Yazın O zaman Beraber Takılırız Ben Yazlıga Gelince
bizim burda bursa/kültür kafe var 7/24 saat açık guildi bile var xianda olanlar bilir
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: UniI3el
balıkesir/akçay can net (yer bulana helal olsun )
Yazın O zaman Beraber Takılırız Ben Yazlıga Gelince
herzaman nerde oturuyorsun ben yazın gürede
quote:
Orjinalden alıntı: kizil_shaman
saçmalık
o zaman yazma post kasion ya da çok enayisin
İstanbul/Badi İnternet Cafe
İstanbul/bayrampaşa semtinde PASHA net cafe...
SAKARYA/ELEVEN CAFE Herculesteki _T4LHA_ nın cafesi:)))
Valla pendikte hiç duymadım king cafe yi nerdeydi o? ama onu bunu bilmem eskiden takıldığım bi cafe BLUE İNTERNET CAFE 30 makina var 30 uda full sro oynuyo ayrıca sahibi (ayhan abi) bot+silk+para satıyo ve fiyatlar uygun adam bota bir bırakıyor venüs te 2 ayda 80 oldu xbow yeni bir char açtı şimdi nerde bilmiyorum 1 haftada 43 oldu belki şimdi 60 olmuştur neyse çok konuştumbiraz susiim EDİT: İMLA
quote:
Orjinalden alıntı: umutsro
eskisehir esnet---akarbaşı esnet---kırmızı toprak apex---kızılcıklı garden net---atatürk cad. esk birilerinin işine yarar mı bilmem ama yazayım dedim konu dışı zaten
orjinal-kayı bunlarda war ama senin saydıkların 1 numara
quote:
Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL
quote:
Orjinalden alıntı: RevoLite
quote:
Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL
quote:
Orjinalden alıntı: RevoLite
Amaç nedir gençler?
afedersin ama forumda bulunma amacin ne? beklentilerin neler? konu açmiş işte çok saçma bişeyde değil maksat zaman geçirmek asosyal dolaşmamak sen gibi
Bence çok saçma bir konu Konun açılma sebebini anlamış değilim hâlâ Maksat zaman geçirmekse daha güzel yoları var..
Asosyal birisi olmadığımı anlamışsın aferim
1 sözlerine dikkat et 2 ne yaziyo doğru oku 3 git kumda oyna
Ben yazdıklarıma dikkaet ediyorum sen rahat ol o konuda şüpen olmasın bence sen yazdıklarına dikkaet et istersen. Tamamen saçma bir konu olduğunu yazılı bir şekilde dile getirdim. Benim forumda bulunma amacım böyle saçma konulara bakmak değil. Böyle bir konu açmadan birisinin gelip saçma yazmasını tahmin edememiş olabilirsin ama forumların genel yapısı böyle. Her konuya güzel cevaplar beklemen biraz saçma olur, herkez senin gibi düşünmüyor olabilir. Ben düşüncemi belirtim beyenmiyorsan konu açmazsın bende cevap yazmam.
Blue Cafe/Pendik/İst Kimin ne işine yararsa...
quote:
Orjinalden alıntı: LastSoldi3r
Blue Cafe/Pendik/İst Kimin ne işine yararsa...
Öyle deme hazır silkroad oynayan çok varken belki int.cafeye keyloger yerleştiricekler Yada başka bir ilden İst/Pendik'e birisi geldiğinde cafeye gelicek tabi bulabilirsin yerini.
quote:
Orjinalden alıntı: ogundmr
istanbulun neresinde ?
@Mr.captain
bayrampasanın tam neresinde bana sokak söylemen yeterli.
Kırıkkale: KaaN iNTeRNeT CaFe ARMuSH İnternet CaFe "Şelale İnternet Cafe" (hey gidi günler) Silk-Line internet CaFe
quote:
Orjinalden alıntı: murderuo
quote:
Orjinalden alıntı: ogundmr
istanbulun neresinde ?
@Mr.captain
bayrampasanın tam neresinde bana sokak söylemen yeterli.
Aynen hocam aynen bende gelirim :P gungoren tarafında oturuyorum.
Aslında ist. avr. yakasındaki srocular bi int cafede toplansak nası olur?
quote:
eskisehir esnet---akarbaşı esnet---kırmızı toprak apex---kızılcıklı garden net---atatürk cad. esk birilerinin işine yarar mı bilmem ama yazayım dedim konu dışı zaten
ekonet---ataturk cad. umutsro ordada oyanayan cok bi zamanlar bende takılıyodum
quote:
en class netlerimiz
BeyKoz GökHaN CaFe...
amam çok oynayan kafe varmış AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ best cafe :) bak üniye kadar girmiş sro :D