Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
773
Cevap
117
Favori
329.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sokakta yürüyen hatunlar laf atacaklar o kadar

En Etkileyici Erkek Parfümü
  • on kaplan gücündedir,bayanların başını duvarlara vurma hissi gelir,afrodizyak etki yapar, aaauuuuuuuuu

• Kullanan vazgeçemez. Az bilinir ama çok özeldir. Ayrıca yukarıdaki bütün parfümler eau de toilette. bu eau de parfum kış için daha uygundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

quote:

Orijinalden alıntı: RTÇ

Ben geçen gün burada bi dolum parfüm satan yere gittim. 36 numaraydı. İsmini şuan hatırlayamadım.

Önce onu aldım ama gram kalıcılık yok. Evde sıktım 10 dk sonra okuldaydım kimse kokuyor demedi. Aynı gün değiştirdim. One Million ve Hugo Boss tavsiye ettiler. One millionı aldım. Kalıcılığı konusunda bir şey diyemiyorum çünkü burnum alıştığından mıdır nedir hemen geçiyor gibi oluyor. Ama çevreden tepki alıyorum olumlu yönde. Kız arkadaşım, ablam ve yengem beğendi. Okuldan diğer arkadaşlar da...

Eski parfümüm Burberry idi ama Burberry classic miydi bilmiyorum. Onu da 4-5 ay kullandım sıktı. Sonra Pi ile karıştırdı adam. Değişik güzel bi şey oldu. 1-2 ay da onu kullandım (ayda 1 şişe bitiriyorum)

İşte en son one million aldım ve halen kullanıyorum...

Dostum bende paco rabbane one million düşünüyorum ilk etapta
    Aldığın açık parfüm mağazası D&P miydi?
    Yoksa farklı bir mağaza mı?

Yok yok DP falan değildi.
    Burada bi telefoncu parfüm işine girdi
    2 dolabı parfümle doldurmuş biri erkek biri bayan. Numaralar falan var.

Parfümler pek kaliteli değil kalıcılık konusunda. Zaten 50 cc 10 TL, 100 cc 15 TL.
    Ben 100 cc olanı almıştım. Kocaman şişe.

Üstünde Giba Parfüm yazıyor 011 numaralı. EDC 80 derece yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

Kullanan vazgeçemez. Az bilinir ama çok özeldir. Ayrıca yukarıdaki bütün parfümler eau de toilette. bu eau de parfum kış için daha uygundur.

Bu yazdığınla ben listemi tekrar gözden geçireyim çünkü verdiğin linkte çok beğenilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Pendik çarşısında gezerken Adamın biri yolumu kesti Parfüm satıyomus Armani Black Code diye bişey aldım işyerindeki kızlar hayran kaldı fiyatını söylemedim tabi 10 TL ye almıştım

5 tl le onlar kazık yemıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S35

Burberry classic şuan kullanıyorum 30 ml aldım denemek için neredeyse 20 tane kız parfümümü beğendiğini söyledi bitincede 150 ml alabilirim .
    birde Armani Daimond çok güzeldi onuda alabilirsin bu ikisini bi test et

Ya ben çakmasıni kullaniyodum garden firmasinin burberry classic in harikaydi kaliciligi kokusu falan.gittim orjinalini aldim 30 cc lik hiç ama hiç mennun kalmadim kalicilik falan sifirdi. Okadar sikiyodum banamisin demiyordu lanet ettim. Çakmasi 100 kat daha iyiydi. Aldigim yerde golden rose erkul kozmetik yani urun de orjinsl idi. Sen nasil menun ksldin okadar anlamadim:s

kalıcılık tenden tene değişebilir belki bende 1 gün civarı kalıyor koku ve 1 gün boyunca kendini baya hissettiriyor . kalıcılığını kokusu tamamlıyor bence az ama öz gibi birşey

bide parfümde bayatlık filan diye birşey duymuştum bayat parfüme denk gelmiş olabilirsin hocam

