Dışarı çıkmadan yüzüme iyice bakarım.En ufak şeye kadar incelerim birşey var mı diye.Renkleri birbirine çok zıt kaçan kıyafetleri giymem.Kendim rahatsız olurum öncelikle.Birde ayakkabıları silmeden kesinlikle çıkmam.Çok dikkat ederim.Daha doğrusu kısaca özetlemek gerekirse ben başkalarını karşımda nasıl görmek istiyorsam o şekilde hareket ederim..
İnsan kendi imkanları doğrultusunda kendine bakmalı.Marketten alışveriş yaparken, dudak kenarlarında geceden kalma kurumuş salya desenlerini, göz çevrelerinde içeriden çıkan sıvının kalıntılarını veya poşete ekmeği koyarken içi siyah pislik dolu tırnakları görmek insanı pek mutlu etmiyor..
Bunların bakımı çok zor değil.Yüzünü yıka, dişlerini fırçala ve tırnaklarını kes..Sadece bu kadar..
Herşeyi kontrol ederim. Pilot olmayı düşünüyorum da. Telefon; burda, akbil; burda, anahtar; burda, para; burda ... Checklist completed.
Go runway 36L Breake; off Flaps; 10 degree falan filan....
Saç, kılık kıyafet.
Saç, kıyafet, Deo/parfüm
saç en önemlisi
sağlığıma dikkat ederim
Saç,ayakkabı,MONT'a çok dikkat ederim ayrıca parfüm
Saç özellikle,ayrıca kıyafet ve parfüm.
herşeye dikkat ederim saç,sakal vs..
en önemlisi nasıl koktuğuma dikkat ediyorum. sabah işe giderken dişimi fırçalayıp 160 tl lık parfumumu sıkıyorum sonrasında dolmuşa biniyorum indiğimde sigara kokuyorum. ( içmememe rağmen ) nasıl iş değil mi...
quote:
Orjinalden alıntı: azawarai
Herşeyi kontrol ederim. Pilot olmayı düşünüyorum da. Telefon; burda, akbil; burda, anahtar; burda, para; burda ... Checklist completed.
Go runway 36L Breake; off Flaps; 10 degree falan filan....
+1 ben de senin gibi kontrol ediyorum. Ama pilot olmayacağım.
Başlık ofsayt ben xbox 360 ıma dikkat ediyorum.gözüm gibi koruyorum onu.
cüzdan-telefon-saç-sakal-buruniçi
quote:
Orjinalden alıntı: ZeuSsss
en önemlisi nasıl koktuğuma dikkat ediyorum. sabah işe giderken dişimi fırçalayıp 160 tl lık parfumumu sıkıyorum sonrasında dolmuşa biniyorum indiğimde sigara kokuyorum. ( içmememe rağmen ) nasıl iş değil mi...
160 ytl neymiş markası
evden cıakrken degilde cıktıktan sonrasına bakın malum zaman kötü töte dikkat etin
quote:
Orjinalden alıntı: by.helix
quote:
Orjinalden alıntı: ZeuSsss