Şimdi Ara

En düşük kaç sıralamayla mühendislik yazılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu biraz bölümle alakalı bir şey. Mesela 50 bin sıralamaya bilgisayar yazılım gibi bölümlerin okunacağı yerler iyi olmazken 50 ile inşaat mühendisliği odtü itü gibi yazılabilir . 100 k sıralama ile bile okulun konumu sanayi bölgelerine yakınlık mezunların durumuna göre bölüm yazılır . Sonuçta mühendis olunca büyük kısmınız sanayi bölgesinde fabrikalarda üretim hattında çalışacaksınız bazısı madene girecek bomba patlatacak bazısı Arap ülkelerinde petrol çıkaracak gemiyle aylarca gidenler olacak.

Yani sıralama çok esnetilebilir 25k den sonra yazılmaz 50k mühendislikler bitik demek mantıklı değil. Bölümün işleyişine de bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hep yazilabilir ya. Siz bölümü universiteyi sevin gerisi sadece etiketten ibaret.

• hvl00 kullanıcısına yanıt

Ctis dediğin bölüm BİLKENT bünyesinde. Hatırlatayım.

neyse polemiğe girmek istemiyorum

• Bilkent kutsal değil. Takım tutar gibi üniversite bölüm tutuyorsun. Kaldı ki takım tutmak bile çok gereksiz bir olay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Benim bir tanıdığım sınava çalışmak için 1 sene büyük tuvaletini yapmadı. şu an yapıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam benzer sıralamalarımız var. İkimizin de tercih ettiği yerler belli, o halde tartışmak anlamsız.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.