Şimdi Ara

EN ÇOK SEVDİĞİNİZ ÜYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbuyakisikli -- 4 Eylül 2004, 14:42:37 >

• eyvallah
  • Benim cins isim olarak bilgisayar.
  • bence en güzel benimki.ama gerçekten diyorum.SHAiRiM. yaw şu zerafete şu güzelliğe şu endama bir bakın.aman da aman haksızmıyım ha?

• ARKADAŞLAR YALNIŞ ANLAŞILMA OLMASIN.EN ÇOK SEVDİĞİNİZ KULLANICI İSMİ DEĞİL KULLANICI
  • O ne demek şimdi baba! Öküz boynuzu gibi gözümüze soka soka!!! Üzerime alınmam gereken bir şey varsa söyle, öyle paravan cümlelerin arkasına saklanma. Merak etme dayanıklıyımdır, söyleyeceklerin karşısında metanetimi koruyabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli

ARKADAŞLAR YALNIŞ ANLAŞILMA OLMASIN.EN ÇOK SEVDİĞİNİZ KULLANICI İSMİ DEĞİL KULLANICI

quote:

Orjinalden alıntı: kullanıcı

O ne demek şimdi baba! Öküz boynuzu gibi gözümüze soka soka!!! Üzerime alınmam gereken bir şey varsa söyle, öyle paravan cümlelerin arkasına saklanma. Merak etme dayanıklıyımdır, söyleyeceklerin karşısında metanetimi koruyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 4 Eylül 2004, 14:25:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda En Sevdiğiniz Kişiler Kimler?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya anlamadınız mı en sevdiğiniz üüye üye üyeeeeeeeeeee
  • başlığı bence öyle editle En Sevdiğiniz Üye diye yanlış anlaşılıyor yoksa
  • Ya tanıdığınız biri varsa bilgisayar kullanıcı ismiyle üye ettirin de bizim ilk mesaj da boşa gitmemiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sca®fa©e

başlığı bence öyle editle En Sevdiğiniz Üye diye yanlış anlaşılıyor yoksa

OK.
  • Eyvallah kimbuyakisikli

Benimkilerde zaten kimbuyakisikli,Scarface ve m.C.k.İkinizde Fenerlisiniz ama napalım
  • Bu arada kimbuyakisikli,kendi kendime bu adam niye Hıncal Uluç'u avatar olarak kullanıyor diyodum.Şimdi dikkat ettimde az çakal değilsin
  • ule hic beni seven yoqmuş.. gidiyom lem
  • Benimde; Negative®, Hellmarch, m.C.k, DefectoR, AkRaeP, Besiktasli, kimbuyakisikli aDoLF®, klonajinsky, woraz, mewluth, Acharad, faruk, Janjan ... daha var ilk aklıma gelenler... (herhangi bir sıralama şeklinde değildir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sca®fa©e -- 7 Eylül 2004, 12:21:32 >
  • nega, mck scarface, cakır42,mewluth... aklıma ilk gelenler bunlar walla
  • mewluth cakir42 faruk t-o-r-n-a-d-o scarface e365 aka adolf........ diye gidiyor
  • Lapsda, Shairim hosuma gidiyolar
  • Nega,mck
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

mewluth cakir42 faruk t-o-r-n-a-d-o scarface e365 aka adolf........ diye gidiyor

acharad beni 2kez yazmışın dostum :))) e365 ve adolf?? :)))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.