quote:Orjinalden alıntı: pandacuum hangi albümdeki o şarkı bende yok Ya şarkı diil o albüm ''A Winter Sunset'' sanırım ilk albümleri ''The Yearning'', ''Under Dream Skies'' gibi şarkıların olduu albüm
quote:Orjinalden alıntı: Nachhall quote:Orjinalden alıntı: pandacuum hangi albümdeki o şarkı bende yok Ya şarkı diil o albüm ''A Winter Sunset'' sanırım ilk albümleri ''The Yearning'', ''Under Dream Skies'' gibi şarkıların olduu albüm haberim bile yok o albümden valla bende 2 albüm var onlar yetiyo
quote:Orjinalden alıntı: pandacuum quote:Orjinalden alıntı: Nachhall quote:Orjinalden alıntı: pandacuum hangi albümdeki o şarkı bende yok Ya şarkı diil o albüm ''A Winter Sunset'' sanırım ilk albümleri ''The Yearning'', ''Under Dream Skies'' gibi şarkıların olduu albüm haberim bile yok o albümden valla bende 2 albüm var onlar yetiyo Ya olurmu en güsel albümleri dediim parçalarda en baba parçalarıdır. YA ''The Yerning'' den nasıl mahrum bırakırsın sen kendini?
o albümden bi şarkısının lyricleri bulabildim. Autumn grey views Lifeless they fall apart... golden as our precious art... My love sinks into a thick grey veil of mist. Trees... leafless trees... the epitaph of the sun. What once was green presents now grey and trist. A gloomy grave... a foreseen death... a symbol for our pain... drowned in a flood of autumn rain. Silhouettes of light astray somewhere in the clouds. Ravens traverse, involving withering shrouds...
evet sadece onun lirikleri var ama dier şarkıların lirikleri yok eer Empyrium seviyosan bence bu albümüde edin
quote:Orjinalden alıntı: Nachhall evet sadece onun lirikleri var ama dier şarkıların lirikleri yok eer Empyrium seviyosan bence bu albümüde edin bulabilirsem edinirim tabi
Ayna Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız. Geri git ? : : Pencereyi kapa ? Sende bi sus yoksa elimden bi kaza çıkacak
The Offspring, Green Day, AFI , Millencolin, Goldfinger, NUFAN, Bad Religion, Ignite, Lagwagon , Saves The Day, Pennywise
quote:Orjinalden alıntı: fuzbing benim; System Of A Down Limp Bizkit Nirvana Linkin Park Enigma Korn P.O.D. R.A.M. sadece grup yazın şarkıcı değil...yerli yabancı fark etmez ben yerli grup dinlemiyorumda... al işte bi özenti daha lafa bakya...