63 saat net uykusuzluğun üzerine 20 saat rem olayı.....
nir hafta uykusuz kaldım 1 gün uyudum ama uyanınca çok pis baş ağrısı çekiyorsun
uyumak gerekli ama aşırı uyumak mantıksız bence yeteri kadar(8-10 saaat) uyuyup hayatı yaşamak varken günde 12-14 saat arası uyumak niye
sanırım en fazla 14-15 saat kadar uyudum
21
akşam 7 de yattım ertesi akşam üstü 5 te kalktım
höh benden beterleri de varmış
ben 14 falan
tüh,üzüldüm bak şimdi
14 falan.. 2 haftadır( yaz geldiği için) gece 2 de yatıryorum sabah 10:30 da kalkıyorum. fazla yatamıyorum
2 Gün uykusuz kalmıştım . Ertesi Gün yaklaşık 20 saat falan uyudum
umarım kardesin bulunur..cok uzucu bi durum..Alah arkadasınada en kısa zamanda sifalar wersin inşlh... ),:
quote:
Orjinalden alıntı: Şey1
Bugün 18 saat uyudum.tabi arada kalktım.Canım Kalkmak istemiordu.3 gündür büyük acılar içndeyim.herşey üst üste geliyor. ne yapıcam bilmiyorum.Küçük kardeşim kayıp.5 yıldır bizimle yaşayan kedimiz balkondan düşürek öldü.Dün öğleleyin Sevgilimden ayrıldım ve hala çok aşığım.Canımdan çok sevdiğim dostum büyük bi hastalığa yakalandı.maddi durumları berbat ve ameliyat olması gerekiyor.Neyle uğraşıcamı bilmiorum.Kaldım ortada.Herkes Üstüme geliyor.sanki hayat benim üstüme kurulu.Destek Veren,arkamdan iten biri yok.Küçük kardeşim sanırım bulundu yarın getirilio ama kesin deil şuan.Dier durumlar vahim. Dostuma para toplucaz ameliyat olcak inş.Bilmiyorum napcam.Deli Gibi de aşığım biri biş desin artık
Gectimiz ramazan sahura kadar oturmuş o yatış yatıp iftarda kalkmıştım..yataktan hiç çıkmadan
quote:
Orjinalden alıntı: Şey1
Bugün 18 saat uyudum.tabi arada kalktım.Canım Kalkmak istemiordu.3 gündür büyük acılar içndeyim.herşey üst üste geliyor. ne yapıcam bilmiyorum.Küçük kardeşim kayıp.5 yıldır bizimle yaşayan kedimiz balkondan düşürek öldü.Dün öğleleyin Sevgilimden ayrıldım ve hala çok aşığım.Canımdan çok sevdiğim dostum büyük bi hastalığa yakalandı.maddi durumları berbat ve ameliyat olması gerekiyor.Neyle uğraşıcamı bilmiorum.Kaldım ortada.Herkes Üstüme geliyor.sanki hayat benim üstüme kurulu.Destek Veren,arkamdan iten biri yok.Küçük kardeşim sanırım bulundu yarın getirilio ama kesin deil şuan.Dier durumlar vahim. Dostuma para toplucaz ameliyat olcak inş.Bilmiyorum napcam.Deli Gibi de aşığım biri biş desin artık
Seninkide çok kötüymüş.Ne diyelim Allah dostuna acil şifa,sanada sabır versin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme