arkadaslar raid boss diyo Valakas,Baium,Antharas bunlar normal moob
frintezza dene bnm bildigim o var encok hp si olan
quote:
Orjinalden alıntı: By.GohanX
quote:
Orjinalden alıntı: VeYsHeLL
frintezza yada graci part larda eklenen bailor dur gracia final i bilmiyom walla ac bi server navicat da yaziyo onlar baksana ordan
Saol Kardesim BaKtim..!
Scret Of Van Helisha
Die Bi tane Mob ================================================================== Ayrica [acark] Arkadasim Bos KOnusmam Ltfn Ben Sadece Soru Sordum Tartismak İcin Acmadim Bu Konusyu........!
Gohan ne oldu gordunmu hangisinin oldugunu halisha dedigin mob zaten frintezza nın mobu
quote:
Orjinalden alıntı: Mc-Mesut
quote:
Orjinalden alıntı: By.GohanX
quote:
Orjinalden alıntı: VeYsHeLL
frintezza yada graci part larda eklenen bailor dur gracia final i bilmiyom walla ac bi server navicat da yaziyo onlar baksana ordan
Saol Kardesim BaKtim..!
Scret Of Van Helisha
Die Bi tane Mob ================================================================== Ayrica [acark] Arkadasim Bos KOnusmam Ltfn Ben Sadece Soru Sordum Tartismak İcin Acmadim Bu Konusyu........!
Gohan ne oldu gordunmu hangisinin oldugunu halisha dedigin mob zaten frintezza nın mobu
Olay sundan ibaret frintezza nın odasına normal sartlarda gorevini duzgun bir sekil bir grup halinde tamamlayıp frintezzanın odasına girerseniz once frintezza canlanıyor sonra hp durumuna gore scarlet van halisha doguyor filan scarlet van halisha nın 3yada 2 katman dan olsuyo bu katmanlkarın mobun hp dusunce fritezza piyonusunu caliyor ve scarlet van halishanın hp si katlanıyor ee haliyle oldurmekte zor oluyor
NOT:%85 boyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme