEKAN GENİŞLİĞİ OLARAK NASIL?(RANGE ROVER VE Q7'YE KIYASLA).YA DA ATLADIĞIMIZ DİĞERLERİ?
  • Buymuş Forbes in anlattığına göre ismi Marsupial olucakmış

EN BÜYÜK BOYUTLARA,EN GENİŞ İÇ MEKANA SAHİP SUV HANGİSİ?

burda okudum bende şimdi :http://www.forbes.com/2002/04/01/0401vow.html

O üstte görülen mekan araç giderken kapatılabiliomuş
    tente gibi birşey.

Tabiki böyle bir alet çıkmayacak ben eminim yani bunu alıcaıma gider 2.el 0404, Neoplan falan bişiler alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 11 Şubat 2008; 1:32:43 >

• ilginize teşekkürler ama hala son 3'e dahi inemedik.
  • Yeni Toyota Land Cruiser'a bakmanızı tavsiye ederim, araç çok geniş ve heybetli motoru da çok güçlü. Ayrıca 7 kişilik bir araç. Yakın bir zamanda gelecek Türkiye'ye.
  • en genişmidir değilmidir bilemiyorum ama xc90 en makulu gibi gözüküyor.

japonların hemen hepsinde ağır arazi şartları için bir çok alt yapı elemanı var dolayısı ile hiçbirinin içi dışı ile doğru orantılı değildir.

bu arada r serisi bütün suvlardan daha geniş iç hacim sunuyor.
  • volvo xc 90 veya q7
  • forda uğrarsanız smax iyi gibi geldi bana
    geniş dizeli otomatiği var
  • quote:

Orjinalden alıntı: meta80

forda uğrarsanız smax iyi gibi geldi bana
    geniş dizeli otomatiği var

bu SUV'den ziyade daha çok MPV oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: chetrephil

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
    1-DİZEL DÜŞÜNÜYOR
    2-AMERİKAN DEĞİL
    3-PİYASASI OLAN BİR SUV(SATARKAN ZARAR ETMEMEK İÇİN)
    4-GÜVENLİ
    5-ÇOK YÜKSEK ARAZİ KABİLİYETİNE GEREK YOK
    6-MÜMKÜNSE İÇ MEKANI EN GENİŞ OLANI
    7-48 AY KREDİ KULLANACAK,FİYAT AŞIRI YÜKSEK OLMADIKÇA KABUL EDİLEBİLİR.(1 KERE ALIP EN AZ 5 SENE KULLANACAK)

sanırım toyota land cruzer rav4
    honda crv
    nissan osahi
    mitsubishi pajero

sizi tatmin eder
  • DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
  •  EN BÜYÜK BOYUTLARA,EN GENİŞ İÇ MEKANA SAHİP SUV HANGİSİ?

Son nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyktKsv -- 22 Şubat 2008; 8:54:08 >

• Rodius baya büyük 5 mt. den fazLa boyu 11 kişi taşıyabiliyor. Yada 8 kisi artı 500 lt bagaj.

Türkiye şartlarında alınabilir en ucuz en büyük suv. Caravelle vito yerine bile alınabilir hem 2 yılda bir muayene hemde hız sınırı köprü derdi yok.binek olduğu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

Rodius baya büyük 5 mt. den fazLa boyu 11 kişi taşıyabiliyor. Yada 8 kisi artı 500 lt bagaj.

Türkiye şartlarında alınabilir en ucuz en büyük suv. Caravelle vito yerine bile alınabilir hem 2 yılda bir muayene hemde hız sınırı köprü derdi yok.binek olduğu için.

hort
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.