Bildirim
EN DOĞRU MASAÜSTÜ PC KAPATIMI NASIL OLMALI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bisey olmaz hocam senelerdir masaustu kullanirim fisin takili kalmasi konusunda hic sikinti yasamadim. Sadece monitorler kapaliyken bile elektrik cekerler. Bu faturaya yansir mi bilemeyecegim monitore gorede degisir. Yani anlayacagin hocam bisey olmaz. İlle killanirim dersen fisten cekiver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cek fişi bitir işi hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Cladeusx
Bisey olmaz hocam senelerdir masaustu kullanirim fisin takili kalmasi konusunda hic sikinti yasamadim. Sadece monitorler kapaliyken bile elektrik cekerler. Bu faturaya yansir mi bilemeyecegim monitore gorede degisir. Yani anlayacagin hocam bisey olmaz. İlle killanirim dersen fisten cekiver
anladm teşekkür ettim hocam ne bileyim arkada tiktağini felan kapatiodum fiş takili kaliodu şu ana kadar :D yine öyle yaparm heralde :)) bu fiş takılıyken kasaya elektirk gidiyor ya o sıradaki elektirk kesilmelerinde felan sorun olur mu diye aslında kıllandım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: omeeeer54
cek fişi bitir işi hocam
en sitressiz olan o gibi öyle yapcam heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: xbekox61
quote:
anladm teşekkür ettim hocam ne bileyim arkada tiktağini felan kapatiodum fiş takili kaliodu şu ana kadar :D yine öyle yaparm heralde :)) bu fiş takılıyken kasaya elektirk gidiyor ya o sıradaki elektirk kesilmelerinde felan sorun olur mu diye aslında kıllandım :)
Ayni elektrik calisirken de geliyor hocam sikinti olmaz kafan rahat olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xbekox61
quote:
anladm teşekkür ettim hocam ne bileyim arkada tiktağini felan kapatiodum fiş takili kaliodu şu ana kadar :D yine öyle yaparm heralde :)) bu fiş takılıyken kasaya elektirk gidiyor ya o sıradaki elektirk kesilmelerinde felan sorun olur mu diye aslında kıllandım :)
Ayni elektrik calisirken de geliyor hocam sikinti olmaz kafan rahat olsun
zaten gitti bugün daha dünki pc bugün elektrik gitti konuyu açtım o yüzden :)) ama dediğin gibi sakınılan göze çöp batar misali rahat olmak en güzeli
-
Yok be gardasım yıldırım düşmesi belki önlenemeyebilir. şimdiki psu lar, tüm sistemi koruma özellikleri vardır. Fişleri devamlı çıkarıp takarak prız delikleri laşkalaşıyor sonra kesintiler ve arklar oluşuyor. Durduk yere pc si bozulan ben hiç duymadım. Ama vesvese yapan olursa : anahtarlı bir uzatma alıp, onu açıp kapatırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadaş orhan -- 19 Ocak 2014; 2:02:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dadaş orhan
Yok be gardasım yıldırım düşmesi belki önlenemeyebilir. şimdiki psu lar, tüm sistemi koruma özellikleri vardır. Fişleri devamlı çıkarıp takarak prız delikleri laşkalaşıyor sonra kesintiler ve arklar oluşuyor. Durduk yere pc si bozulan ben hiç duymadım. Ama vesvese yapan olursa : anahtarlı bir uzatma alıp, onu açıp kapatırsınız.
yıldırım saolasn kardesimmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbekox61 -- 19 Ocak 2014; 2:11:51 > -
Anahtarlı 3 lü prizlerden al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X