Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
773
Cevap
117
Favori
329.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haa ahır gibi kokma ama.misk surersin.spor sonrasi. 1saat sonra farkli 1 kokusu oluyor.butun kizlar bayiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regl agrisi -- 2 Ocak 2014; 20:23:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki armani black code
  • Blue tek geçerim.
  • Tom Ford private blend serisinden Tobacco Vanille tabiki . Tek eksisi kazık fiyatı (50 ml 550 , 100 ml 800 tl )
     En Etkileyici Erkek Parfümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collibus -- 9 Ocak 2014; 20:20:53 >
  • Blue de Channel ve Rochas

• quote:

Orijinalden alıntı: Thale

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Calvin Klein Intense Euphoria , Issey Miyake ve Jean Paul Gaultier Le Male. Deneyenler yorumlarsa sevinirim hangisi iyidir?

Ben aralarindan bitek Calvin Klein intense euphoria yi kullandim fakat arkadaslarim cok begeniyor. Cok kisi sordu parfumun ismini. Bence mukemmel bi koku.

euphoria orjinalini aldım hiç bir kalıcılığı yok pazarda satılan parfümler ondan daha kalıcı çok ciddiyim
  • arkadaşlar sıcak fırsatlarda Eser adında bir arkadaş Tutaste markasıyla satıyor. konuyu bir okuyun boşuna yüz milyonlar bayılmayın parfümlere.

Tavsiyem:
    Issey Miyake
    John Varvatos Artisan Black
  • Bence fullspeed
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^William^^

Fahrenheit

efsana kokudur,magazalarda bas koseye koyulur,fiyati yuksektir ama bu kokuyu surun mokunuz bile 10 gun guzel kokar.

Gercektende cok guzel bir koku 10 yildir kullaniyorum ama orjinal almak lazim dp ninki ise yaramaz artik gitgide daha kotulestirdiler 2. Gun bu parfum daha bile guzeel kokar

• Fahrenheit'ı merak edenler, kullanmak isteyip de fiyatından dolayı erteleyenlere bir önerim var. Fahrenheit'ın ilk versiyonu yani 1988'den 2000'e kadar çıkarılan ürünleri en güzel kokanlarıydı. O eski versiyonlarını bulmak oldukça zor, günceli de tabiki hala güzel ama bakın şu işe ki bir açık parfüm markası hem koku olarak hem de kalite olarak Fahrenheit'ın ilk versiyonuna oldukça yaklaşmış. Bunu hem kokladığımdan biliyorum hem de bir kaç parfüm meraklısının yorumlarına rastladım. Denemenizde fayda var. Markanın adı Bargello. DP'nin versiyonunu ben de hiç beğenmedim. DP'den 5 yıl boyunca Burberry kullandım ve en çok "parfümünüz nedir acaba?" sorusunu DP Burberry'den almıştım. Ama ne yazık ki bi süre sonra çok bilindik bi koku haline geldi. O yüzden özel bi koku arayanlara tavsiye etmiyorum. İşin ilginç tarafı Burberry'nin orjinalini hala koklamadım :) Benim de hali hazırda parfüm arama çalışmalarım sürüyor. Unutmayın parfüm ismi öğrenerek parfümü bulmuş olamazsınız. Size en çok yakışanı bulmak için bol bol test edin. Araştırın. Ama parfüm dünyasında genel kabul görmüş bazı parfümleri buraya yazıcam, en azından yol gösterir.

Yazlık koku olarak:

- Bvlgari - Aqva Marine
    - Issey Miyake - L'eau D'issey
    - Nautica - Voyage (en sevdiğim kokulardan biri)
    - Yves Saint Laurent - Kouros Fraicheur
    - Estee Lauder - Intuition

özel koku arayanlar ve fiyat önemsemeyenler için Creed - Original Vetiver.

fraicheur'u bulmak biraz zor. onun yerine bu da kourosmuş nasıl olsa diye body kouros ya da klasik kouros almaya kalkmayın aman diyim :) onlar tamamen sonbahar kışa yönelik oturaklı kokular. hatta klasik kouros 30 yaş üstünün kullanabileceği, çok özel ama riskli bi koku.

yaz akşamları güzelce giyinip etkileyici kokmak istiyorum. ben bağıran ve kaliteli bir kokuyu taşırım diyorsanız da, Bvglari Pour Homme Extreme. Bu parfümün Extreme olmayanı da kokladığım en güzel sonbahar parfümüdür diyebilirim. Yazın denemeyin, anlayamazsınız. :)

Sonbahar-Kış'a yönelik olarak:

- Terre D'hermes
    - Yves Saint Laurent - Body Kouros
    - Gucci - Pour Homme II
    - Gucci - Envy

son olarak sonbahar ve kış akşamlarına özel bir koku: Christian Dior - Homme Intense :)

Ancak unutmayın arkadaşlar parfümler kişiden kişiye, zevk tercihlerine, ten uyumuna, mevsime, yaşa göre özenle seçilmelidir. Benim yazdıklarım sadece genel kabul görmüş ve doğru şartlar altında kullanıldığında çok iyi sonuç verecek parfümlerdir. Demek istediğim, mesela Gucci Envy'i önermişler diyip yazın ortasında güneşin alnında Envy sıkıp dolaşırsanız, bu nasıl parfüm böyle diyip çöpe atarsınız, o kadar söylüyorum :) O yüzden merak ettiklerinizi denemeden almayın.
  • Givenchy Pİ Man diyorum ve susuyorum.
  • Paco Rabanne Invictus (Yaz kokusu)

Salvatore Ferragamo acqua essenziale (Yaz kokusu)

Hermes Terre d'hermes (Kış ya da gece kokusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 22 Haziran 2014; 3:53:54 >
  • Rochas man
    Burberry classic
    Paco rabanne invictus (şuan kullandığım)

Hepsi çok iyi bence

• Bu iyi parfümlerin ortalama fiyatı ne kadardır, 150ml.

• quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

Bu iyi parfümlerin ortalama fiyatı ne kadardır, 150ml.

Boyner, Ykm, Sevil gibi web sitelerin fiyatlarına bakabilirsin. 50 ml olanlar genellikle 150-250 civarında değişiyor. 150 ml hiç almadığım için bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the right hand of evil -- 27 Haziran 2014; 0:58:56 >
  • Piyasadaki birbirinin aynısı konulardan sıkıldıysanız L'occitane'ı da deneyebilirsiniz. Butik mağazalar ve internet siparişiyle temin edildiği için pişti olma riskiniz de daha az. Verdon ve L'occitane çok güzel kokuyor özellikle. Hele Verdon tam bi yaz kokusu. Okyanus esintileri taşıyor resmen. Fiyatları da daha uygun. Verdon 50 ml 109 lira, L'occitane 100 ml 159 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

Bu iyi parfümlerin ortalama fiyatı ne kadardır, 150ml.

Boyner, Ykm, Sevil gibi web sitelerin fiyatlarına bakabilirsin. 50 ml olanlar genellikle 150-250 civarında değişiyor. 150 ml hiç almadığım için bilmiyorum.

Bu bileklik parfüm saat gibi şeyler demek ki benim gibi öğrencilere gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue de Channel
  • kesinlikle
    channel blue
  • Arkadaşlar bu aylar için ferah,ağır olmayan bir parfüm önerir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.