Bildirim
EN FAKİR SERVER SİZCE HANGİSİ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
en zemgin ise cypher
herkeste ironb +6 -+8 var ......Dupeciler
-
Ben ce en zengin server Arez en fakiri olimpiya çünkü orada herşey çok ucuz para kazanmak kolay değil!!! -
tezgah fiyatlarını karşılaştırarak bakabilirsiniz. abyss fiyatları genelde önemlidir. olimpiya dır heralde en fakir -
tartışmaya gerek bile yok Olimpia -
Olimpia Çitinler 400k abys 100k fp ler 50k +6 lyacon staff 180m -
aslında dıez de fakir ama olimpia dahada fakir para kasılıo ama anında bitiyor biz biraz geç kaldık item ve para yapmak için -
en zengin cypher en fakir olimpia -
MUAH!!!! SEN GİT ÖNCE ARESTE TEZGAHLARI GEZ ONDAN SONRA EN ZENGİN CYPER DEA!!!!! TAMAM MI ARESİ BİLMEDEN KONUSMA -
zaten arestede oynuyorum lvl 62 berserker hero real_66_tr tmm mı asıl sen öğrende gel olimpiada adamlar eslnata gitmek için
armorcuya chıtın satıyolar -
ehehe bencede en fakırı olımpıa en zengını ares -
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
tartışmaya gerek bile yok Olimpia
-
beyler slm lar yeni üyeyimm bence en fakir server olmpiya en zengini ise cyaper ... -
quote:
Orjinalden alıntı: muah_nedenn_muahah
zaten arestede oynuyorum lvl 62 berserker hero real_66_tr tmm mı asıl sen öğrende gel olimpiada adamlar eslnata gitmek için
armorcuya chıtın satıyolar
azuhahahaha çok iyi bi değerlendirme şimdiye kadar teleport için 20 parça pirest çitin sattım. 2-3 parça da warrior çitin. :D:D olympia eziiiqqq. Ama lvl 35 elemanda bile full çitin set var +1 olsa bile garip. Biz eskiden FP aldıımızda sevinirdik. Şimdi +7/12 set var giymiorm çünkü çitin +6/10 set var azuhahahaha.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X