Ya biliyorum tenden tene gore degistini ama mesela kazagima atkima sikardim çakma olani buram buram kokardi kiz arkadasim atkimi alir koklardi dakikalarca:d o derece yani ama orjinali aldiktan sonra diyorum ki nasil kokuyo parfum? Ne parfumu dedi hiçti yani belirginligi aldigima pisman olmustum. Belkide bayatti cunku bi parfumun cakmasinin orjinalinden daha iyi koktuguna ilk defa şahit oldum baskasi dese inanmazdim.
    Bu arada yine çakma alim dedim gaden marka bulamadim aynisindan firma işi birakmiş:s kaldik ortada hala gio armani sikiyorum (orjinal) yazlik koku:)

parfüm görecelidir ten bazında
    kimi çikolatalı dondurma sever kimi vanilyali kimi salçalı etli yemek sever kimi sebzeli hafif tenimizde öyledir bende iki gün duran ve hoş kokan sende iğrenç ve çok kısa durabilir,senin açık parfüm olayı na gelince gene örnek vereyim sen aslında kıymalı börek sevmeyen birisin diyelim açık parfümün kıymalı börek formatında ama içinde kıyma yerine soya var yiyince hoşuna gidip,ben kıymalı böreği çok severim diye düşünmüşsün ama başka bir yerden pahalı ,gerçek kıyma kullanılan,yağlı bir börek yemişsin ama tutmamış tabi burada suç kimin

sorun ten değil aslında yani şöyle söylim, kazagıma atkıma montuma sıktıgım halde kimse kokuyu alamıyordu orjinalde. yani gelmiyor diyorlardı ki keza aynen bende alamıyordum. ama çakmasında tam aksine bir yere girdigim anda koku hissediliyordu ve soruluyordu. orjinali duymayan şahıslar da rahatça duyabiliyordu.bariz fark vardı yani ben anlamadım bu işi.
    bu arada kıymalı börek favorimdir

olabilir tek nota gelir buda sence sakıncalı değilse problem yok
    parfüm tene sıkılır yanlız bir ayrıntı var temiz tene önemli çünki temiz tende kendini açar kıyafetler için ayrı spreyler var vede açık parfümler tabi

şimdi kışın sıkacak açıkta kalan ten bulmak zor efendim. bir nevi mecburen. ayrıca her parfum tene sıkılmaz demişti tekin acarda çalışan arkadaş. örnegin üzerinde Eau De Toilette Spray yazanlar

doğrudur tabi ki bişey diyemem
    saygı duyarım,
  • davidoff cool water her zaman 1 numaradır
  • Lolita lempicka au masculin
  • parfum hakkında hiçbişey bilmiyom reklamlarda cıkan parfumleri alıp duruyom bu parfumleri izmirde nerde alabiliriz orjinalini alacak durumum yok beyler cakma satan yerleri söyleyin
    edit : D&p nin izmirde şubesi varmış ne önerirsiniz d&p den
  • Armani Code (Çevremde bu parfümü beğenmeyen bayan olmadı.)

• Pazarland isminde bir siteye baktım şimdi. ( Forumda başka bir arkadaş konu açmış ) İnanılmaz ucuz parfümler var site güvenilirmiş-forumdakiler öyle yazmış- ben bu hafta 1 million almayı dusunuyorum siz de bir bakın tavsiye ederim
  • burberry,armani ve the chic. bunlardan başka parfüm kullanmadım,kullanmam da
  • Arkadaşlar bu önerdiğiniz parfümleri hangi açık parfümcüler en yakın ve en çok kalıcı yaptığını ayrı ayrı yazabilir misiniz.Bu sayede daha güzel yol göstermiş olursunuz herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

Kullanan vazgeçemez. Az bilinir ama çok özeldir. Ayrıca yukarıdaki bütün parfümler eau de toilette. bu eau de parfum kış için daha uygundur.

Bu yazdığınla ben listemi tekrar gözden geçireyim çünkü verdiğin linkte çok beğenilmiş

dene çok memnun kalırsın.
  • Piyasada D&P, DAVİD WALKER, BARGELLO adlı açık parfüm satan mağazalar var
    Hangi mağazanın hangi parfümünü önerirsiniz?

Ben şuan alsam 4 parfüm adı var kafamda ancak hangi parfüm hangi mağazada daha kaliteli yapılmış onu bilmek gerek
    1. ONE MILLION
    2.C.D HOMME INTENSE
    3.BULBERRY CLASSIC
    4. ARMANI CODE
  • Bize açık parfüm satan mağaza ve o mağazadaki parfüm adı gerek
    Çünkü çoğumuz 100ml bir orijinal parfüme 150-170 tl veremez :)
    Ben dahil :)
  • Konu güzelmiş
  • Hepsiburada Alt limitsiz 50 TL çekim var.Parfüm almayı düşünüyorum.Genç yaştakilere gidecek güzel bir parfüm önerebilirlermi acaba
  • Fahrenheit

efsana kokudur,magazalarda bas koseye koyulur,fiyati yuksektir ama bu kokuyu surun mokunuz bile 10 gun guzel kokar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.