Şimdi Ara

EN ÇOK MULTİ OYNANAN COD HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce cod 4 ü yükledim 3 senedir girmiyordum ama serverler bomboş Türk serverlerininde olduğu en çok oynanan cod hangisi mw 2 mi mw 3 mü bo 2 mi ghosts mu yani iğne atsan yere düşmeyecek

• en popüler olan ghosttur tabi ki..mw3de oynanıyor steamde oynayan arkadaşım baya var.
  • walla ben MW2 oynuyom ama mallesef imac gectigim için şimdilik steamdan aldıgım CS GO bir tek oynanıyor MW1 var ama onuda almak istemiyorum 40 TL app storda ...ama rahatlıkla soyleyebilirim MW2 favorimdir..MW3 bence o kadar iyi degil ...COD GP aldım ama yinede favorim MW2 ....İMAC versiyonu çıkarsa satın alıcam o zamana kadar CS GO....
  • MW 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 5 sene önce oynasana da CoD2 başladım . Kim başlattıysa Allah razı olsun çok iyi arkadaşlar edindin sonra Xfireye geçtik önceleri CoD2 ydi fakat sd server 3-5 kişi giriyor çogu oyunu bıraktı bi çogu inaktif...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Call of Duty 4 Çok acayip sarıyor bu oyun. Türk serverları az bulunur ama yabancı serverlar hala kalabalık. 30 dk boyunca giremediğim serverlar var.
  • ModernWarfare3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bo2 de hiç oyun bulma sıkıntısı yaşamıyorum.Her mod için dolu sw bulabiliyorum.ortalama 25 30 k online oluyor genelde xbox360 da

• Cod 4 efsanedir ama serverler boşsa birsey diyemem . BlackOps2 deneyebilirsin.

• Sana Tavsiyem BattleField 4 Ama CoD Olacaksa MW3 Yada BO2.
  • Bence Mw3 aga Türk Server Fazla yok Ama Oyun içinde baya türk var Oynamanı Tavsiye ederim

Not:Ben oyunu Steamden oynamıyorum teknomw3 ile belirtmek istedim swlerde faklılık Olabilir Diye

Dip not : Eğer TeknoMw3 aracılığı ile oynayan arkadaşlar varsa Skype dan eklesinler Beraber oynayalım

impact_aytt@outlook.com
  • Black ops 2 yada ghost

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Arkadaşlar az önce cod 4 ü yükledim 3 senedir girmiyordum ama serverler bomboş Türk serverlerininde olduğu en çok oynanan cod hangisi mw 2 mi mw 3 mü bo 2 mi ghosts mu yani iğne atsan yere düşmeyecek

cod 4 mw boş değil ki
    en azından diğer versiyonlar gibi bekleme yok
  • Şuan Cod oyuncuları ghostu pek beğenmediği için bo2 daha fazla oynanıyor ama yine de codu bırak mw2 den sonra bozdular

• Ben de MAC'te indirdim COD4 pek fazla oynayan yoktu. MAC ve PC server'larını da ayırmamışlardır herhalde, değil mi?
  • Son verilere göre BO2 diye hatırlıyorum en kötüsü ghostu ve gerçekten de kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.