Şimdi Ara

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?

konu ile alakalı değil ama.
    bu resimin dantelli olanını gazetede görmüştüm:)
    konu dışında bile konusu vardı.
    ne gülmüştüm yaaa
    bu arada güzel kasa

• Ben TT armor + kullanıyorum ve çok memnunum.Su soğutma sistemim var ve çok rahat kullanıyorum.3 diskim var ve ısı bakımından rahatlar.Yan kapakdaki 22 cm lik fana ben manuel çalıştırmak için ufak bir anahtar koydum böylece istediğim zaman bu fanı açıp kapatıyorum.Özellikle oyunlarda ısınan ve 50 dereceyi geçen anakart sıcaklıklarını 10 dakikada 38-39 dereceye kadar düşürüyor.Kasa geniş ve rahat dolayısı ile istediğiniz pc donanımlarını hem monte ederken hemde boyut konusunda sıkıntı çekmessiniz.Benim ilk big tower cinsi kasam olduğundan çok memnunum şuanda.Tavsiye ederim..

Bu arada TT armor + ile aynı markadan olan xaxer kasanın iç yapısı aynıdır ancak kasa görünümü farklıdır dolayısı ile xaxer kasalarına ekstra para vermektense armor + almanız bene daha mantıklı,ama tercih sizin tabi..

Kasa resimlerime imzamdaki linkten bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 19 Nisan 2009; 21:10:24 >
  • selamun aleykum uzun zmandan beri forumda degildim simdi bir kac cvp yazabilirim

senin aradigin kasa su olabilir parasina bir sey demem ama kasa olarak mukemmel ve allttan psulu

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?

• quote:

Orjinalden alıntı: aydinozsoy

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?

konu ile alakalı değil ama.
    bu resimin dantelli olanını gazetede görmüştüm:)
    konu dışında bile konusu vardı.
    ne gülmüştüm yaaa
    bu arada güzel kasa

Kardeş sana zahmet hangi gazetenin hangi tarihli baskısında gördün?

• yukardaki fotoğrafı bende gördüm fakat gazetede değil sitesinde konu dışındaydı linki

en büyük kasaya gelicek olursak server kasalara yada high tower lara bak
  • ne oldu bu konu yahu,alındımı kasa?alındıysa ne alındı?farklı bir kasa alındıysa inceleme bekleriz
  • Ne bu ya birisi kasaya far şekli koymuş birisi başka bişey yapmaya çalışmış çoluk,çocuk işi bunlar ya tek geçerim ağır abi kasası . Bir tane gördüm adını bilmiyorum burda adam kasanın önüne araba farı koymuş ya varmı böyle bişey allahım ya adam gibi kasa budur işte.

Hem fiyat performans kasası hemde hava soğutma yönünden toplamda 11 tane fan boşluğu 5 tane 14 cm 2 tane 12 cm 4 tane 8 cm fan takılabiliyor daha ne istiyorsunuz

Saygılar..

TruvaTek PhalanX SST Black Edition

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TRV-PhalanXBE

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?

• Kasa alınacaksa asus ta-9_1 serisi tad-51 kasalarından biri alınmalı, kasa fanı ve güç kaynakları ayrı alınmalıdır bence. Önemli olan fan ve güç kaynağı, geri kalanı konserve kutusu benim gözümde. Kasa fanlarımı yeniledim, akasa amber ve apache serisi fanları şiddetle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Thermaltake Xaser VI

http://www.donanimhaber.com/Thermaltake_Xaser_V_video_inceleme-12238.htm

Sanırım bu kasa ihtiyacını fazlasıyla görecektir.
    Yükseklik - 605mm
    Genişlik - 250mm
    Uzunluk - 680mm(En uzun kasa).

Duy çığlığımı Kasayı çok beğendiğim için(bana göre çok pahalı ) tekrar belirtmek istedim. Vidyoyu izle, hatta resimlerede bak. Ama bence yerinde görsen daha çok beğeneceksin.

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?

EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?

ben de bu kasayı kullanıyorum.iki tane 5970 arka arkaya koysan kasa yine alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 18 Aralık 2009; 22:32:00 >

• konu kalabalığı olmasın diye özür dileyerek arkadaşın konusuna yazıyorum,,

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010090007%201295819209%201055508421%201790749143%201054808287%204026&page=1&bop=And&ShowDeactivatedMark=False&ActiveSearchResult=True

şu linkin 1. ve 2. sayfasındaki kasalardan en geniş, soğutması en iyi olanı bana söylermisiniz..
    teşekkürler..

• http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1240&ID=1418#Tab1

Sanırsam en büyük kasa bu herhal daha büyüğü yoksa kesin emin değilim,lakin bu kasa da ülkemizde satışı yok herhal,neyse benim kullandığım kasa da RC1000 yeterince büyük heybetli yani.
  • up
  • Akasa'nın son çıkan kasasıda baya bi büyük.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.