Bildirim
En çok abartılan çizgi roman karakterleri. (8. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben bir araştırayım hocam bulursam atarım bilgileri :D -
Tamam hocam :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Classic dönem o.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
http://kahramanbaykus.com/er-meydani-hulk-vs-superman/ Bu konuda hluk modern çağ olarak ele alınacağı söylenmiş bakarsanız attığım feat o konuda yer alıyor. Yoksa kafamdan sallamıyorum hocam :D -
O Classic dönem.
Kahramanbaykus da sorun isterseniz. Gerçi çizimlerden bile anlaşılıyor.
Hocam konuda hulku modern çağ olarak ele alıcaz denilmiş ve o feat orda var yani yanlış mı hazırlanmış ? -
Hocam orda Classic dönemden feat koyulmuş.
O feat classic dönemin adım gibi eminim.
Çizimlerden ben de öyle düşünüyorum ama yine de kb de sordum şimdi konuda hata var mı bakarız :D -
Hocam feat classic çağların sonlarına yakınmış ama bu feati Incredible hulkta yapabilirmiş :D -
Gördüm hocam. MM ile Shazam konusuna gelirsek hemen hemen eşitler çünkü ikiside fiziksel özellikler açısından Supermanın 1-2 tık geriye koyulurlar.quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
Hocam feat classic çağların sonlarına yakınmış ama bu feati Incredible hulkta yapabilirmiş :D
Hocam o zaman bu durumda ss = shazam = mm oluyor :D -
Öyle diyebiliriz :Dquote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
Hocam o zaman bu durumda ss = shazam = mm oluyor :D
tazmanya monster
Tabi ki de universal galactus ama superman kadar konuşulduğunu duymadım.Galactusun açlığı uğruna her şeyi yiyebilir diyen bir güruh var.Hatta DC karakterleriyle karşılaştıranlar bile olmuştur. -
Galactus açlığı üzerine her şeyi değilde dünyaları filan yiyor. Dc karakterleri ile karşılaştırılması gayet normal ve galactus dc karakterlerden çok kişiyi götürebilir. -
Biraz klişe olacak ama Supo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu başında sebebi ile yazarsanız iyi olur demiştim. Süpo'nun abartıldığını düşünmenizin sebebi ne oluyor hocam ? -
Eski anılar.
Hem ayrıca sebebi ortada hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X