Şimdi Ara

EN DOĞRU MASAÜSTÜ PC KAPATIMI NASIL OLMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar uzun süredir laptop kullaniyordum kasa aldım kullanıyorum kapattığımda içimde bi dürtü kaliyor arkasındaki tiktağıda kapatmalımıyım fişi çekmelimiyim felan diye acaba en doğru şekli nedir bilgi verirmisniz ? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Bisey olmaz hocam senelerdir masaustu kullanirim fisin takili kalmasi konusunda hic sikinti yasamadim. Sadece monitorler kapaliyken bile elektrik cekerler. Bu faturaya yansir mi bilemeyecegim monitore gorede degisir. Yani anlayacagin hocam bisey olmaz. İlle killanirim dersen fisten cekiver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbekox61 kullanıcısına yanıt
    cek fişi bitir işi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

Bisey olmaz hocam senelerdir masaustu kullanirim fisin takili kalmasi konusunda hic sikinti yasamadim. Sadece monitorler kapaliyken bile elektrik cekerler. Bu faturaya yansir mi bilemeyecegim monitore gorede degisir. Yani anlayacagin hocam bisey olmaz. İlle killanirim dersen fisten cekiver

anladm teşekkür ettim hocam ne bileyim arkada tiktağini felan kapatiodum fiş takili kaliodu şu ana kadar :D yine öyle yaparm heralde :)) bu fiş takılıyken kasaya elektirk gidiyor ya o sıradaki elektirk kesilmelerinde felan sorun olur mu diye aslında kıllandım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

cek fişi bitir işi hocam

en sitressiz olan o gibi öyle yapcam heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbekox61

quote:

Bisey olmaz hocam senelerdir masaustu kullanirim fisin takili kalmasi konusunda hic sikinti yasamadim. Sadece monitorler kapaliyken bile elektrik cekerler. Bu faturaya yansir mi bilemeyecegim monitore gorede degisir. Yani anlayacagin hocam bisey olmaz. İlle killanirim dersen fisten cekiver

anladm teşekkür ettim hocam ne bileyim arkada tiktağini felan kapatiodum fiş takili kaliodu şu ana kadar :D yine öyle yaparm heralde :)) bu fiş takılıyken kasaya elektirk gidiyor ya o sıradaki elektirk kesilmelerinde felan sorun olur mu diye aslında kıllandım :)

Ayni elektrik calisirken de geliyor hocam sikinti olmaz kafan rahat olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xbekox61

quote:

Ayni elektrik calisirken de geliyor hocam sikinti olmaz kafan rahat olsun

zaten gitti bugün daha dünki pc bugün elektrik gitti konuyu açtım o yüzden :)) ama dediğin gibi sakınılan göze çöp batar misali rahat olmak en güzeli

• xbekox61 kullanıcısına yanıt
    Yok be gardasım yıldırım düşmesi belki önlenemeyebilir. şimdiki psu lar, tüm sistemi koruma özellikleri vardır. Fişleri devamlı çıkarıp takarak prız delikleri laşkalaşıyor sonra kesintiler ve arklar oluşuyor. Durduk yere pc si bozulan ben hiç duymadım. Ama vesvese yapan olursa : anahtarlı bir uzatma alıp, onu açıp kapatırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadaş orhan -- 19 Ocak 2014; 2:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadaş orhan

Yok be gardasım yıldırım düşmesi belki önlenemeyebilir. şimdiki psu lar, tüm sistemi koruma özellikleri vardır. Fişleri devamlı çıkarıp takarak prız delikleri laşkalaşıyor sonra kesintiler ve arklar oluşuyor. Durduk yere pc si bozulan ben hiç duymadım. Ama vesvese yapan olursa : anahtarlı bir uzatma alıp, onu açıp kapatırsınız.

yıldırım saolasn kardesimmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbekox61 -- 19 Ocak 2014; 2:11:51 >
  • Anahtarlı 3 lü prizlerden al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.