Şimdi Ara

En Cok Tercih Edilen ilk 100 Dijital Foto. Mak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

quote:

Orjinalden alıntı: ozas

bu liste samsung un önlenemez yükselişine darbe vurmak için bence....

1-SONY
    2-CANON
    3-SAMSUNG
    4-NİKON
    5-CASIO
    MİLLETİN ELİNDE (TURİSTLER DAHİL) GÖRDÜĞÜM MARKALAR...

@@@@ SAMSUNG NV8 @@@@

İster ister inanma asla samsung 3. sırada olamaz. imkansız. dpreview e bak en çok tık alan listesinde samsung kaçıncı sırada bu arada ben hiç bir turistin elinde görmedim samsungu tabiki de bi kıstas değil ama o saydığın markaların hepsini gördüm özelliklede senin 5 e bile koymadığın fujiyi ve de panasonici ama samsungu hiç görmedim.
    @Asbestos canon firması olarak mı yoksa dijital foto-lens vs bazında mı 5 katı? canon zaten nikondan çok daha büyük bir firma ama çalıştığı alan daha fazla. ben dijital fotoda da canonun önde olduğunu biliyorum ama ne kadar pazar payı var nikona göre bilmiyorum

şirket bazında evet. nikonda her ne kadar gözlük camından dürbüne birsürü alanda üretim yapsada haklısın tabi canon kadar geniş bir firma değil. Ama yinede fotoğraf alanındada Canon bu işin Coca Colası. Sonuçta birçok alanda varlar ama ürettikleri malların %70-80 i görüntüleme sistemleri üzerine. Tabi konusulan veriler istatistiki temelde. Hiç bir zaman o bundan iyidir bak çok satmış diye birşey yok.

Ayrıca turistlerin ellerinde kameralara göre liste yapan arkadaşa , sony televizyon, samsung cep telefonu, casioda gitsin saat yapsın allah iyiliğini versin diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: spirit of nature

quote:

Orjinalden alıntı: Asbestos

3. ve 5. sıradaki makinelerin aynı olduklarını hesaba katmamıslar heralde dünyada en fazla satılan ve kullanılan makine eos 350d dir

Saçma sapan bir sıralama.. 3 ile 5, 9 ile 17 aynı cihazlar.. Aynı makine, biri Amerika dan diğeri Avrupa dan sıralamaya girmiş

+1 400d nerede?(digital rebel xti)
  • arkadaşlar ilk mesajı okumuyomusunuz bu sıralama dünyanın en çok kulanılan makinaları sıralaması değil. flickr daki exif bilgilerine göre en fazla kullanılan makinaların sıralaması. yani flickr ın kullanıcı sıralaması gibi bişey. hiç bir seçiciliği yok yani.
    canon mu nikon mu diye bişey yarışına çevirmeyin konuyu...

başlığada flickr da diye eklemek lazım aslında. başlıkta yanıltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 10 Eylül 2008; 20:09:31 >
  • ben böyle listelere ve araştırmaları pek dikkate almıyorum

benim elimdeki makina benim için en iyisi şuan başka bir marka model elime geçene kadar en iyisi o okadar bitti
  • Pardon Sıralamaya bakınca alttaki son satırı atlamışız
  • Öncelikle Başlık Flickr a upload yapan kullanıcıların en çok tercih ettiği modeller olmalıydı

Ayrıcada Canon un hem compaktta hemde DSLR de en çok satılan marka olduğu gerçeğinide herkez biliyor zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.