+1 rebirth set /hp 12 +6 dd kafalık var takılarımın hepsi görev takısı elimde maul +8 ( bişiler ayarlıcam inş)
buff/heal oldum 57 de dönücem heala
şu an 661 def ve 1700 küsür hp var 120 de ap var
lan o çar benim çarım ben o siteyi bile bilmiyom .bu çarı ark 55 llwl de aldım tamam mı dostum ayrıca çar şimdi soyuldu
oynamasını bilen her charla np kasar...
quote:
Orjinalden alıntı: AragorN@MIK
oynamasını bilen her charla np kasar...
(ne alakası var yeğenim yaw o zman adam oynamayı biliyo 15 lwl gitsin ronarka al o zaman noluyo .bir bakmışsın ronarkı dağıtıyo)
quote:
Orjinalden alıntı: scream1907
quote:
Orjinalden alıntı: 3fs4ne
quote:
Orjinalden alıntı: DarknesS__
quote:
Orjinalden alıntı: teorisamba
ADRENERIM NP KOLAY KASILMIYOR ARKADASIM VARDI ELIF BELTTLER SHARD +8 LER VS 1500 CIVARI ATACK VARDI O BILE PASO KASSA AYD 30 50 K DIYOR BEN BUGUN KASTIM 700 NP 4 5 SAATTE FAZLADA YATMADIGIM HALDE ADRENERIM NP KASMAK BENCE CZ YE NAZARAR ZOR 2 KAT OYNUYOR ZATEN YARI YARIYA ama prıest ol ıteme gerek yok helt yap 5 k cıvarı can olur otur buf ac yeter en guzel kasma saglam adamlar toplarsan np de cosarsın
Knight TerimLerini Katletmiş Resmen Ya
adam psikopat gibi
elif belt
Bnce bp
quote:
bende ardream int priest kasıyorum şu an lvl 55
+1 rebirth set /hp 12 +6 dd kafalık var takılarımın hepsi görev takısı elimde maul +8 ( bişiler ayarlıcam inş)
buff/heal oldum 57 de dönücem heala
şu an 661 def ve 1700 küsür hp var 120 de ap var
toplam 4 saatlik ardream ve 1 kere dark lunara girdim 1400 küsür np oldu
yaa kardeşim int ol görev takıları ayarla full +7 chitin çek hp basılı eline ne takarsan tak çok mu önemli neyse 59 kas gir adam gibi bi clana buf ver townda otur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme