Şimdi Ara

EN ÇOK KAZANDIRAN MÜHENDİSLİK DALI NEDİR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknocini

Otomotiv Müh . Düşünüyorum. Hacettepe biraz hayal gibi Uludağ Üniv. sine odaklandım şuan malum Bursa'da Fiat Renault felan İtalyada Staj imkanları felan zaten bir kazansam şu otomotiv müh. liğini hiç çalışmadıgım kadar ders calısacam üniversite tarihine gececem inş.
    Son olarak para kazanma durumu olarak araştırdıgım ve bildiğim tek şey daha 6-7 yıl kapış kapış işe alınacak bu adamlar ( tabiki yukarıda yazıldıgı gibi üniversitede çabalayan ile çabalamayan arasında fark olacaktır.) Ve maaş olanakları çömezlik dönemi bittikten sonra para sıkıntısız bir yaşam...

Bende otomotiv müh. düşünüyorum. Aslında hedefim sağlık alanlarından biriydi ama LYSde fazla umudum yok. Olursa eczacılık olmazsa Çukurova Üni. otomotiv mühendisliğine gitmeyi planlıyorum tabiki puanım yeterse Burdada otomotiv müh. ilk çıktığı yıllarda mezun olur olmaz anlaşmalı şirketlerde işe başlıyordun ama şuan durum ne bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cann_oguzz

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Anka

Müteahhit dayın varsa inşaat Yoksa hangisi olduğunu henüz araştırma aşamasındayım

Hocam ben o durumu anlamıyorum tanıdığı olmayan inşaat mühendisi para kazanamıyor mu yani :)

Muteahhitlik tanidik ve sermaye isidir. Paran vardir ama bircok yapilacak resmi isi var bunlari tek basina tanidik olmadan yapmak zor. Seni ordan oraya gonderip, bekletip dururlar surekli. Nerden biliyorum dedem muteahhit ve cok da cillop para kazaniyor ayiptir soylemesi.

• ehm'de iyidir, hatta bence en iyisi
  • Vazgecilemeyecek olan muhendis en cok kazanan muhendistir. Onun icin de bir alana yogunlasip cok iyi olman ayni zamanda da insan iliskilerinde kuvvetli olman gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim uzaktan akrabam ODTÜ Endüstri mezunu aylık 20.000 geliri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: viking46

Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Gemi Makina ve İnşaatı, Inşaat Mühendisi çünkü çalışma şartları ne elektrik elektronik kadar rahat ne de makina kadar Saha mühendisleri en çok kazananlar bence o yüzden sahada çalıştığın sürece yüksek maaş alırsın yeri geldiğinde ee ya da makina da sahaya iner sanırım.

Eelektrik elektroniğin ve makinana çalışma şartları rahat mı? En zor onlarınki be. Sahada çalışabilirler onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

quote:

Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Gemi Makina ve İnşaatı, Inşaat Mühendisi çünkü çalışma şartları ne elektrik elektronik kadar rahat ne de makina kadar Saha mühendisleri en çok kazananlar bence o yüzden sahada çalıştığın sürece yüksek maaş alırsın yeri geldiğinde ee ya da makina da sahaya iner sanırım.

Eelektrik elektroniğin ve makinana çalışma şartları rahat mı? En zor onlarınki be. Sahada çalışabilirler onlar.

Makina ve ee fabrikada çalışıyor diye biliyorum ben.Petrol Mühendisleri ve İnşaat Müh. dağda çölde çalışıyor yani ailesinden evinden uzak kalıyorlar ayrıca hayati tehlikesi nedeniyle ekstra maaş alıyorlar diiye biliyorum ve bu nedenle maaşları diğer bölümlerden fazla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

quote:

Makina ve ee fabrikada çalışıyor diye biliyorum ben.Petrol Mühendisleri ve İnşaat Müh. dağda çölde çalışıyor yani ailesinden evinden uzak kalıyorlar ayrıca hayati tehlikesi nedeniyle ekstra maaş alıyorlar diiye biliyorum ve bu nedenle maaşları diğer bölümlerden fazla

Fabrikada da sahada da çalışabiliyorlar. Fabrikada ağır şartlar altında çalışıyorlar üstelik. Maden mühendisleri de uzakta çalışıyorlar. Hayati tehlike yüzünden ekstra maaş aldıklarını hiç duymadım daha önce. Yaptığı iş kadar maaş alır. Mesleğiyle ilgili bi yerdeyse tabii ki yüksek alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Otomotiv Müh . Düşünüyorum. Hacettepe biraz hayal gibi Uludağ Üniv. sine odaklandım şuan malum Bursa'da Fiat Renault felan İtalyada Staj imkanları felan zaten bir kazansam şu otomotiv müh. liğini hiç çalışmadıgım kadar ders calısacam üniversite tarihine gececem inş.
    Son olarak para kazanma durumu olarak araştırdıgım ve bildiğim tek şey daha 6-7 yıl kapış kapış işe alınacak bu adamlar ( tabiki yukarıda yazıldıgı gibi üniversitede çabalayan ile çabalamayan arasında fark olacaktır.) Ve maaş olanakları çömezlik dönemi bittikten sonra para sıkıntısız bir yaşam...

Bende otomotiv müh. düşünüyorum. Aslında hedefim sağlık alanlarından biriydi ama LYSde fazla umudum yok. Olursa eczacılık olmazsa Çukurova Üni. otomotiv mühendisliğine gitmeyi planlıyorum tabiki puanım yeterse Burdada otomotiv müh. ilk çıktığı yıllarda mezun olur olmaz anlaşmalı şirketlerde işe başlıyordun ama şuan durum ne bilmiyorum.

Ben yeni geçtim 12. sınıfa hocam inş kazanırsın beni de aydınlatırsın.Ben uludağ istiyorum.Fiat italya felan...

• Odtü elektrik elektronik istiyorum. O olmazsa da bilgisayar. İkisine de ilgim var. Sizce bunlar nasil? İyi stajlar yapip ortalamayi yuksek tutarsan. Aselsan Tai roketsan gibi kurumsallasmis sirketlerde calisma sansi nedir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Ben yeni geçtim 12. sınıfa hocam inş kazanırsın beni de aydınlatırsın.Ben uludağ istiyorum.Fiat italya felan...

Saol kardeşim İnşallah herkes hedeflerine ulaşır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.